Jump to content
BulForum.com

"Аз пея в Ку-Ку Бенд "

LaN

Recommended Posts

Какво мислите за момичетата ?:)

Коя според вас ще спечели ?:)

Аз залагам на Лора (с "Пако Ръбън"-а ) , на Надя Казакова (тая дето Слави днес я накара да пее втори път песента на Шер ) и момичето от Златоград (срам не срам,така и не й запомних името :( ).

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

как може да не ти харесват ?:)

останалите ми звучат много бездарно :) само дето толкова ги хвалеха ( е,то така и трябва предполагам ,няма да им кажат че не става директно в очите по телевизията) че били талантливи :) аз ги следя от началото и да ти кажа : тия се представят наи-добре от всички,абе най-им се удава да пеят. :)

Надя Казакова  то си пролича ;)  а и на мен ми хареса

на мене Лора по-ми харесва :) пее най-добре от всичките,пък и има невероятно чувство за хумор и присъствие на сцената :)

ми не мисля така :)

Лора и Надя според мене пеят много по-добре от нея :)

сори за многото мнения в тая тема,ма шоуто на Слави ми е слабост :)

Спокойно...още пеят и не са минали всичките. Ама що не казвате нищо за момчетата - яко забиха :punk Аз пропуснах вероятно някои изпълнения, но гледах вечерта с народните песни - там някои доста ми харесаха....ами нищо чудно...някои само това са правили (и завършили Широка Лъка) :)

Всъщност повечето са доста музикални, но и имат малко тънки гласчета - моят личен вкус предпочита малко по плътни :P В момента пее предпоследният "рокаджия" :punk Много добре си пасва с оркестъра! :punk

Сега пък слушам "Шакира" - според мен прекалено се опитва да я копира с всичките нюанси на гласа, което не е лошо, но съм чувал и по-добри изпълнения на тази песен....

Ам дааа....както и казах - уволниха Шакира :P

как може да не ти харесват ?:)

останалите ми звучат много бездарно :) само дето толкова ги хвалеха ( е,то така и трябва предполагам ,няма да им кажат че не става директно в очите по телевизията)  че били талантливи :)  аз ги следя от началото и да ти кажа : тия се представят наи-добре от всички,абе най-им се удава да пеят. :)

Точно там може би ми е проблема-по принцип и аз съм луд фен на Слави, Ку-Ку Бенд и творчеството им, обаче миналата неделя имах тежък изпит и изобщо 2 седмици не съм го гледал.Впечатленията ми са за 2 песни, но като чувам от тук тази Казакова е много добра!Има ли някъде и warez-а нещо качено, че да видя за кво стаа дума.Коя е тази русата, която пее в момента?Страшно гадже е! :punk :punk А и докарва донякъде гласа на Шакира

бе вярно че някои доста позабиха на песните тая вечер. Сега ще видим кои ще изхвръкнат,ама ще ми е жалко ако бъде някоя от тия трите дето изброих :)

Edit : ХА! верно ,тия дето ги изхвърли си залсужаваха : хубавки са ,ама само толкоз :) не са за бенда :)

Аз си знаех, че тази Виктория ми е позната от някъде :D Сега остава да се сетя откъде :confused Много е готина, не мислите ли?

ЕДИТ:@LaN Да де ама Александра и Виктория на едно място щеше да е мноо яко! :punk :punk :punk

Ама много е гадно за отпадащите....особено за тези, които ще отпадат занапред....толкова труд и надежди....и накрая - нищо...остава само един. :(

Викито тази от Пловдив ли беше ?

Е,хубавка е (секи с вкуса си,ама тя не е по моя,какво да се прави :) ) ,ама наистина не и се удаваше много да пее,даже се чудя как изобщо усиска толкова време :)

Едит : ми гадно е за тпадащите ,да,ама какво да се прави : човека си има шоу и си търси някой по свои критерии. Сещате се надявам се какво каза предния път : "тва си е моята игра,тук аз си определям правилата" и е прав - шоуто си е негово.Тея дето са отпаднали : със сигурност това че са се показали толкова време в шоуто му ще им помогне :),поне за по-нататъшна певческа кариера.

Според мен ще избере или момчето с дългата права коса, или тая дето е от Г.Оряховица!

А що се отнася до тази 18 годишната - Слави я уволни щото е малка, а не защото не може да пее! Дори тя пя по-хубаво от 2/3 от момичетата!

Dvete momicheta koito izhvraknaha doniakade imat kasmet.Dano drugade im provarvi.Zashtoto pri Slavi dogovorat e 5 godini za koito moje da se pobarkash pri tozi oligofren da ta komandva.Niamash pravo da izlizash v chujbina ili da hodish do kenefa bez negovo razreshenie i tem podobni gluposti.

Dvete momicheta koito izhvraknaha doniakade imat kasmet.Dano drugade im provarvi.Zashtoto pri Slavi dogovorat e 5 godini za koito moje da se pobarkash pri tozi oligofren da ta komandva.Niamash pravo da izlizash v chujbina ili da hodish do kenefa bez negovo razreshenie i tem podobni gluposti.

това откъде го знаеш ако не е тайна ? :)

тая 18 годишната : неможеше изобщо да пее :) Имам някакъв музикален слух,и направо се чудя как изобщо я допуснаха до тук :) Това го казвам без умисъл да се заяждам.Не трябва да се застъпваме за нея само щото била от Пловдив.

Викито е от съседния ми клас :P

12в в Лилияната :)

Има много хубаво тяло,но иначе не е толкова хубава.Просто я бяха гримирали доста добре :)

това откъде го знаеш ако не е тайна ? :)

тая 18 годишната : неможеше изобщо да пее :) Имам някакъв музикален слух,и направо се чудя как изобщо я допуснаха до тук :) Това го казвам без умисъл да се заяждам.Не трябва да се застъпваме за нея само щото била от Пловдив.

2003 godina pih kafe s jenata na edin ot muzikantite na KUKU BEND i tia mi go kaza tva.Sigurno ne me e izlagala nadiavam se :) Aaa LaN samo kafe beshe :)

2003 godina pih kafe s jenata na edin ot muzikantite na KUKU BEND i tia mi go kaza tva.Sigurno ne me e izlagala nadiavam se :)

ей :) само кафе ли :P щото при мене кафетата от тоя сорт имат навика да се превръщат в нещо друго :P

я кажи още нещо от кухнята на шоуто ?:)

Според мен трябва да избере Борис,ама ще вземе жена  :angry:

Извинявай...кой беше борис, че не помня имена....оня предпоследния ли... с дългата коса?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...