Jump to content
BulForum.com

"Аз пея в Ку-Ку Бенд "

LaN

Recommended Posts

няма да е мъж,на 100% съм сигурен ,видях как ги гледа като пееха .Погледа му беше от типа "абе сега си тука щото ша има много писъци че само жени съм допуснал да кандидатстват,ама няма да изкараш дълго " . :)

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply
A we po princip ne go gleam toq dylyg pedal ne go gleam `ma kat razbrah che vikito uchastva i gledah i she kaja che tq se predstavi poveche ot dobre!Verno edinstveniq nedostatyk beshe vyzrasta...no nqma nishto...vsqko zlo za dobro!Brvo na vikito! :thumbs-up:

грешката и на Виктория беше че песента беше прекалено трудна за не Англоговорящ народ като нас.

Spored men trqbva da izbere(neznam kak mu beshe imeto)momcheto deto izpq:Bryan Adams-Heaven v nachaloto na konkursa i vchera izpq Bon Jovi-It"s my life.No struvami se che shte izbere jena,a imenno Lora Vladova,za men tezi dvamata peqt nai-dobre,no mi se iska momcheto da izberat :) :rolleyes:

EDIT:kolkoto za VIctoriq tq sama si puhna glavata v torbata,kak moja da izbere tolkova trudna pesen,koqto ne i e po vuzmojnostite

Според мен ще вземе тая/тоя който най му вдига самочуствието и помага да си избива комплексите, дето ще му играе по свирката и ще го гледа само в очите като някъв земен бог. Но да видим как ще се развият нещата

Само едно ми е чудно! Как така се оказа, че изведнъж всички от форума познават единственото момиче от Пловдив? Викито тва, викито онова. И не помня кой каза, че имал музикален слух и за тва определил, че не може да пее! Аз пък мога да ти кажа, че не само пя хубаво и вярно, но и пя с много окрашения и извивки типични за самата песен - ей тва е номера в конкурсите - знам го от опит!

Хора, за Виктория само да ви кажа, че 7 години бяхме в един и същ оркестър(народен).Момичето ни остави, защото спечели редица конкурси в чужбина.Лично Валя Балканска и даде стипендия да учи там някъде.Та аре преди да се направите на много отворени(не всички) и да кажете "имам музикален слух" просто ей така, щото трябва да оплюете някой да се замислите дали самите Вие няма да станете на глупаци по тоя начин!!!

Хора, за Виктория само да ви кажа, че 7 години бяхме в един и същ оркестър(народен).Момичето ни остави, защото спечели редица конкурси в чужбина.Лично Валя Балканска и даде стипендия да учи там някъде.Та аре преди да се направите на много отворени(не всички) и да кажете "имам музикален слух" просто ей така, щото трябва да оплюете някой да се замислите дали самите Вие няма да станете на глупаци по тоя начин!!!

Hm...ne moga da se suglasq s teb,moje da e pqla i da e vzimala stipendii,am sega s pravo q uvolniha.Ne kazvam che ne moje da pee,no pak kazvam tq samo si puhna glavata v torbata,zashto izbra tolkova trudna pesen,kato ne moje da q izpulni.Da beshe izbrala neshto po-prostichko,ami nqkva pesen sus vrutki,zaobikalki i nz si kvo.Moje bi se zastupvash za neq zahstoto ste pqli zaedno i e ot plovdiv.I az sum ot plovdiv,ama da gledame realno na neshtata.Tq beshe N 12(posledna) i qsno si prolicha che vsichki drugi pred neq sa po-dobri.Pak kazvam odavam neinoto otpadane na pesenta koqto izbra.I mejdudrugoto da ne si pomislish che sum tozi koito kaza "imam muzikalen sluh" :music

Hm...ne moga da se suglasq s teb,moje da e pqla i da e vzimala  stipendii,am sega s pravo q uvolniha.Ne kazvam che ne moje da pee,no pak kazvam tq samo si puhna glavata v torbata,zashto izbra tolkova trudna pesen,kato ne moje da q izpulni.Da beshe izbrala neshto po-prostichko,ami nqkva pesen sus vrutki,zaobikalki i nz si kvo.Moje bi se zastupvash za neq zahstoto ste pqli zaedno i e ot plovdiv.I az sum ot plovdiv,ama da gledame realno na neshtata.Tq beshe N 12(posledna) i qsno si prolicha che vsichki drugi pred neq sa po-dobri.Pak kazvam odavam neinoto otpadane na pesenta koqto izbra.I mejdudrugoto da ne si pomislish che sum tozi koito kaza "imam muzikalen sluh" :music

Ами виж кво ся, аз не съм го гледал, щото няма смисъл според мен тва.Просто понеже всеки я познав, всеки по различен начин я описва, та аз да ви отворя очите.Аз свирих, а тя пееше.Не знам коя песен е пяла.Пак казвам, че не съм го гредал, ама мисля, че самочувствието и надменноста и трябва да са я провалили.Та сега дано знаеш, че не се застъпвам за нея и съм поне малко реалист!

Аз съм за пича с дългата къдрава коса, който Слави накара да пее White Snake а преди това започна с Роби Уилямс - той е най-естествен, пее с чувство и има страшен глас. Но едва ли ще изберат мъж, въпреки че искрено се надявам да е той. :rolleyes:

Абе гледам и ви се смея :) Застъпвате се за тая Виктория сякаш е някво чудо на песените :) Ми много е посредствена и гласа и за нищо не става.Била пяла някъде,взела била стипендий - ми може,ама при Слави секи път се излагаше,гледам го тва предаване най-редовно..С право я махнаха.незнам как е била на други места : ама просто не беше от класата на другите дето останаха.Я се вземете в ръце и престанете да пишете че тая била незнам си кво си и то само съпричстността ви от това че момичето е от Пловдив.

Ще ми се поне един мъж да остане до "финала" ,ако мога така да се изразя ,ама едва ли ще стане верно .

Zdraveite na vsichki, za purvi put! Moeto mnenie e,che Viktoriq gorkata ne moje da pee izobshto,ne znam kak sa q dopusnali  do tozi moment,uj Slavi e mnogo vziskatelen:(Lichno az zalagam na Boris i Lubena ( tq pq pesenta na Shania Twain) :inqn

Айде малко по умерено с крайните изводи - какво според теб означава, че "не може да пее изобщо". По удачно е да се каже, че не е най-добрата от всички, че не успя да си изпее максимално добре песента и т.н. Нека все пак специалистите да оценяват кой как и колко може да пее, щото е ясно че всеки разбира от футбол(аз явно съм изключение :P ), секс и певици и се чувства длъжен да дава винаги "компетентни" мнения.... :excl:

LaN, не се излагай! Въпросната Надя Казакова изпя песента на Шер абсолютно посредствено! Не съм я слушала как пее в друг стил, защото Славчо го гледам веднъж в месеца( я го гледам, я не), обаче специално тая песен...като я чух как я пее и смених канала. И Виктория като пя пак го смених;). Според мен 2-те момчета с дългите коси и момичето, което пя песен на Уитни са най-добри, но момчетата едва ли ще ги наеме, много коч компания ще стане тоя техния екип;).

И според мен няма да избере мъж. Как ги виждате някои от тия момчета да изпее "Море пиле", "Зюбюл ли си, лале ли си" или дори "Ах, къде е мойто либе"...

аз съм за ония с най-дългата коса дето пееше на Роби Уилиамс една песен

И аз :punk :punk :punk

Класи над другите е момчето! Също и 1 от момичетата - Нели май се казваше!

Адски се надявам да ги вземе и 2-та!

аз си мисля,че последните,които ще останат ще са Лора,Владо,Борис и Татяна.от там нататък незнам.

и като е спечелила стипендии що учи в Патриарх Евтимий? и аз бях за нея, но песента която изпя.. просто ме разочарова. каточели произношението и я провали. пък и песента беше доста глупава. тая дето пя Шер.. също не ми хареса как пее. да не говорим за Shania Twain. тая песен и аз мога да я изпея. не помня кой я пя. общо взето Лора и 3-те момчета пяха най-добре. другите бяха просто фуш. имаше май само още 1-2 момичета.

Дето има една приказка - времето ще покаже. Но ме съмнява, че ще избере мъж. Ще вземе да го засенчи като певец, щото Трифонов няма никъв глас и ще му смеят още повече от сега :) Някоя кака ще е :bgrin: , но коя скоро ще се разбере.

щото Трифонов няма никъв глас и ще му смеят още повече от сега  Някоя кака ще е  , но коя скоро ще се разбере.

Absolutno vqrno ..... Abe Slavito super me drazni ebati .......

A kolkoto do Viktoriq , bili sme v edin klas .... a sam i bil na concert , kadeto pee :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...