Jump to content
BulForum.com

Cabel /Kakav e to4no

Recommended Posts

Zna4i iskam da svarja sistemata s kompiutara oba4e nqmam takav kabel i nepomnq da sam vijdal neka nqkoi ako ima nqkakwa ideq da q dade.Mersi predvaritelno.Eto i kakwo to4no predstavlqva vhoda:

http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/ANDY/sistema/ -tozi s 4ervenata lampi4ka.

А имаш ли оптичен вход на РС -то

можеш да използваш чинча не е на такова ниво но върши работа

Такива кабели се продават в Конрад. ;) От едната страна са два чинча(за системата), а от другата е един жак(за ПЦ-то). :)

I drug vapros na kakav rejim trqbva da e sistemata kogato postavq kabela:DISK\RADIO\SCART\AV\TV?????

Значи, както ти казаха по-горе, ти трябва кабел малък стерео жак :D

Едит:...и ползвай едит-а, че ще си докараш %%. :P

Както ти казаха, трябва ти кабел, от едната страна (откъм компютъра) е мъжки 3.5 мм стерео жак (за изхода на звуковата карта), а от другата страна завършва с два мъжки RCA (чинчове) куплунги.

Такъв кабел аз лично сам съм си направил, и повечето кабели сам си ги правя от добър кабел и куплунги.

Оптичният изход на системата ти е предназначена да изкарва непроменен цифровия запис от CD-то, отдругаде няма как да изкара цифров изход, освен ако не го прекарва през ADC, което същото става ако записваш аудиото със звуковата си карта (за качеството може да се поспори кое би било по-добре).

Zna4i iskam da svarja sistemata s kompiutara oba4e nqmam takav kabel i nepomnq da sam vijdal neka nqkoi ako ima nqkakwa ideq da q dade.Mersi predvaritelno.Eto i kakwo to4no predstavlqva vhoda:

http://www.warez.ru:8080/FTP/Pictures/ANDY/sistema/  -tozi s 4ervenata lampi4ka.

Ако съм те разбрал правилно, питаш за SPDIF оптичения изход на системата. Та ако ще го ползваш- преди всичко провери в описанието на дънната ти платка /ако си с вграден звук/, дали поддържа SPDIF и дали ти влиза в комплекта необходимата за целта задна скоба с конекторите - коаксиален и оптичен. Ако ги имаш- остава да си намериш кабел.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...