Botev1912 Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Да може и да съм се объркал, но съм останал с такова впечатление че НФ4 е с ДДР2 и PCI Express. Е няма ли още дъна за АМД с ДДР2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Ми аз бях чел някъде че ДДР2 ще се използва в амд платформи чак след като се развие нали все пак е начален стадий.Мойте упасения са че мойта рам (Elexir) няма да стане на едно такова дъно Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Ми аз бях чел някъде че ДДР2 ще се използва в амд платформи чак след като се развие нали все пак е начален стадий.Мойте упасения са че мойта рам (Elexir) няма да стане на едно такова дъно <{POST_SNAPBACK}> С тая марка направо ако стане на nForce3/4 това ще си е чист кърпеж. Събирай за TwinMos или поне A-DATA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 ant9 ти чувал ли си изобщо за тези памети Corsair,Muskin,OCZ,Geil и мога да ти кажа те са Маркови тяхната гаранция в чужбина е доживотна и можеш да погледнеш някой другo Review с Corsair,Muskin и OCZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ant9 Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Опитай се да намериш някоя от тези марки във някоя пловдивска фирма. В най добрия случай ще намериш Corsair и толкова. Като цена и качество TwinMos и Kingstone а донякъде и Samsung вършат работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Ти май не погледан линка който дадох по горе това е от ценовата листа на Vali те продават Muskin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Този Muskin е по-гаден от А-дата-та за 37$ По дифоулт е 3-3-3-8.Вземи си нещо друго но не и тази памет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Аз си мислех да ли да монтирам А-Дата ама и аз незнам защо се насочих към друга памет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Аз си мислех да ли да монтирам А-Дата ама и аз незнам защо се насочих към друга памет <{POST_SNAPBACK}> Зависи към Каква А-дата си се насочил ако е Витеста няма да сбъркаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Тамън са отворили такава полезна тема да питам дали според теб с Fortron 350W ще може да захрани DFI Ultra-D с 256МБ ДДР 566или 600 с Албатрон 6600 2харда и една записвачка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Тамън са отворили такава полезна тема да питам дали според теб с Fortron 350W ще може да захрани DFI Ultra-D с 256МБ ДДР 566или 600 с Албатрон 66002харда и една записвачка <{POST_SNAPBACK}> Няма да му е голям проблем.Освен това по-добре вземи модел с 24 пина в Ера има 300В с 24 пина с двойна линия 12в.Този модел е по-добър от 350В според мен,защото всичко ти товари 12в,А паметти взимайте че свършват,самсунг са спряли производството на чиповете ТЦЦД.Албатрона гледай да е 6600Ултра Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Чудя се дали да си взема по-голямо захранване(сегашното ми е 300W). Машината е Бартан 2600+, 2х256Мб Рам, Асус Радеон 9550, Елитгруп L7S7A2, DVD Sony, DVD-RW Lite-On, Seagate Barracuda 200GB, Lan 3Com. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 @backbone Кингмакс-а не съм го клоквал сорри.. защото аз главно игрички и овърклок на видеокарти зарибявам иначе таймингите по дифолт са http://play.evrocom.net/dl/incoming/Idler/hardware/ram.JPG Можеш ли да ми дадеш снимка как точно да закрепя и къде да е разположен вент-а дето да духа на паметтите и да ми предложиш рамсинков за 5900хт и съответни цени картата от 390/800 с малко артефакти ходи до 425/950. Не мога да си обясня ,защо ядрото до толкова малко И без волтмод а,ако сменя охлаждането ще стигна ли малко повече от тия честоти ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Backbone аз си взех Fortron 350W преди две седмици тогава нямаше тоя фортрон 300В 24пина Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted February 15, 2005 Author Share Posted February 15, 2005 HELP BIG TROUBLE значи с конфигурацията от подписа ми с отключен процесор 1700+ та пускам тази машина на 11х200 на 1.75в правя настройките на рама 11-3-3-3 или 8-3-3-3 и тръгва и работи и минава тестове и всичко обаче проблема идва от това че веднъж спре ли се компютъра след тва ми казва че има грешка в РАМ паметта максимално мога да вдигна волтажа до 2.8 моля кажете ми от какво може да е тоя проблем благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 @backboneКингмакс-а не съм го клоквал сорри.. защото аз главно игрички и овърклок на видеокарти зарибявам иначе таймингите по дифолт са http://play.evrocom.net/dl/incoming/Idler/hardware/ram.JPG Можеш ли да ми дадеш снимка как точно да закрепя и къде да е разположен вент-а дето да духа на паметтите и да ми предложиш рамсинков за 5900хт и съответни цени картата от 390/800 с малко артефакти ходи до 425/950. Не мога да си обясня ,защо ядрото до толкова малко И без волтмод а,ако сменя охлаждането ще стигна ли малко повече от тия честоти ? <{POST_SNAPBACK}> Тази памет на много ходи сигурен ли си ,че не те спира тя пробвай на 800 памет ядрото докъде ще стигне поне 440 би трябвало да стигне. http://www.bitbenderforums.com/imaginasian..._Mod/zalman.htm тука има инфо как да го монтираш по-подробно обяснено.Иначе кривиш и насочваш към видеото kumcata Свали и тествай с Мемтест86 дали проблема е в рама Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Тази памет на много ходи сигурен ли си ,че не те спира тя пробвай на 800 памет ядрото докъде ще стигне поне 440 би трябвало да стигне.http://www.bitbenderforums.com/imaginasian..._Mod/zalman.htm тука има инфо как да го монтираш по-подробно обяснено.Иначе кривиш и насочваш към видеото kumcata Свали и тествай с Мемтест86 дали проблема е в рама <{POST_SNAPBACK}> на 426 почват артефакти.. не е от паметта пробвах. Този залман освен Жар има ли го другаде например в Пик ,че Жар са ми далече.. ТТ Волкано 10+ ще стане ли на ядрото на картата ,т.е. дупките за захващане съвпадат ,нали? Ако махна кулера на картата гори гаранцията ,така ли е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1s7ak3 Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Ami da pitam az mashinata mi e : CPU:Intel Celeron D,2400Mhz(18x 133) Ram:nz marka 256 DDR 330 mhz Duno:Biostar P4TSP-D2 VGA:Ge Force FX 5700Le Emi harda e 80 gb ama nz kva marka Emi tva e deto znam az mogete li da mi predlogite neshto da si kypa ???? razpolagam sas 100 lv i skoro shte stana 100-130 da mi prepora4ate neshto da si kypa za da stane po moshna mashinata Mole vi se kage Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Ami da pitam az mashinata mi e :CPU:Intel Celeron D,2400Mhz(18x 133) Ram:nz marka 256 DDR 330 mhz Duno:Biostar P4TSP-D2 VGA:Ge Force FX 5700Le Emi harda e 80 gb ama nz kva marka Emi tva e deto znam az mogete li da mi predlogite neshto da si kypa ???? razpolagam sas 100 lv i skoro shte stana 100-130 da mi prepora4ate neshto da si kypa za da stane po moshna mashinata Mole vi se kage <{POST_SNAPBACK}> ram Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1s7ak3 Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 ram li sha kagesh we kagi pone kva marka da si kypa ako imam 130 lv i moq ram go prodam moga li da si vzema 740 tam kolkoto e ??? i kagete oshte neshto danoto dobre li e ???? kartata kagete si mnenieto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 ram li sha kagesh we kagi pone kva marka da si kypa ako imam 130 lv i moq ram go prodam moga li da si vzema 740 tam kolkoto e ??? i kagete oshte neshto danoto dobre li e ???? kartata kagete si mnenieto <{POST_SNAPBACK}> А случайно да питаш за рам за n-ти път Нали беше отворил тема вече.. Биостар изобщо не ги харесвам аз.. Картата Аксъл ли ти е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1s7ak3 Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Mi ne gi xaresvai biostar az te pitam dali danoto e xybavo dali sha izdargi na podarga po stabilen ram i procesor a 4esno ot PC vobshte ne razbiram za tva pitam rama se 4yda dali si zema kingston ili twinmos i dali nqkvo drygo dano kai sq pak posle za rama sha mi se karash Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 http://www.biostar.com.ru/products/mb/p4tsp-d2/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1s7ak3 Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 A vobshte tva pc stava li za igri4ki taka da vi pitam ???? shtoto az sq 4e play play ama taka vikat v edna tema 4e celeron 2.4 D ne e za igri i taq VGU vobshte xybava li e ???? Vobshte moga li da go over clock-na tva pc da stane po moshno 4e staa losho ina4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 A vobshte tva pc stava li za igri4ki taka da vi pitam ???? shtoto az sq 4e play play ama taka vikat v edna tema 4e celeron 2.4 D ne e za igri i taq VGU vobshte xybava li e ???? Vobshte moga li da go over clock-na tva pc da stane po moshno 4e staa losho ina4e <{POST_SNAPBACK}> ти изобщо имаш ли си представа от хардуер? Можешеш да го клокнеш. Целерон - целерон. Ако искаш АМД трябва да смениш и дъното.. Ако кажеш какво ти е PSU-то и Охлаждането на процесора ще ти помогнем за клока ,а то си има и тема за него, пиши там. Картата VGA ми за толкова пари толкоз. Аз имам 5900хт про на Аксле и искам да работи като х800хт ,ма то не може.. За клока не очаквай 2.4@7ГХз. Пусни 1 скрийншот от CPU-Z с таймингите на рама и процесора. До сега клоквал ли си ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.