Runner Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Направо бях очарован от днешното представяне. От всички само това момиче, което пееше на нос, забравих й името, бях сигурен, че ще изгони. Но се бяха подготвили страшно добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Направо бях очарован от днешното представяне. От всички само това момиче, което пееше на нос, забравих й името, бях сигурен, че ще изгони. Но се бяха подготвили страшно добре. <{POST_SNAPBACK}> Цветина...аз очаквах,че тия ще изгони,заради предишния път.Да видим ква ще е новата задача Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygne® Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Абе момчетата пеят най-добре майчеМного са артистични и свежи Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Абе момчетата пеят най-добре майчеМного са артистични и свежи <{POST_SNAPBACK}> Освен Владо...не ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygne® Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Освен Владо...не ме кефи <{POST_SNAPBACK}> Да,той малко е по-"свит"..,но пак е по-добре от останалите упоненти(момичета)..нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 10, 2004 Share Posted December 10, 2004 Да,той малко е по-"свит"..,но пак е по-добре от останалите упоненти(момичета)..нали? <{POST_SNAPBACK}> Еммм да може да се каже,но с момчетата не може да се мери Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Ami daaaa....i az zalojih na momchetata oshte v nachaloto (spravka: post No.8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Освен Владо...не ме кефи <{POST_SNAPBACK}> shto be,men puk tochno tozi me kefi,stana mi favorit oshte nachaloto na konkursa(otkakto izpq Bryan Adams-Heaven) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 момчетата rulez Владо нешто не ме кефи ама за другите двама съм почти сигурен че ще спечелят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cygne® Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 момчетата rulez Владо нешто не ме кефи ама за другите двама съм почти сигурен че ще спечелят. <{POST_SNAPBACK}> Абе те двамата не могат да спечелят ама съм 100% сигурен че ще е един от тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Абе те двамата не могат да спечелят ама съм 100% сигурен че ще е един от тях <{POST_SNAPBACK}> Абе ако ще е от мъжете - ще е Борис,а от жените - Лора Но според мен няма да вземе мъж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Но според мен няма да вземе мъж. закво ги е допуснал до кастинг тогава? да си увеличи бройката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 spored men ste spe4eli onq s rusata kosa i obicite . ne znam kak se kazva ama ot vsi4ki e nai-kadaren i pee nai-dobre Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 И аз мисля, че няма да е някой от мъжете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Awe ili 6te e onq dylgiq deto predniq pat be6e pil za kuraj ili lora vladova 6tot sa pe4eni irysqt lafove i slavi gi haresva nai-mnogo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Лора е тъпичка и малко прекалява... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Лора не е толкова тъпичка и мисля че а ко ще взимат жена ще е тя. А иначе още си даржа на мнението че ще е някои от мъжете,без Владо.Много хубаво пеят и двамата,а пък Владо се издъни един път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Вероятно ще избере Борис пред Светлозар Светло всеки петък празнува Св.Параскева Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 закво ги е допуснал до кастинг тогава? да си увеличи бройката? <{POST_SNAPBACK}> Знае ли човек...може жените да не са пеели хубаво и затва...ще видим.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 защо някой модератор не закачи едил poll 1.мъж 2.жена може да стане някакво проучване Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Или някои ако знае имената да си направим анкетка Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 Айде...пак се почна...засега най-слабо - дуета Русланеди коя си . СилвияВладо - по-добре (като се има предвид, че Силвито малко го оля на двугласите с фалшивинки тук-там ) @Runner - иди на ушен лекар Оперетният номер също излезе доста добре. Не съм слушал Сашо Роман, но единственото което мога да кажа....не звучи много автенично на ритъма....доста рокаджийско, но човекът си каза, че ще я изнесе по друг начин, а и според мен целта тук не е копиране....а и Цецко удря доста жици....само дето се спъват в тез воали...чудя се кога ли някой ще падне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 На мен ми хареса Руслан и Лора как пяха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 17, 2004 Share Posted December 17, 2004 За сега според мен ще отпадне оная с Графа и тоя с песента на Каризма, малко се изложи. Не беше за него тази песен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.