Jump to content
BulForum.com

Много глупав въпрос

wolf_

Recommended Posts

Имам едно питане кам разбиращите можещите и знаещите бели хора с бял интернет :D

Аз сам от Пазарджик и тук интернета не струва,а от всичкото на отгоре са ограничили и възможните конекции за Download до 3 максимум/3 на фаил три фаила по 1 и тн./

Та как мога да изсмуча максималното/Download мениджер някакъв/-говоря за скорост...?

това ми е въпроса .

предполагам че проваидера е сложил шеипър от 0-24кб

Благодаря предварително и съжелявам ако такава тема съществува/или тук не и е мястото/ и спамвам

Имам едно питане кам разбиращите можещите и знаещите бели хора с бял интернет :D

Аз сам от Пазарджик и тук интернета не струва,а от всичкото на отгоре са ограничили и възможните конекции за Download до 3 максимум/3 на фаил три фаила по 1 и тн./

Та как мога да изсмуча максималното/Download мениджер някакъв/-говоря за скорост...?

това ми е въпроса .

предполагам че проваидера е сложил шеипър от 0-24кб

Благодаря предварително и съжелявам ако такава тема съществува/или тук не и е мястото/ и спамвам

Ами мой човек аз също съм от Пазарджик и нямам подобни проблеми.

На второ ниво съм и дърпам от почти всички интернационални сайтове със скорос 45-50кб( само от WAREZ-a скороста ми е 2-5кб :angry1 ) . Мога да деля далнлоадващия се файл, ако искам и на 10 парчета и нямам проблеми. Вероятно проблема е в компютъра ти или просто си на 1 ниво :(

Много ясно че от там от кадето ти е на трафик ще дарпаш на повече

мне ми е думата за Wareza- :D

Аз съшо сам на 2-ро ниво.

от международни саитове сам свалял и на 100кб/сек

питането ми е как за 3 конекции да достигна мах скорост/от WWW.warez.ru/ определена от проваидера ми....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...