Jump to content
BulForum.com

"Аз пея в Ку-Ку Бенд "

LaN

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Защо все ми се струва, че ще остави повече хора....поне двама? Разни подмятания...кой го бил молил да не ги уволнява...и т.н. Още повече, че идва Коледа и е добър повод. :)

Ами пак остави големите селяни да си показват магарията,а изгони може би момичето,което пя най-добре,а и тя беше с най-трудната песен.А ве повече няма да го гледам тоя клоун.....

Еми нормално, тая пичка през цялото време гледаше като мишка в трици...Супер смях щеше да е до Алекс.Според мен ще вземе Борис и Лора или оная с оперетката. :)

Ами пак остави големите селяни да си показват магарията,а изгони може би момичето,което пя най-добре,а и тя беше с най-трудната песен.А ве повече няма да го гледам тоя клоун.....

глупости. най-трудна беше последната песен. на Сашо Роман и Кали. и с на Каризма също е трудна като се има в предвид че Галя я изменя както си иска и когато си иска.

Не можах  да го гледам,някой би ли ми казал кой изгони Слави.Благодаря предварително! :)

Не четеш ли по-горе :confused Надя...оная с големия балкон, дето все гледаше като настъпана. :)

На мене много ми хареса оперетата :) !Беше много свежо, а и мисля, че ако се беше паднало на друг, никой нямаше да може!

Е да ама тя се е била занимавала с оперно пеене, доколко разбрах, а много от нещата в операта и оперетата се покриват, та може би затова.....и на мен ми хареса. :)

Ami kakvo da kaja,tozi put vsichki bqha gola voda,moje bi i zadacha koqto im postavi Slavi im beshe mnogo trudna,shte vidim sledvashtata...Ami to izliza che v petuk trqbva da izgoni 5 za da ostane 1,zashtoto kaza che imali 1 sedmica...no shte vidim.Kolkoto do Nadq ami suvsem spravedliva si trugna

и кво пяла хубаво. толкова фалшиво на някой места и не и стигаше глас за високите тонове и добре че беше Графа да замаже положението

Ami kakvo da kaja,tozi put vsichki bqha gola voda,moje bi i zadacha koqto im postavi Slavi im beshe mnogo trudna,shte vidim sledvashtata...Ami to izliza che v petuk trqbva da izgoni 5 za da ostane 1,zashtoto kaza che imali 1 sedmica...no shte vidim.Kolkoto do Nadq ami suvsem spravedliva si trugna

Как ще са били всички гола вода. Тва са фантазии. Тая с оперетата беше идеална, също и този с Силвия Кацарова. Най-много се изложи тази дето е махна и справедливо я махна.

Kato gledam nai dobre sa predstavqt majete v tozi konkurs!! :) Ot edna strana mislq 4e 6te izbere Vlado za6toto pee strahotno a ot druga mislq 4e 6te izbere svetlio(torbalan ku4ek) 4e hem pee hem pravi qko 6ou!! :punk

Аз съм за онзи пич дето единия ръкав му е къс,а другия дълъг!!! :punk

Супер готин е!!!! :punk

Пича с русата коса се казва Владимир,този с дългата къдрава коса и диалектът е Светлозар,а с дългата права коса -Борис(моя фаворит) :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...