m1s7ak3 Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Imam 140 lv backbone kazvai kakvo da kypyvam (ram) V sashtons da kaga taka imam v momenta ram nz kva marka 256DDR 400Mhz i tva moga da i zema mislq 4e 50 lv e dovolno i sam si sabral 90 lv-4eta taka 4e eto gi 140,za tva te pitam backbone nai-xybavoto da mi kaish do 150 lv-4eta ??????????? 4akam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Imam 140 lv backbone kazvai kakvo da kypyvam (ram) V sashtons da kaga taka imam v momenta ram nz kva marka 256DDR 400Mhz i tva moga da i zema mislq 4e 50 lv e dovolno i sam si sabral 90 lv-4eta taka 4e eto gi 140,za tva te pitam backbone nai-xybavoto da mi kaish do 150 lv-4eta ??????????? 4akam <{POST_SNAPBACK}> Еми за тия левчета може да си вземеш Кингмакс ДДР 500.Аз имам един PQI Turbo но с него мога да се разделя при цена около 160 лв Edit:Дай някакви кординати да ти обясня малко по подробно ICQ,Yahoo,IRC Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1s7ak3 Posted February 19, 2005 Share Posted February 19, 2005 Backbone mi na4i imash li DDR 512 kingston ???400 mhz Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 А да питам и аз нещо. Всеки път когато ми се стартирва комютъра, като ми зарежда флопито (още преди да се е заредил БИОС-а), ми издава много гаден звук. И после с нортъна като се включва, отново ми се включва флопито за около 1 секунда и отново този гаден шум. Все едно реже нещо. От какво може да е това. Дъното ли ми е старо или е oт нещо друго. Дъното ми е Combo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Незнам точно но мисля че в биос-а в всички до колкото ми е известно има опция при стартиране на системата да проверява Флопи-то аз съм си го махнал това но все пак моят комп е щаига апук и нз как седят нещата с по-новите дъна ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1s7ak3 Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Незнам точно но мисля че в биос-а в всички до колкото ми е известно има опция при стартиране на системата да проверява Флопи-то аз съм си го махнал това но все пак моят комп е щаига апук и нз как седят нещата с по-новите дъна ! Axaxa brao Fun ,ami i na mene mi pravi taka flopito ama funlove e prav za tva neshto.Naistina proverq flopito a pak vse pak da ne te pritesnqva toq shym nqma da stane nishto Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted February 22, 2005 Share Posted February 22, 2005 Аз знам че нищо няма да стане обаче ме дразни. Като видя на другите РС-тата как се включват тихичко и полудявам. Къде в Биос-а мога да изключа тази опция Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted February 23, 2005 Share Posted February 23, 2005 Pri mene opciqta nz to4no kak se kazva no be6e ne6to ot sorta na "Floppy boot" Ako nameri6 ne6to takova go izkliu4i ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted April 13, 2006 Share Posted April 13, 2006 Чудех се в коя тема да постна и сигурно е писано някъде по въпроса, но не можах да намеря. Та въпроса ми е следния: При закупуването на ПЦ втора ръка коя програма или пакет от програми е добре да се пусне за проверка?ПЦ перфоманс не ми се струва много реална, а понеже машината няма да е евтина и съответно няма гаранция ми се ще да знам , че съм тествал всичко. Може би CPU-Z или Super PI???... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted July 1, 2006 Author Share Posted July 1, 2006 имам проблем... вземах си рам памети 2х256 които обаче са двустранни и на тях има налепени рам синкове. а дъното ми е Епокс и за да са ми в дуал ченъл трябва да ги сложа една до друга та въпроса ми е следния.. как могат да се разлепат синкове които са залепени с канаколит и може ли въобще или ако някой може да ми каже някое друго решение на моя проблем дъното е от подписа ми и става въпрос за паметите OCZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 имам проблем... вземах си рам памети 2х256 които обаче са двустранни и на тях има налепени рам синкове. а дъното ми е Епокс и за да са ми в дуал ченъл трябва да ги сложа една до друга та въпроса ми е следния.. как могат да се разлепат синкове които са залепени с канаколит и може ли въобще или ако някой може да ми каже някое друго решение на моя проблем дъното е от подписа ми и става въпрос за паметите OCZ С сешоар ги нагрей и пробвай,иначе каноколита не се отлепя.Друг вариант е да ги изпилиш за влизат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 ...та въпроса ми е следния.. как могат да се разлепат синкове които са залепени с канаколит и може ли въобщеили ако някой може да ми каже някое друго решение на моя проблем... Със сигурност каноконлита се разтваря с ацетон, но как точно ще го сложиш САМО на мястото на залепването, трябва да прецениш сам. Друг разтворител е хлороформ, но по-трудно се намира.Задължително работи на отворен прозорец, че надрусването е сигурно Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Абе хора кажете колко кинта горе-долу мога да взема за следния комп: Процесор:Pentium2 350Mhz HDD:Maxtor 90650U2-6GB Video karta:Nvidia RIVA TNT2 Model 64 s 32MB RAM:160MB(32 + 128) SDRAM MB:Acorp nqkvo staro... CD-ROM:Samsung CD/CD-RW SW-212B i Monitor:COMPAQ P700 17" Trinitron Много 10х ако ми помогнете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Абе хора кажете колко кинта горе-долу мога да взема за следния комп:Процесор:Pentium2 350Mhz HDD:Maxtor 90650U2-6GB Video karta:Nvidia RIVA TNT2 Model 64 s 32MB RAM:160MB(32 + 128) SDRAM MB:Acorp nqkvo staro... CD-ROM:Samsung CD/CD-RW SW-212B i Monitor:COMPAQ P700 17" Trinitron Много 10х ако ми помогнете... към 120лв. приблизително, според мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Да не отварям нова тема , сметнах че може да попитам и тук значи откакто си сложих повече пемет чат-пат компа ми забива (качва CPU Usage 100 % ) значи компа ми е семрпон 2200 + : Дъно- ASRock K7VT4A+ и памет, 256 ДДР400 V-дата +512 ДДР 400 PQI , та въпросът ми е , възможно ли е нещо паметите да не се разбират или незнам там какво , преди V-дата си бачкаше добре с една А-дата пак 256 , но откакто съм със тази 512-ка ,нещо зацепва, не ги разбирам много , но нещо м/у тях ли е или да търся проблема в някоя програма която се стартира с Уин-а ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Testvai samo s 512. Ako nqma problem zna4i ne se razbirat. пффф а на мен са ми изгорени палците... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Testvai samo s 512. Ako nqma problem zna4i ne se razbirat. Благодаря , сетих се и това да го направя , но малко съм възпрепядстван , имам шина на ръката и не мога да измъкна кутията, като я махнат ще пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.