LaN Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Какво мислите за момичетата ? Коя според вас ще спечели ? Аз залагам на Лора (с "Пако Ръбън"-а ) , на Надя Казакова (тая дето Слави днес я накара да пее втори път песента на Шер ) и момичето от Златоград (срам не срам,така и не й запомних името ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Според мен е рано да се каже, ама от тези двете дето ги спомена нито едната не ми харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 26, 2004 Author Share Posted November 26, 2004 как може да не ти харесват ? останалите ми звучат много бездарно само дето толкова ги хвалеха ( е,то така и трябва предполагам ,няма да им кажат че не става директно в очите по телевизията) че били талантливи аз ги следя от началото и да ти кажа : тия се представят наи-добре от всички,абе най-им се удава да пеят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Надя Казакова то си пролича а и на мен ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 26, 2004 Author Share Posted November 26, 2004 Надя Казакова то си пролича а и на мен ми хареса <{POST_SNAPBACK}> на мене Лора по-ми харесва пее най-добре от всичките,пък и има невероятно чувство за хумор и присъствие на сцената Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Еххх, къде е Десито... Няма втора като нея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 26, 2004 Author Share Posted November 26, 2004 ми не мисля така Лора и Надя според мене пеят много по-добре от нея сори за многото мнения в тая тема,ма шоуто на Слави ми е слабост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Спокойно...още пеят и не са минали всичките. Ама що не казвате нищо за момчетата - яко забиха Аз пропуснах вероятно някои изпълнения, но гледах вечерта с народните песни - там някои доста ми харесаха....ами нищо чудно...някои само това са правили (и завършили Широка Лъка) Всъщност повечето са доста музикални, но и имат малко тънки гласчета - моят личен вкус предпочита малко по плътни В момента пее предпоследният "рокаджия" Много добре си пасва с оркестъра! Сега пък слушам "Шакира" - според мен прекалено се опитва да я копира с всичките нюанси на гласа, което не е лошо, но съм чувал и по-добри изпълнения на тази песен.... Ам дааа....както и казах - уволниха Шакира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 как може да не ти харесват ? останалите ми звучат много бездарно само дето толкова ги хвалеха ( е,то така и трябва предполагам ,няма да им кажат че не става директно в очите по телевизията) че били талантливи аз ги следя от началото и да ти кажа : тия се представят наи-добре от всички,абе най-им се удава да пеят. <{POST_SNAPBACK}> Точно там може би ми е проблема-по принцип и аз съм луд фен на Слави, Ку-Ку Бенд и творчеството им, обаче миналата неделя имах тежък изпит и изобщо 2 седмици не съм го гледал.Впечатленията ми са за 2 песни, но като чувам от тук тази Казакова е много добра!Има ли някъде и warez-а нещо качено, че да видя за кво стаа дума.Коя е тази русата, която пее в момента?Страшно гадже е! А и докарва донякъде гласа на Шакира Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 26, 2004 Author Share Posted November 26, 2004 бе вярно че някои доста позабиха на песните тая вечер. Сега ще видим кои ще изхвръкнат,ама ще ми е жалко ако бъде някоя от тия трите дето изброих Edit : ХА! верно ,тия дето ги изхвърли си залсужаваха : хубавки са ,ама само толкоз не са за бенда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Аз си знаех, че тази Виктория ми е позната от някъде Сега остава да се сетя откъде Много е готина, не мислите ли? ЕДИТ:@LaN Да де ама Александра и Виктория на едно място щеше да е мноо яко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Ама много е гадно за отпадащите....особено за тези, които ще отпадат занапред....толкова труд и надежди....и накрая - нищо...остава само един. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRou Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Kak shte izbere Vikito we!? Trqbvashe da ostane Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 26, 2004 Author Share Posted November 26, 2004 Викито тази от Пловдив ли беше ? Е,хубавка е (секи с вкуса си,ама тя не е по моя,какво да се прави ) ,ама наистина не и се удаваше много да пее,даже се чудя как изобщо усиска толкова време Едит : ми гадно е за тпадащите ,да,ама какво да се прави : човека си има шоу и си търси някой по свои критерии. Сещате се надявам се какво каза предния път : "тва си е моята игра,тук аз си определям правилата" и е прав - шоуто си е негово.Тея дето са отпаднали : със сигурност това че са се показали толкова време в шоуто му ще им помогне ,поне за по-нататъшна певческа кариера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Според мен ще избере или момчето с дългата права коса, или тая дето е от Г.Оряховица! А що се отнася до тази 18 годишната - Слави я уволни щото е малка, а не защото не може да пее! Дори тя пя по-хубаво от 2/3 от момичетата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Dvete momicheta koito izhvraknaha doniakade imat kasmet.Dano drugade im provarvi.Zashtoto pri Slavi dogovorat e 5 godini za koito moje da se pobarkash pri tozi oligofren da ta komandva.Niamash pravo da izlizash v chujbina ili da hodish do kenefa bez negovo razreshenie i tem podobni gluposti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 аз съм за ония с най-дългата коса дето пееше на Роби Уилиамс една песен Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRou Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 I az mislq 4e izbra Viktoriq zashtoto e malka. No peeshe dosto dobre samo tazi pesen na Shakira ne beshe za neq! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 26, 2004 Author Share Posted November 26, 2004 Dvete momicheta koito izhvraknaha doniakade imat kasmet.Dano drugade im provarvi.Zashtoto pri Slavi dogovorat e 5 godini za koito moje da se pobarkash pri tozi oligofren da ta komandva.Niamash pravo da izlizash v chujbina ili da hodish do kenefa bez negovo razreshenie i tem podobni gluposti. <{POST_SNAPBACK}> това откъде го знаеш ако не е тайна ? тая 18 годишната : неможеше изобщо да пее Имам някакъв музикален слух,и направо се чудя как изобщо я допуснаха до тук Това го казвам без умисъл да се заяждам.Не трябва да се застъпваме за нея само щото била от Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Викито е от съседния ми клас 12в в Лилияната Има много хубаво тяло,но иначе не е толкова хубава.Просто я бяха гримирали доста добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 това откъде го знаеш ако не е тайна ? тая 18 годишната : неможеше изобщо да пее Имам някакъв музикален слух,и направо се чудя как изобщо я допуснаха до тук Това го казвам без умисъл да се заяждам.Не трябва да се застъпваме за нея само щото била от Пловдив. <{POST_SNAPBACK}> 2003 godina pih kafe s jenata na edin ot muzikantite na KUKU BEND i tia mi go kaza tva.Sigurno ne me e izlagala nadiavam se Aaa LaN samo kafe beshe Link to comment Share on other sites More sharing options...
metalmaniak Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Според мен трябва да избере Борис,ама ще вземе жена Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 26, 2004 Author Share Posted November 26, 2004 2003 godina pih kafe s jenata na edin ot muzikantite na KUKU BEND i tia mi go kaza tva.Sigurno ne me e izlagala nadiavam se <{POST_SNAPBACK}> ей само кафе ли щото при мене кафетата от тоя сорт имат навика да се превръщат в нещо друго я кажи още нещо от кухнята на шоуто ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Според мен ще избере мъж,щото ако е жена пак ша се изпокарат с Алекс,пък и малко разнообразие с един мъжко глас да има... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Според мен трябва да избере Борис,ама ще вземе жена Извинявай...кой беше борис, че не помня имена....оня предпоследния ли... с дългата коса? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.