Jump to content
BulForum.com

Ne mi raboti printera

Recommended Posts

Ami dai malko podrobnosti.

4esto li printva6 naprimer?

Az predpolagam,4e ti e zasahnalo mastiloto

ako ne si polzval printera otskoro.

Imal sam sa6tia problem s moite mastilno struini printeri.

Sa6to moje da pi6e6 i kakva gre6ka ti izpisva.

Prosto infoto koeto si dal ne e dostatu4no :wacko: ;)

Както ти каза човекът - дай инфо, скрийншот...щото така с "абе нещо ми дава няк'ва грешка" никой няма да може да ти помогне. щото "няк'ва"-та грешка може да се дължи на 101 неща.

Провери нещо да не се е заклещило(звучи налудничево но погледни за всеки случай)аз преди пет-шест дни имах такъв проблем не знайно от къде се беше залепило тиксо на зъбците които придърпват листа и принтера ми даваше грешка

Отвори от Control panel активния принтер и виж дали нямаш "опашка" за принтиране. Ако имаш, дай на всеки документ "cancel print"(предполага се, че си опитвал поне 3-4 пъти) и рестартирай и компа, и принтера.

Същия проблем имах с два принтера Epson, които се използваха доста натоварено за този тип принтери, и двата 'излязоха в пенсия' по абсолютно еднакъв начин.

Твоя проблем може и да не е такъв, разбира се.

printera mi e HP 694c kato mu dam da printira ne6to i mi dava 4e nemoje nekav error . a pak si ima i mastilo i listove pak lampi4kata za listove sveti ko da pravia hora ?  :confused

Смени си черната глава,ако не стане и цветната в 99% от случаите се оправя.

Няма значение ,че имаш мастило - особено ако си сложил оригиналния драйвер който има свойството да гори главите.

това от мен успех

Иначе самите глави /не мастилници/ с ечистят най-добре като ги оставиш да престоат няколко часа в разтвор 50:50 н а газирана вода /най-добре кинли - не е базик/ и чист спирт.

Иначе самите глави /не мастилници/ с ечистят най-добре като ги оставиш да престоат няколко часа в разтвор 50:50 н а газирана вода /най-добре кинли - не е базик/ и чист спирт.

Tva pyk ot kade go chu?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...