Jump to content
BulForum.com

"Аз пея в Ку-Ку Бенд "

LaN

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Много правилно решение. Браво на Слави. Избра правилните хора.

А на другите им каза да отидат на 10 януари и ще им даде няква задача и на тях :woot

Не може да не избере "правилните" хора, защото точно те ще му вършат работата после. А че ги юрка здраво....това си е чистата истина.

Трябваше да избере тоя пич дето разказа една история!!Хем е артистичен, хем пее добре!

Трябваше да избере тоя пич дето разказа една история!!Хем е артистичен, хем пее добре!

Какво "трябваше" и какво е избрал са 2 различни неща. :) А те по принцип всичките пеят достатъчно добре, но оценката е по много критерии, вкл. и психическа стабилност, универсалност на гласа и др.

Добро решение на Слави.

А според мен не,как можа да избере това момиче,тя пя най-зле от вс.момичета,трябваше да избере Светлозар Христов и Лора Владова. :angry: Какво да говора разочарован съм,но най-важното е,че и тази 5-ма ще имат най-вероятно работа на 10.01.2005г.за което шапка му свалям :)

Според мен не избра най-готините(Лора и СветлЬо), защото го е страх да не го напуснат като станат по извесни. На 10-ти според мен ще им запише албум, което ще им помогне супер много :)

Според мен не избра най-готините(Лора и СветлЬо), защото го е страх да не го напуснат като станат по извесни. На 10-ти според мен ще им запише албум, което ще им помогне супер много :)

Джордж...не е точно това, защото тези неща се оформят с договори и неустойки.

Btw, Весела Коледа! :D :music :D

Между другото имам една молба....тъй като изпуснах някой друг етап от конкурса, бихте ли ми припомнили мадамата (финалистката) кои песни точно пя на различните етапи, за да си спомня как беше, щото Борис още тогава ми направи впечатление с добри данни и универсалност.

Тука има хора, които подкрепят Лора, защото правела шоу... На Слави не му трябва такова момиче. Някой може ли да ми посочи, колко пъти Алекс е казала нещо или преди Десито???

Аз пък си мисля, че накрая ги избра по красота, а не като гласове. Всички бяха много добри, но определено Борис и това момиче са най-сладки и стоят добре на сцена. Другите са или дебели, или грозни. За сцена става дума, за пред камера...иначе са си яки хора, кефят ме:)

Мда, тва че Лора прави шоу не можеше да и даде предимство шото работата й е да пее, но и това тя правеше добре, дори най-добре...поне от момичетата!

Абе нали казах, че изборът е основан на "баланс на всички параметри". Визията е един от тях.

П.П. Никой ли не си спомня, какво пя финалистката на различните етапи?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...