Jump to content
BulForum.com

"Аз пея в Ку-Ку Бенд "

LaN

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply
лора и да не си го е научила трябва да е вземе - супер е

Абе тя Лора си ги чатка езиците сега ще трябва да пее на френски...ще видим..според мен Лора и Борис(който е с испански,както каза st_jt) ще се справят със задачата :P :D

Az llichno si haresah tova momiche ..dobre se spravq i se charovna

samo che sega ima naj-trudnata zadachka

Слави: Пей ми на... японски

Най-трудна е задачата на брюнетката Любена, на която при тегленето на жребия се падна празен лист.

Тя ще трябва да подготви конкретна мелодия, и то на японски, но с персонален помощник

Dano se spravi :) .....

ТАЗИ ДЕТО ЩЕ ПЕЕ НА ЯПОНСКИ ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ ИЗПЪКНЕ. РАЗЛИЧНИТЕ ВИНАГИ СЕ РАЗЛИЧАВАТ, НО МИ Е ИНТЕРЕСНО КАК ЩЕ Я ОЦЕНЯВАТ СЛЕД КАТО НЯМА ДА ИМА НИКАКВА БАЗА ЗА СРАВНЕНИЕ

Различните се различават от другите?? не думай :)

хайде ,днес ще видим кой как ще пее и определено вече ще могат да се видят тея дето ще останат накрая :)

видяхте ли вчера " mouse brother"-a на Кулеков :lol: :lol: :lol: Как се еба*а с шоуто на Нова ТВ :) Много ма накефи :lol:

Честно казано съм очарован от всички (е, почти всички) момичета и момчета в конкурса (тези, които останаха). Тази вечер почти нямаше слабо представяне. Затварям си едното око за "О, Шан'з Елизе" и тук-там олекване и леки издишания. Седя и се прехласвам пред телевизора, много талантливи млади хора, направо ми напълниха душата.

И, което най-много ме радва - с всеки изминал ден стават по-уверени и разкриват все по-пълно таланта си!

Бате Славчо никой не изгони днес. Този постоянно променя условията на конкурса за да поддържа интереса на публикта.

Накрая може и да не "остане само един"...

С риск да се повторя ще кажа, че ще е добре да вземе момче и момиче накрая. Аз съм за Борис. За момичетата още не мога да преценя, повечето са добри ( е не всички разбира се ;) ).

Наистина "Шанз Елизе" трябваше да си иде.Другите са горе-долу на едно нижо с изключение на Борис и Лора и според мен ще ги вземе и двамата.

men me kefi tazi mai e Lara , kadeto pravi mnogo smqh puk i moje da pee mnogo hubavo , karai sq 4e e malko debeli4ka , sled 3 meseca pri slavi 6te izglejda kat manekenka

Малка поправка Nevita, казва се Лора (Владова). Иначе и на мен тя ми харесва много. Има присъствие на сцената и индивидуално излъчване.

и на мене ми нареса Лора :)

Тя май пее най-добре :P

вярно че "Шанз Елизе " трябваше да си замине ,но май покрай нея трябваше да си замине и Надя Казакова (предните пъти доста добре се представи,ама сег малко и куцаше езика в интерес на истината ) ,а пък си мисля че май тя е любимката на Слави и ако трябваше да гони някого - тя беше втората,та затова си направи пас :)

Абе карай,наистина са добри всичките ,да ги държи колкото се може повече ,тъкмо ще станат по-добри и ще се ошлайфат ,дори и тези които махне.

верно е че "звънкаше" - в най-добрия смисъл го казвам :)

това й беше най-силното представяне досега (следя редовно тва шоу та знам :) ) ,обче си беше перфектна тоя път.То и самата песен ми хареса ,ама явно и на нея й допадна :)

Абе всичките с изключение на "Шанз Елизе" са много талантливи.

Най-хубаво пя онова момиче с японския, гласа й направо звънкаше...

според мен песента не звучеше никак японски. не я изпя както трябва. най ми хареса онази дето пя на френски. с черна рокля малко под коляното с кестенява коса, с голи рамене и с една тока с камани на гърдите.

верно е че "звънкаше" - в най-добрия смисъл го казвам :)

това й беше най-силното представяне досега (следя редовно тва шоу та знам :) ) ,обче си беше перфектна тоя път.То и самата песен ми хареса ,ама явно и на нея й допадна :)

Между другото японския го интерпретира изключително добре, въпреки, че той е твърде далеч от познатите ни езици. Направи ми впечатление, че това девойче е хванало и характерни похвати в традиционните японски песни.

@w00x, откъде знаеш как трябва?

Аз не съм експерт, но навремето са ме научили на една японска песен - "Песен за Кюсацу" и най-малкото имам представа как се пее японска народна песен.

чудя се защо ли не изгони "Шанз елизе" - тя просто направи голям резил. а докато тя пееше Слави така гледаше все едно искаше да каже - тая пък на ква съ прай.

ама ей на имало си късмет момичето и остана.

но със сигурност има вече черна точка в тефтерчето на слави

Е сега да видим кой познава най-добре дискографията на Ку-ку бенд...тук вече няма как да не се справят и според мен тези,които ще излетят ще са тези,които не му се е искало да гони миналия път :P

Е сега да видим кой познава най-добре дискографията на Ку-ку бенд...тук вече няма как да не се справят и според мен тези,които ще излетят ще са тези,които не му се е искало да гони миналия път  :P

Сега само 1 ли ще остане или ще има още задачи ? :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...