Runner Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Според мен няма да вземе двама. Те са си го казали от ясно по-ясно - "Накрая ще остане само един..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 лора и да не си го е научила трябва да е вземе - супер е <{POST_SNAPBACK}> Абе тя Лора си ги чатка езиците сега ще трябва да пее на френски...ще видим..според мен Лора и Борис(който е с испански,както каза st_jt) ще се справят със задачата Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Az llichno si haresah tova momiche ..dobre se spravq i se charovna samo che sega ima naj-trudnata zadachka Слави: Пей ми на... японски Най-трудна е задачата на брюнетката Любена, на която при тегленето на жребия се падна празен лист. Тя ще трябва да подготви конкретна мелодия, и то на японски, но с персонален помощник Dano se spravi ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Ами аз предполагам,че ще оценяват това как говори японски,а колкото до песента - тя ако може да пее,ще си я изпее Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 ТАЗИ ДЕТО ЩЕ ПЕЕ НА ЯПОНСКИ ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ ИЗПЪКНЕ. РАЗЛИЧНИТЕ ВИНАГИ СЕ РАЗЛИЧАВАТ, НО МИ Е ИНТЕРЕСНО КАК ЩЕ Я ОЦЕНЯВАТ СЛЕД КАТО НЯМА ДА ИМА НИКАКВА БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ Различните се различават от другите?? не думай Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVANA Posted November 30, 2004 Share Posted November 30, 2004 Различните се различават от другите?? не думай <{POST_SNAPBACK}> грешка сори имам предвид че изпъкват Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted December 3, 2004 Author Share Posted December 3, 2004 хайде ,днес ще видим кой как ще пее и определено вече ще могат да се видят тея дето ще останат накрая видяхте ли вчера " mouse brother"-a на Кулеков Как се еба*а с шоуто на Нова ТВ Много ма накефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Честно казано съм очарован от всички (е, почти всички) момичета и момчета в конкурса (тези, които останаха). Тази вечер почти нямаше слабо представяне. Затварям си едното око за "О, Шан'з Елизе" и тук-там олекване и леки издишания. Седя и се прехласвам пред телевизора, много талантливи млади хора, направо ми напълниха душата. И, което най-много ме радва - с всеки изминал ден стават по-уверени и разкриват все по-пълно таланта си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
st_jt Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Бате Славчо никой не изгони днес. Този постоянно променя условията на конкурса за да поддържа интереса на публикта. Накрая може и да не "остане само един"... С риск да се повторя ще кажа, че ще е добре да вземе момче и момиче накрая. Аз съм за Борис. За момичетата още не мога да преценя, повечето са добри ( е не всички разбира се ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Наистина "Шанз Елизе" трябваше да си иде.Другите са горе-долу на едно нижо с изключение на Борис и Лора и според мен ще ги вземе и двамата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 men me kefi tazi mai e Lara , kadeto pravi mnogo smqh puk i moje da pee mnogo hubavo , karai sq 4e e malko debeli4ka , sled 3 meseca pri slavi 6te izglejda kat manekenka Link to comment Share on other sites More sharing options...
st_jt Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 men me kefi tazi mai e Lara , kadeto pravi mnogo smqh puk i moje da pee mnogo hubavo , karai sq 4e e malko debeli4ka , sled 3 meseca pri slavi 6te izglejda kat manekenka <{POST_SNAPBACK}> Малка поправка Nevita, казва се Лора (Владова). Иначе и на мен тя ми харесва много. Има присъствие на сцената и индивидуално излъчване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted December 3, 2004 Author Share Posted December 3, 2004 и на мене ми нареса Лора Тя май пее най-добре вярно че "Шанз Елизе " трябваше да си замине ,но май покрай нея трябваше да си замине и Надя Казакова (предните пъти доста добре се представи,ама сег малко и куцаше езика в интерес на истината ) ,а пък си мисля че май тя е любимката на Слави и ако трябваше да гони някого - тя беше втората,та затова си направи пас Абе карай,наистина са добри всичките ,да ги държи колкото се може повече ,тъкмо ще станат по-добри и ще се ошлайфат ,дори и тези които махне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Най-хубаво пя онова момиче с японския, гласа й направо звънкаше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted December 3, 2004 Author Share Posted December 3, 2004 верно е че "звънкаше" - в най-добрия смисъл го казвам това й беше най-силното представяне досега (следя редовно тва шоу та знам ) ,обче си беше перфектна тоя път.То и самата песен ми хареса ,ама явно и на нея й допадна Абе всичките с изключение на "Шанз Елизе" са много талантливи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 Най-хубаво пя онова момиче с японския, гласа й направо звънкаше... според мен песента не звучеше никак японски. не я изпя както трябва. най ми хареса онази дето пя на френски. с черна рокля малко под коляното с кестенява коса, с голи рамене и с една тока с камани на гърдите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 3, 2004 Share Posted December 3, 2004 верно е че "звънкаше" - в най-добрия смисъл го казвам това й беше най-силното представяне досега (следя редовно тва шоу та знам ) ,обче си беше перфектна тоя път.То и самата песен ми хареса ,ама явно и на нея й допадна <{POST_SNAPBACK}> Между другото японския го интерпретира изключително добре, въпреки, че той е твърде далеч от познатите ни езици. Направи ми впечатление, че това девойче е хванало и характерни похвати в традиционните японски песни. @w00x, откъде знаеш как трябва? Аз не съм експерт, но навремето са ме научили на една японска песен - "Песен за Кюсацу" и най-малкото имам представа как се пее японска народна песен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVANA Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 чудя се защо ли не изгони "Шанз елизе" - тя просто направи голям резил. а докато тя пееше Слави така гледаше все едно искаше да каже - тая пък на ква съ прай. ама ей на имало си късмет момичето и остана. но със сигурност има вече черна точка в тефтерчето на слави Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_net Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Ако някой е записал песните(новите и от предишните петъци), да да ги качи в wareza Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 Почти съм суигурен, че ще предпочете жена!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasko90 Posted December 4, 2004 Share Posted December 4, 2004 men li4no super me kafi po niskoto mom4e s dalgata kosa mislia 4e be6e boris mnogo gotin pi4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Е сега да видим кой познава най-добре дискографията на Ку-ку бенд...тук вече няма как да не се справят и според мен тези,които ще излетят ще са тези,които не му се е искало да гони миналия път Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Е сега да видим кой познава най-добре дискографията на Ку-ку бенд...тук вече няма как да не се справят и според мен тези,които ще излетят ще са тези,които не му се е искало да гони миналия път <{POST_SNAPBACK}> Сега само 1 ли ще остане или ще има още задачи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 Сега само 1 ли ще остане или ще има още задачи ? <{POST_SNAPBACK}> Ще има още 5 задачи предполагам,щото те сега са 10,а той гони по двама всеки петък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted December 6, 2004 Share Posted December 6, 2004 da prav si ne e Lara a Lora , obarkala sam se i az mislia 4e jena e po podhodq6to za6toto ima tvarde mnogo maje v tova show Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.