Jump to content
BulForum.com

Koq marka hard disk predpo4itate ?

Koq marka hard disk predpo4itate ?  

117 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Хора, завиждам ви... Имах Maxtor (Quantum Fireball 20) преди доста време (както си и личи от модела). Страхотно си работеше и бях доволна. Но на 11-тия месец отказа да върти... Имало проблем в електрониката ми казаха (тогава бях достатъчно малка, за да не разбирам добре за какво точно става дума) Следващ хард - Maxtor, 40GB, 7200 - на третия месец направи същия проблем... Продължавах да се държа за Maxtor с две ръце до момента, в който и един 60GB-тов отказа (гарантирани са безпроблемно захранване, дъно, кабели...бедна ми е фантазията какво друго може да причинява такъв проблем :confused ) Все ми казваха, че проблемът е в електрониката и че е едва ли не дефект. Сега съм с ExcelStor, 60GB, 7200, защото реших, че Maxtor имат нещо лично към мен ;) Препоръките и голямата гаранция бяха нещата, които ме насочиха към това решение. Иначе харда си рабти стабилно, малко шуми от време на време... Доволно.

всичко си е до модела на хард-а.горе долу всички марки са на едно ниво като всяка си има предимства и недостатъци.пък най вече май е въпрос и на късмет :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...