Jump to content
BulForum.com

Hardware Questions

Recommended Posts

:)) absoliutno sichkite mi ceni sa ot tam ma nali sa bez DDS v cenovata lista zatva sum napisal 720

a kakuv monitor shte mi preporuchate da sloja za tezi ceni

rama shte se upgradeva dopulnitelno zashtoto sega nqma pari za nego

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply
ми аз в мост никога не съм давал ДДС.

хмм ми аз отидох за едно вентилаторче за ВК и ми зеха ДДС

пък и другото което е компютъра ще се поръчва във фирма която е дистрибутор на мн. фирми в т.ч. и мост но работата е малко по сложна и компютъра е засъжително да се поръча там затова цените би трябвало да са с ДДС

аха ясно ама няма да се поръчва от там и така..

та значи не разбрах какво ме саветвате за монитора с какъв да го смена за тези пари

• 2 weeks later...

imam nqkolko vuprosa

VC: SAPPHIRE RADEON 9600PRO

MB:AOpen (nqma AGP PRO)

CPU:Barton Mobile 2600+ 11x200

RAM:2x256 DDR400

tva e konfiguraciqta obache vyprosa mi e zahsto na 3dmark03 tazi mashina vadi po malko tochki otkolkoto tazi ot podpisa mi clocknata? dali zashtoto dynoto na onazi nqma agp pro? i dali sled kato kartata mi e pro a mb-to nqma tova smukva proizvoditelnostta na kartata? i ako smena dunoto s takova s agp pro shte se digne li proizvoditelnostta znachitelno ili nqma smisul?

thx predvaritelbo

ACORP - 6A815EP за това дънце с370 какъв процесор мога да намеря и къде ? Желателно е да е на 1.6-1.8 ГХз ,че ще го мъча за 2000 :)

Желателно нежелателно повече от 1000 няма.

Как се връзва ДВД към компютър ( компютъра е с вградена звукова карта :) )

Имам кабелче - на единия край са 2 жакчета ,а на другия стерео (или както се казва) ,което влиза в компютъра. Кабелчето е от Sunyoo vs-9500ck. Та идеята ми е дали номера ще се получи с това кабелче . Необходима ми е безопасност ,защото не искам да изпуши нещо :) Благодаря Ви предварително!

Polu4i se..

• 1 month later...
Nqma da otvarqm nova tema i 6te pitam tuk.

Zna4i imam AXLE 5900XT PRO 128mb/256bit DVI TV OUT 390/800 sa 4estotite.

NV Silencer 3 (Rev. 2) tozi cooler ima li go BG i kade ? Struva li si i 6te stane li na moita karta ?

Това най-доброто въздушно охлаждане спрямо тишина/ефективност.Но го няма в БГ.Един познат има HIS Radeon 9800PRo което се произвежда с такова и е перфектно ем хладно ем мощно.Има две степени на перката.2Д и 3Д.

Това най-доброто въздушно охлаждане спрямо тишина/ефективност.Но го няма в БГ.Един познат има HIS Radeon 9800PRo което се произвежда с такова и е перфектно ем хладно ем мощно.Има две степени на перката.2Д и 3Д.

a nqkakuv silencer da ima v Bg izob6to :) za 5900xt mi trqbva oxlajdane i na pamettite i na gpu-to

a nqkakuv silencer da ima v Bg izob6to :) za 5900xt mi trqbva oxlajdane i na pamettite i na gpu-to

Освен да ти продам мойто но ще ми падне гаранцията :P ,иначе освен ръчна изработка няма тук.Иначе има добри Heatpipes охладители.

Ами 1 Tt Volcano 10+ за ядрото май ще ме оправи :) остава въпроса с паметтите.. бая ще грейкат май май за да са само с рам синкове..

offtopic.gif

Аз ползвам http://www.zalmanusa.com/upload/product/fb123_f_p.jpg да духа на мойта Рам,ще стане и за видеото цената е 5$ от Джар

offtopic.gif

Стига сме спамили темата на човека,който има въпрос да си отвори нова

nospam.gif

Темата е отворена за въпроси на всички които се нуждаят от запитване за сякви видове харуер и за сякви въпроси за тях...

за това не отворих тема аз ,защото уж това е главната тема за хардуерни въпроси ,поне така е упоменато.. :huh:

за това не отворих тема аз ,защото уж това е главната тема за хардуерни въпроси ,поне така е упоменато..  :huh:

Не съм го видял това.

Щом е така как се справя този Кингмакс,че цената му е приемлива.До колко държи на кас 2.5

Може и да стане. На българския пазар в момента има nForce 4 дъната на Asus и Gigabyte. Дъната все още са с старата Рам DDR400. А и реално DDRII 533MHz e по слаба от маркова памет DDR 400MHz на Kingston или TwinMos.

Важно е да видиш дали Рамта ти ще работи в двуканален режим. Зависи от спецификцията на дъното.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...