dunata Posted December 19, 2004 Share Posted December 19, 2004 На мен ми хареса Руслан и Лора как пяха. <{POST_SNAPBACK}> ААА да това беше яко... Аз попринцип много мразя ЧАЛГАТА, но това, което изпяха беше много яко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 А сега де, кой ще избере Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Абе казах го аз още в Post #130.....знаех го още оттогава, че ще остави поне двама. И за Борис бях сигурен, че ще е единият. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 ЕЕ за Борис съм по сигласен, но за оная другата нещо не ме кефи как пее, но все пак Слави си решава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Много правилно решение. Браво на Слави. Избра правилните хора. А на другите им каза да отидат на 10 януари и ще им даде няква задача и на тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Добро решение на Слави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Не може да не избере "правилните" хора, защото точно те ще му вършат работата после. А че ги юрка здраво....това си е чистата истина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Трябваше да избере тоя пич дето разказа една история!!Хем е артистичен, хем пее добре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Наистина взе правилното решение. Евала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Трябваше да избере тоя пич дето разказа една история!!Хем е артистичен, хем пее добре! Какво "трябваше" и какво е избрал са 2 различни неща. А те по принцип всичките пеят достатъчно добре, но оценката е по много критерии, вкл. и психическа стабилност, универсалност на гласа и др. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Бе той който и да беше избрал от тия все щеше да е правилно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Добро решение на Слави. <{POST_SNAPBACK}> А според мен не,как можа да избере това момиче,тя пя най-зле от вс.момичета,трябваше да избере Светлозар Христов и Лора Владова. Какво да говора разочарован съм,но най-важното е,че и тази 5-ма ще имат най-вероятно работа на 10.01.2005г.за което шапка му свалям Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 И как ша е пяла най-зле ве. Тези се справиха най-добре във всички задачи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Абе стига сте коментирали кого е трябвало да избере, все едно, че за вас ще работят. Щом си ги е избрал, значи е имало защо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Не знам! На мен Лора много ми харесваше и като излъчване, и като държане, и като глас! Ама....Sad But True! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mohikan Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 men pa me kefe6e Vlado, osobeno s pesenta HEAVEN.malko me e qd 6tot po princip me kefi Bryan Adams a Vlado dobre go izpq twa par4e a i drygite izpulneniq my bqha dosta dobri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Според мен не избра най-готините(Лора и СветлЬо), защото го е страх да не го напуснат като станат по извесни. На 10-ти според мен ще им запише албум, което ще им помогне супер много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Според мен не избра най-готините(Лора и СветлЬо), защото го е страх да не го напуснат като станат по извесни. На 10-ти според мен ще им запише албум, което ще им помогне супер много Джордж...не е точно това, защото тези неща се оформят с договори и неустойки. Btw, Весела Коледа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mityocool Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Еми супер тъпо! Владо, Светльо и Лора бяха най-добри и който от тях да беше избрал ОК ама той избра тая дет пя най-зле нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Между другото имам една молба....тъй като изпуснах някой друг етап от конкурса, бихте ли ми припомнили мадамата (финалистката) кои песни точно пя на различните етапи, за да си спомня как беше, щото Борис още тогава ми направи впечатление с добри данни и универсалност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Тука има хора, които подкрепят Лора, защото правела шоу... На Слави не му трябва такова момиче. Някой може ли да ми посочи, колко пъти Алекс е казала нещо или преди Десито??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Аз пък си мисля, че накрая ги избра по красота, а не като гласове. Всички бяха много добри, но определено Борис и това момиче са най-сладки и стоят добре на сцена. Другите са или дебели, или грозни. За сцена става дума, за пред камера...иначе са си яки хора, кефят ме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mityocool Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Мда, тва че Лора прави шоу не можеше да и даде предимство шото работата й е да пее, но и това тя правеше добре, дори най-добре...поне от момичетата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mityocool Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Има нещо вярно, че ги избра повече според визията шото тея двамата седят най-добре един до друг и са симпатични. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 24, 2004 Share Posted December 24, 2004 Абе нали казах, че изборът е основан на "баланс на всички параметри". Визията е един от тях. П.П. Никой ли не си спомня, какво пя финалистката на различните етапи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.