Jump to content
BulForum.com

"Аз пея в Ку-Ку Бенд "

LaN

Recommended Posts

Колкото хора тука, толкова и мнения... Не бяха Владо и Лора, Владо и Нели, Борис и Лора, Севетльо и Лора и т.н. и т.н... Слави не е някой смешник и много добре знае, какво е направил. Вие да не мислисте, че сам е взел решението, конслутира се с целия бенд. Ако и за тях кажете, че не разбират, тури му пепел...

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

То т'ва цялото шоу бе толкова измислено и глупаво ,че нема на каде повече .Плешивия го боли фара кой ше му пей там ,всичко дойде с Big Brother и тоталния срив на реитинга му ..за тва се направи и този измислен конкурс ...иначе си бе замислен както бе и предишния път ..

Да тук някой хора се изкараха по-големи разбирачи от цял професионален оркестър (най-добрия в България)

E, mi kak ina4e, nali trqa da se trupat postove :D

A po otno6enie na izbora, Slavi suvsem suznatelno ne izbra Lora-tq ne e za peene v bend.Tova momi4e trqbva da ima samostoqtelna kariera, a ne da pee v 6outo vsqka ve4er.Prosto e prekaleno talantliva i ima neveroqtni glasovi vazmojnosti.Slavi nqma da q ostavi, naprotiv 6te i pomogne da se razvie!Su6toto se otnasq i za Svetlio!A za tezi, koito izbra-ima kakvo o6te da se jelae ot tqh i Slavi 6te go postigne :punk Toi, Evgeni i Godji ne se zanimavat ot v4era s muzika i mnogo dobre znaqt kakvo pravqt i za6to go pravqt!

Май само аз си спомням как пееха Деси и Алекс в началото, при първия конкурс...особено Алекс не беше нищо особено, обаче после се пооформи момичето, и като глас, и като визия. И с тези ще стане така, ще видите. Много ще се променят. И то за добро.

Като гледам колко "професионално" изказани мнения има от снощи досега, отново се убеждавам, че ние българите рабираме еднакво добре от политика, футбол, музика и секс. Само искам да попитам (освен snejko и vinyl_master) - колко от вас имат изобщо някакво музикално образование или поне са посещавали уроци, курсове по музика или пък поне някой музикален педагог ги е чул и е казал, че имат добър музикален слух, вкус и т.н.? Много е лесно да даваш "квалифицирани" мнения, когато след няколкогодишно пасивно слушане на MP3-ки си се качил на първото стъпалце и се оглеждаш гордо наоколо със самочувствието, че си голяма работа, а не се сещаш да вдигнеш глава нагоре, за да видиш, че те очакват още 99 стъпала, всяко от всяко по-голямо....Така, че докато не сте изкачили поне 10-тото стъпало, моля ви въздържайте се от "професионални" оценки. Има хиляди тънкости, за които изобщо не се сещате, а и повечето от вас никога няма да чуят подробностите, които чува професионален музикант, започнал на 4 години и минал цялостното обучение, необходимо да го изгради като такъв. Не ми се щеше да поствам тази тирада точно на 25-ти.......Весела Коледа на всички! :)

Май само аз си спомням как пееха Деси и Алекс в началото, при първия конкурс...особено Алекс не беше нищо особено, обаче после се пооформи момичето, и като глас, и като визия. И с тези ще стане така, ще видите. Много ще се променят. И то за добро.

Dam, to4no tova i az imam predvid :punk

Edit:Hem ne pih mnogo sno6ti, hem dnes mnogo mi bqgat klavi6ite na klaviaturata :woot

Като гледам колко "професионално" изказани мнения има от снощи досега, отново се убеждавам, че ние българите рабираме еднакво добре от политика, футбол, музика и секс. ................Весела Коледа на всички! :)

shte mi se da go napisha tva na kirilica,ama na laptopa niamam takava za v momenta ,ta shte triabva da se ma4ish da go 4etesh v toia my vid. Ia ne go davai tolkova tejko pi4.Ti za kakvo ni mislish ? Tva 4e ti si imal moje bi myzikalno obrazovanie da ne bi da ne ozna4ava 4e i nie ne mojem da otberem koi pee dobre i koi ne li ? Ne si habi pove4e prikazkite v taia tema: az za tva ia pysnah- da si 4yem mneniata edin na dryg,ne da ima otvorkovci deto vikat: kat si bez myzikalno obrazovanie shto davash menie ? Izbora my behse stranen,neznam zashto gi izbra to4no tea dvamata ,a gledam tva predavane nai-redovno.Momi4eto ne moje da stapi i malkia prast na Lora i po otnoshenie na pravilnoto peene i po otnoshenie na tova koeto vlaga vseki pyt kato pee.I ne mi razvivai tezi s "myzikalnoto " si "obrazovanie" ,shtoto ne si edinstvenia tyk deto go ima (ako izobshto go imash) .Taia deto ia izbra ( taka i ne i zapomnih imeto) - ne si pasva mnogo s benda ,ima zalojbi za bydeshte ,no mnogo rabota shte padne.Mom4eto - toi pak e tragedia .Stava samo za 1 stil i po4ti za nishto drygo.Verno 4e Dalgia si znae kakvo pravi ,ne osporvam tova,nito poznaniata i opita na Benda ,no kakto spomenah po -gore: pysnal sam temata za da 4yia mneniata i na ostanalite ( ne samo az de) ,a ne da 4eta idiotshtini ot sorta " kato ne si zavarshil shibanata konservatoria mal4i " .izviniavam se na ostanalite useri za rezkia ton koito izpolzvah tyka,ama ne mi haresvat podobni nadyti izkazvania.

Абе я стига глупости, и двамата дето ги избраха още преди доста време беше ясно, че тях ще изберат. И с поведение и със глас надминаха другите. На Слави не му трябва някой лигльо нито пък някой дето стои и гледа в една точка. Не ми трябват артисти като Лора, а пък другото момиче чесно казано бая издъхваше на песничките си.

Точно снощи се карах с баща ми, че ще изберат Борис, той викаше, че ще изберат Нели. Е в крайна сметка майка ми позна, че ще вземе момче и момиче :)

Spored men ne zavisi samo ot Slavi,kakto toi se pune:(((

Zavisi ot benda:kolko se e srabotil glasa na vseki edin s muzikantite" otzad", mojebi tochno Neli i Boris sa nai-podhodqshti!

Lichno na men mi haresa tova che izbraha Boris ,zashtoto mi beshe lubim ot samoto nachalo!! Benda go haresa oshte purviq put ,kogato go nakaraha da izpee "Is this love"na White Snake,ne mojah da namerq razlika mejdy glasa na Boris i tozi na David Coverdale.

shte mi se da go napisha tva na kirilica,ama na laptopa niamam takava...

LaN, дай го по-спокойно бе, човек. Ако нещо не си доволен от моето мнение, дай го с PM-и....ще се радвам да си поговорим малко. А относно моето изказване - може би ще отречеш, че доста хора във форума се изказват "компетентно" по всякакви теми, бе да имат и грам понятие от материята, в която навлизат? Предишният ми пост беше адресиран до тях, не до останалите....далеч съм от мисълта да слагам всички юзери под един знаменател....и подобни отзиви съм поствал и в други теми, в които се чувствам компетентен. А относно това дали имам музикално образование и какво точно работя...и от колко години....не смятам да споделям точно тук...който е поне малко в професионалните музикални среди ме познава, а и ти сигурно чуваш (без да знаеш) по телевизията или радиото поне по една песен месечно, излязла от мен. А по въпроса "аз за какво се мисля", знам си възможностите и слабостите и съм се доказал пред когото трябва. Както и да е....моля те да не задръстваме темата със спорове...ако имаш възражения, ползвай PM. Peace. B)

Едит:...да бе, вярно...забравих алхимика :laughing: ...ама и не си само ти...във форума има поне още 10-тина човека от бранша, а и още поне 30-тина извън него, но с природни дадености. :)

... Само искам да попитам (освен snejko и vinyl_master) - колко от вас имат изобщо някакво музикално образование или поне са посещавали уроци, курсове по музика или пък поне някой музикален педагог ги е чул и е казал, че имат добър музикален слух, вкус и т.н.? ...

Не, че се смятам за много компетентен, нито имам музикално образование, но смятам 8 години като хорист в Хора на пловдивските момчета (Вече носещ името на Стефка Благоева, вечна и памет) за да имам що-годе ясна представа относно пеенето. По-късните ми подвизавания в групи не ги слагам в сметката.

btw, @Midex, не се обиждам, просто пояснявам :)

Според Вас дали всичко е било нагласено още в началото, защото имам един познат, който работил при Славито и ми каза, че знаел, кои ще са новите певци там, но не ми каза нищо :cry , та се чудех дали и Вие си мислите същото като мен :unsure:

/offtopic

@ Midex : извинявай :)

не исках да го кажа с лошо,просто понякога се впрягам и аз незнам за какво :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...