Jump to content
BulForum.com

купувам болтчета

Recommended Posts

:blink: Ами те са основно два вида инчови и милиметрови ! Кои според теб са стандартните ? Кои ти трябват ? 100 бр.= 1 бира " Загорка "

:blink:  Ами те са  основно  два вида  инчови и милиметрови !  Кои според теб са стандартните ? Кои ти трябват ?  100 бр.=   1 бира " Загорка "

ами де да ги знам кви требва да са :huh: аве зех си :blink: 25 ХДД-та :blink: и ся трябва да си монтирам :punk майтапа на страна ... болтове дето стават за хдд-та, за кутията отзад и т.н.

ами де да ги знам кви требва да са  :huh:  аве зех си  :blink:  25 ХДД-та  :blink: и ся трябва да си монтирам  :punk  майтапа на страна ...  болтове дето стават за хдд-та, за кутията отзад и т.н.

Цолова резба

и аз търся

Разбрах ! Ако село Тракия ти е познато заповядай в бл 93 .

Питаш портиера за винтове за компютри ! Бира има на близо !

Разбрах ! Ако  село Тракия  ти е познато  заповядай  в  бл 93 .

Питаш портиера за  винтове за компютри  ! Бира има на близо !

каде беше блок 93?

може утре да намина или да пратя някои познат :D той да черпи не аз :woot а и 1 лв по би не устроил защото кат заседним и ...... после ще има :sick :sick :woot

отиваш в CONRAD и взимаш болчета.

за цената - 1 лв. ама в грамове злато

вече провеих и се изненадах.

:D

в конрад няма! казаха че такива работи не зареждат, а и в повечето магазини за крепежни елементи сащо няма :(

в конрад няма! казаха че такива работи не зареждат, а и в повечето магазини за крепежни елементи сащо няма  :(

поръчваш от каталога,а как и ще имат като са им скъпи

е имам около 2а килограма от тях но не се разделям щото намаляват всеки ден

при мен има може би 40бр. - 2.50 лв. двама човека вече идваха и си взеха напук на всички странични коментари

тук е адреса

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...