WriteR4e Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Ot nqkolko dena imam edno problem4e.To se sastoi v slednoto: Ne moga da svalqm nikakvi mp3-ki,filmi,videos abe absolutno ni6to.kogato probvam mi izpisva na malko prozor4e: "Your current security settings do not allow this file to be downloaded." Molq nakoi koito da znae kakav mi e problema da mi pomogne! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Отиваш в Properties на интернета от там Privacy слагаш го на Medium и си готов.Ако не стане Security и даваш всичко на Default Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 или просто сменяш браузера Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Ako ima6 norton internet securiti ili zone alarm moje i ot tqx da e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=2383&st=0 9. Заглавието на темата трябва точно и ясно да указва на участниците нейната цел и връзка. Ценете както своето време, така и това на останалите участници, и го пестете. Теми от сорта на "помощ" или "help" се трият без обяснение; същото се отнася и за теми като "ave shto ne staa taka", "ave pisna mi veche" — подобни заглавия показват от една страна ниско ниво на култура, а от друга не дават никаква представа за какво става дума в темата. 13. Не пишете прекалено разноцветно, с очеизбождащо голям размер на шрифта или пък само с главни букви. Помнете, че хората ще четат това, което пишете. Опити да компенсирате липсата на съдържание чрез използването на крещящо оформление са проява на лош вкус. 23. Всички изтрити мнения първоначално се местят в скрита за участниците зона. Ако смятате, че сте спазили всички от изброените по-горе изисквания за постване, и че мнението Ви е било изтрито неоснователно, може да се оплачете обосновано в рамките на 1–2 дни след изтриването му като пратите лично съобщение на отговорния за съответната секция модератор. Когато за секцията няма обявен модератор, може да пратите съобщение до който и да е от модераторския екип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.