wolf_ Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Имам едно питане кам разбиращите можещите и знаещите бели хора с бял интернет Аз сам от Пазарджик и тук интернета не струва,а от всичкото на отгоре са ограничили и възможните конекции за Download до 3 максимум/3 на фаил три фаила по 1 и тн./ Та как мога да изсмуча максималното/Download мениджер някакъв/-говоря за скорост...? това ми е въпроса . предполагам че проваидера е сложил шеипър от 0-24кб Благодаря предварително и съжелявам ако такава тема съществува/или тук не и е мястото/ и спамвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 То май няма голямо значение програмата ... Иначе аз ползвам Flash Get 1.65 Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Имам едно питане кам разбиращите можещите и знаещите бели хора с бял интернет Аз сам от Пазарджик и тук интернета не струва,а от всичкото на отгоре са ограничили и възможните конекции за Download до 3 максимум/3 на фаил три фаила по 1 и тн./ Та как мога да изсмуча максималното/Download мениджер някакъв/-говоря за скорост...? това ми е въпроса . предполагам че проваидера е сложил шеипър от 0-24кб Благодаря предварително и съжелявам ако такава тема съществува/или тук не и е мястото/ и спамвам <{POST_SNAPBACK}> Ами мой човек аз също съм от Пазарджик и нямам подобни проблеми. На второ ниво съм и дърпам от почти всички интернационални сайтове със скорос 45-50кб( само от WAREZ-a скороста ми е 2-5кб ) . Мога да деля далнлоадващия се файл, ако искам и на 10 парчета и нямам проблеми. Вероятно проблема е в компютъра ти или просто си на 1 ниво Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolf_ Posted November 27, 2004 Author Share Posted November 27, 2004 Много ясно че от там от кадето ти е на трафик ще дарпаш на повече мне ми е думата за Wareza- Аз съшо сам на 2-ро ниво. от международни саитове сам свалял и на 100кб/сек питането ми е как за 3 конекции да достигна мах скорост/от WWW.warez.ru/ определена от проваидера ми.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.