Jump to content
BulForum.com

LG F700P

Recommended Posts

Абе много сте отворени всички ама тръгна на 120Hz. Аре ся ако искате и ушите си изяще от яд. :sayjin

Mnogo ste se radvam ako e taka.

Mojesh li da pusnesh picture?

PS : Mejdu drugoto vsicki tuk se opitvame da ti pomognem , taka che takiva izkazvania prosto ne sa umestni.

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Сега точно го снимах и ще ви покажа снимки. :D

А относто хора като @Botev1912, стига сте извъртали темата. До одеве нямало да стане, сега пък колко щяло да кара. К'во ся яд ли те е не мога да разбера? :confused

Не се притеснявай мойто LG T710BH едва потдържа 85Hz

Междо другото незнам защо ама тва ЛГ като пусна по-големи херци от тия дето ми показва че може да държи , пак си работи???

Приерно макса за 1024х768 ми е 85hz като мана отметката и го пусна на 100 си работи без никав проблем на 100

Яд ги е ами.

Ами и мен ме е яд като отсрещният в спора спечели в него...ама не си го показвам. Току що пробвах с 21" на 1024Х768 с гореспоменатия метод колко ще изкарам - таман 150 Hz.

Vastril4o, въпросът с отметката вече го обсъдихме - там не можеш да си сигурен дали наистина работи на съответните херци(освен ако самият монитор не ти показва обратното в неговото меню). А ако работи, пак казвам - няма нищо чудно - виж си спецификациите в книжката и ще разбереш защо работи. :)

Botev1912, разлика между 85 и 120 определено има, особено ако зяпаш 10 часа непрекъснато без почивка и всеки ден. Опитвал съм и едното и другото. Друг е въпросът, че повече от 100...110 наистина няма смисъл....дори и при по-големи монитори...

iv_laz - защо самo 117 Hz?? Нали ти казах, че бях оттатък да се уверя дали 17"-ката ще хване 120 Hz....и хвана точно толкова :P . Смъкни го на 110 и си гледай кефа. :)

1024Х768 na 200Hz raboti moia po gorespomenatia metod.Napravete si izvodite :)

Е това не го разбрах.....това му е менюто на монитора....а и няма такъв дето да хване 200 на тази резолюция по никакъв начин! За да ти поддържа 200 трябва RAM DAC-a да му е над 222 Mhz, което е почти невъзможно....и scan rate-а да върви над 161 Khz...абе вие чувате ли се изобщо....къде го тоз монитор?? :confused :confused

Пак питам Васко - за кой метод говориш?

17" tozi ot podpisa mi

Като ги дигнеш на тоя боклук 200Hz ела да ми се обадиш! :D Аре снимай менюто на монитора бе?

EDIT : Не че е лош монитора, но е от серията Б. К'во да ти кажа 200Hz - Mission Impossible.

Vastril4o, въпросът с отметката вече го обсъдихме - там не можеш да си сигурен дали наистина работи на съответните херци(освен ако самият монитор не ти показва обратното в неговото меню). А ако работи, пак казвам - няма нищо чудно - виж си спецификациите в книжката и ще разбереш защо работи.

Ами не бих казал че работи на 100 при ословие че в нвговото меню пише 85 :D

Sorry на всички обаче малко се ядосах. Извинявайте за грубостите обаче много хора тук говорят глупости. След като проблема е решен CLOSE.

Вижте какво момчета....тъй като темата(както винаги) отново премина в спор, предлагам да я закрием вече...a тези, които имат известни пропуски в знанията си, да прочетат малко из нета (има много за четене) за взаимовръзката между Ram Dac

П.П. ...или :pirate ...ха...ха.. :bgrin:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...