Dani_filth_ Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Az si go izklu4vam kogato ve4e ne me triabva i ne vijdam smisal v tova da mi sedi vklu4en kato ne mi triabva. kakvo tolkova kato ti potriabva da si svali6 ne6to ili za ne6to drugo 6te iz4aka6 malko i tva e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 До преди 2-3 седмици работеше постоянно,но тези дни вечер го изключвам,защото няма какво да се сваля от нет-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turanagasan Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 До преди 2-3 седмици работеше постоянно,но тези дни вечер го изключвам,защото няма какво да се сваля от нет-а <{POST_SNAPBACK}> Разбира се ,по 12 часа му стига пъ ислед като не се използва...все пак ток харчи Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Откакто си смених PCto няма изключване Само монитоеа гася Пък и както казаха по горе щом е в гаранция трябва да е на МАХ <{POST_SNAPBACK}> Много правилно ,доката я има гаранцията на харда ми (още 2 годинки ) компира няма се гаси , по-хубаво са чупи харда да ми дадат нов , ще съм на кяр кво Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Много правилно ,доката я има гаранцията на харда ми (още 2 годинки ) компира няма се гаси , по-хубаво са чупи харда да ми дадат нов , ще съм на кяр кво <{POST_SNAPBACK}> Ето заради такива хора фирмите отказвата гаранциите Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 NIKOGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Аз вече го гася.Преди 2-3 месеца почнах ме в нас ремонт.И съответно никъв НЕТ.Но преди това компа около 5 месеца да е гасен за около 3 дена най-много.Връзката ми беше доста слаба и нон-стоп свалях нещо.Пък и все нещо ново излизаше.Сега обаче не е така.Вечар като си лягам първата работа е да го загася.Просто не виждам смисъл да стой пуснат.Освен ако не съм сложил много работи в FlashGet да се свалят... АБЕ ПАЗЕТЕ СИ ХАРДОВЕТЕ НЕ СА ЗА 1 ДЕН !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Понякога го спирам през нощта ,че това охлаждане ми бърка в мозъка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mechka Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 spiram go samo ako nqma ni6to za teglene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Да речем излизаш за 4-5 часа някъде ще го изключиш ли? <{POST_SNAPBACK}> Естествено!!! Ами ако загърми през това време? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted November 27, 2004 Author Share Posted November 27, 2004 Естествено!!! Ами ако загърми през това време? <{POST_SNAPBACK}> Заради това ли си спираш компа, заради гръмотевични бури? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Преди 4-5 месеца не го изключвах изобщо. Работеше 24/7. Но от скоро като стана към 7 часа го пускам и го спирам вечерта към 11. През деня си бачка нон стоп, дори да ме няма в къщи. При бури не го спирам никога Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil`Nigga Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Заради това ли си спираш компа, заради гръмотевични бури? <{POST_SNAPBACK}> А ти кво искаш да изгърми ли и след тва да давам куп пари за сервиз като може просто да си изчакам 1-2 часа докато отмине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[mAd_cAt] Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Абе няма смисъл да го Спирате,само за почистване от прах понякога де . Аз моя не го бях спирал половин година(ама въобще) и после като го спрях да почиста парохоляка, между Вентилатора и радиатора на процесора имаше толкова "кал" че като е махнах температурата на ЦПУто ми падна с 10 Градуса. А тва че работи постояно не вреди особено на харда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Бури - Мури , Не го гася , да гърми бал съм го Ама то нали знаете , докато не се опари човек .... нищо не предприема , пък и аз съм си такъв Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Когат сядам го включвам,ако ставам за повече от час,го изключвам.Да не хаби ток. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Imam edin poznat, koito na skoro mi se obadi za edin problem s PCto. Problema e w towa, che komputera mu ne iska da se izkluchwa. Izkluchwa go za sekundi, a toi pak se wkluchwa samichak i towa neshto nqma krai. Towa mozhe li da e swurzano s towa, che i toi nikoga ne si izkluchwashe komputera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Imam edin poznat, koito na skoro mi se obadi za edin problem s PCto. Problema e w towa, che komputera mu ne iska da se izkluchwa. Izkluchwa go za sekundi, a toi pak se wkluchwa samichak i towa neshto nqma krai. Towa mozhe li da e swurzano s towa, che i toi nikoga ne si izkluchwashe komputera <{POST_SNAPBACK}> Ми да го изключи от контакта. Ако е в мрежа може да му се включва, ако е включена една опция в биоса wake on LAN (нещо такова). Между другото моя компютър като спре тока и после като дойде се включва сам. Пробвал съм също като го изключа от копчето директно пак се включва сам след 10 секунди Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted November 28, 2004 Author Share Posted November 28, 2004 Imam edin poznat, koito na skoro mi se obadi za edin problem s PCto. Problema e w towa, che komputera mu ne iska da se izkluchwa. Izkluchwa go za sekundi, a toi pak se wkluchwa samichak i towa neshto nqma krai. Towa mozhe li da e swurzano s towa, che i toi nikoga ne si izkluchwashe komputera <{POST_SNAPBACK}> А като му дръпне кабела пак ли иска да се включва сам? Проблема му е в копчето мене ако питаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 А като му дръпне кабела пак ли иска да се включва сам? Проблема му е в копчето мене ако питаш. <{POST_SNAPBACK}> За да не ти разваля темата направих нов топик, иначе tова с кабела беше яко :D . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 А някой смятал ли е колко гори на месец едно PC? Аз го сметнах над 20 лв.... <{POST_SNAPBACK}> http://www.jscustompcs.com/power_supply/ Смятайте колко ви гори. При мене е oколо 15 лв на месец. Не го спирам, освен при бури, когато не съм в града за по няколко дни или когато по някое време през нощта перката на видеото започне да вършее и не може да се спи по никакъв начин :о)) Между другото моя компютър като спре тока и после като дойде се включва сам. <{POST_SNAPBACK}> И при мене е така :о) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Imam edin poznat, koito na skoro mi se obadi za edin problem s PCto. Problema e w towa, che komputera mu ne iska da se izkluchwa. Izkluchwa go za sekundi, a toi pak se wkluchwa samichak i towa neshto nqma krai. Towa mozhe li da e swurzano s towa, che i toi nikoga ne si izkluchwashe komputera Със сигурност е свързано с това, тъй като компютърът вече е привикнал към положението и му е харесало. ...... Между другото моя компютър като спре тока и после като дойде се включва сам. Ако в биоса е зададена опцията Last Stage , като ти спре тока и после дойде, ясно е че ще се включи пак, понеже това му е било Last Stage преди да изгасне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Вечер го спирам, че има един хеликоптер вътре в кутията 52 децибела и нашите в другата стая не могат да спят Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Вечер го спирам, че има един хеликоптер вътре в кутията 52 децибела и нашите в другата стая не могат да спят <{POST_SNAPBACK}> хахахахааааа Пък и ако му идат лагерчетата Стаа сенокосачка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Njakoj Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Аз моя си го спирам.Няма смисъл да върти напразно.И без това в него въртят три вентилатора и един хард.Доста шум прави.А и ток гори. Преди време имах две машини от които едната беше 386 и въртеше 24/7 BBS.Само той гореше 7 лева на месец...Защо да плащам грешни пари?!Като ми трябва да правя нещо,просто изчаквам 30-ина секунди да запали и готово! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.