six Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 имам maXtor.... къркори си тая консерва, но точно за това я ОБИЧАМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted July 2, 2004 Share Posted July 2, 2004 Maxtor e po barz No SEAGATE e po siguren Ot opit vi go kazvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 и аз съм Maxtor и преди пак бях с Maxtor и нямам никакви грижи Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-otixxx Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 Да споделя и аз впечатления:аз имам Seagate Baracuda.Когато си го купих преди 1 година много приятели ме питаха защо не съм си купил Maxtor.Викам им не знам(аз знам де ама...).Питах на бая места по фирмите и те ми казаха че е до късмет ама много по-рядко гърмяли Baracudite.Както и да е купих си аз такава.Та след една година да ви кажа много пресни впечатленияможе да се смеете малко)-изгорели хардове на приятели и колеги:Пешо от Тракия,Иван и той,Иво,Тошо от Хасково и наскоро Кольо)Е ми познайте коя беше марката на всичките хардове?..Maxtor.Не ви лъжа,как пък един не се случи Seagate или IBM.Та като си купувам за в бъдеще диск нема да е Maxtor,да знаете) Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 Да споделя и аз впечатления:аз имам Seagate Baracuda.Когато си го купих преди 1 година много приятели ме питаха защо не съм си купил Maxtor.Викам им не знам(аз знам де ама...).Питах на бая места по фирмите и те ми казаха че е до късмет ама много по-рядко гърмяли Baracudite.Както и да е купих си аз такава.Та след една година да ви кажа много пресни впечатленияможе да се смеете малко)-изгорели хардове на приятели и колеги:Пешо от Тракия,Иван и той,Иво,Тошо от Хасково и наскоро Кольо)Е ми познайте коя беше марката на всичките хардове?..Maxtor.Не ви лъжа,как пък един не се случи Seagate или IBM.Та като си купувам за в бъдеще диск нема да е Maxtor,да знаете) на Пешо от Тракия е IBM дето гръмна, ама карай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igniter Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 Imal sym vsi4ki ot goreposo4enite marki bez maxtor. Tiq dni imah vyzmojnost da si poigraq s edni maxtor, 80GB SATA 8MB cache Ot Seagare 160GB ATA100 kym maxtora prehvyrlih 30GB filmi, sredno sys 11-13MB/s. Kogato prehvyrlqm ot IBM deskstar 40GB /2MB cache na baracudata poddyrja 18-25MB/s, kato sym li6en i ot neprivi4noto cyrkane na maxtora.Vyprosnoto cyrkane po nivo se ravnqva na edin WD proizveden decemvri 1994g. Moga Vi go dam na nqkoi jelae6t, za da se ubedi na kakvo tehnologi4no nivo otkym 6um sa Maxor. Li4noto mi mnenie e 4e ako ima maxtori, koito da sa na nivoto na gornite 3 marki, to te opredeleno ne se prodavat v BG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gagy Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 Ми аз нищо не разбирам от хардискове затова ми е все тая. Каквато ми купи тати Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 Imam HITACHI -neveroiaten e ta glasuvam v grafata Others. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 Maxtor e po barz No SEAGATE e po siguren Ot opit vi go kazvam az zalagam na burzinata puk sigurnostta e samo do kusmet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 В момента ползвам един 80 гб maxtor и 40 гб seagate.Макстора е по-бърз, по-шумен и два пъти по-горещ, другия е малко по-бавен но мърка и е доста хладничък. Напоследък имах възможност да си поиграя с няколко Хитачита, останах страшно доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 Аз съм с WD, доволен съм най-вече заради това, че не издават никакъв шум. А и щом съм нямал никакви проблеми до сега - няма от какво да не съм доволен П.П. Всъщност този WD го взех едва преди 4-5 месеца, до тогава карах с Maxtor. Единствената разлика е единствено в шума. Преди това съм имал и един на IBM, ама това си беше боза работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 Между дригото ИБМ дискове вече няма, защото поделението на ИБМ за хард дискове от началото на 2003 година е собственост на Хитачи Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 Само WERTERN DIGITAL - най-тихи, ледени и с добър трансфер. Дават и най-малко брак. Най-кофти е MAXTOR, Seagate - става, Hitashi и то.Не знам само защо го няма за гласуване Link to comment Share on other sites More sharing options...
vandan Posted July 3, 2004 Share Posted July 3, 2004 Imam MAXTOR 80GB/2048 Cache но от време на време (рядко) се чува едно причаткване което ме тревжи. Иначе си работи добре,хо е доста е шумен, и грее- 43 град. Не препоръчвам MAXTOR на никой ! Купете си всяка друга марка ! MAXTOR са най - големите дървета. Ще го смена при първа възможност ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dodo Posted July 6, 2004 Share Posted July 6, 2004 Имах Maxtor ама го смених че ми стана малък добър е ама е по и шумен.Взех си ExcelStor 80GB 7200RPM 2MB буфер работи на температура около 37градуса. По тих е от Maxtor-a и за сега няма никви проблеми въпреки, че компа не е изключван вече втори месец. Тих бърз работи без мизерии кво му трябва на човек. Гласувам за Other Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niilo Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 И аз си взех тия дни ExcelStore, някой може ли да даде компетентно мнение за тях :-) Като го купувах ми казаха, че ExcelStore са собственост на Maxtor или нещо от този род, което ми звучи добре, но пък знае ли човек ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 Az predpo4itam, vazmojno nai-evtinata i s nai-dulga garanciq. Prosto taka ili ina4e e do kasmet dali broikata shte e OK ili BAD pone da ne sam se nabutal mnogo s parite i garanciqta da e dulga. Ina4e realno poglednato pokazatelite na savremenite hdd-ta sa po4ti ednakvi s nqkvi si milisekundi razlika, deto ne se oseshtat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ByteVV Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 Имам доста печален опит с Quantum, датиращ още от времето преди да ги купят от Maxtor - общо 4 бройки са ми минали през ръцете, и четирите умряха безславно, като 2-та дадоха bad clusters преди да загинат, а другите два направо си умряха. Още тогава разбрах, че аз и Quantim явно не сме един за друг. После минах на IBM - още от първите серии - 40 GB. Изкарах с него 3 години, после и той загина, ама беше с 5-годишна гаранция. Сега съм с Seagate Baracuda 120GB, работи вече 2-ра година много тихо и без какъвто и да било проблем. А между другото и в трите Maxtor-a в служебните PC-та след 2 години работа вече имат bad clusters. Така че засега гласувам за Seagate!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fobos Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 Smenil sym nqkolko hard-a. Pyrviq beshe Samsung(4GB, 5600) i ne beshe zle ama za nqkolko godini umrq Vtoriq beshe MAXTOR i se okaza defekten i mi go smeniha s drug MAXTOR (40GB, 7200), koito izdyrzha veche dosta vreme bez koi znae kakvi problemi (vypreki gruboto mi otneshenie kym nego ). Sega imam i SEAGATE (120GB, 7200, 8MB) ot koito sym super dovolen - stabilno byrz e i e tihichyk. Kakvoto i da vzemesh - nqmash greshka. Nai-mnogo da popadnesh na kofti partida i da trqbva da tyrchish da ti go smenqt. Inache sym syglasen che naposledyk mnogo "kofti partidi" ot MAXTOR se navydiha - pravete si izvodite Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 И аз си взех тия дни ExcelStore, някой може ли да даде компетентно мнение за тях :-) Като го купувах ми казаха, че ExcelStore са собственост на Maxtor или нещо от този род, което ми звучи добре, но пък знае ли човек ... <{POST_SNAPBACK}> Аз си купих също ЕкселСтор.40 ГБ 7200 оборота.купих го с 2 год. гаранция и изкара от 3 март до 20 юни.После кат ми го смениха са оказа че предищния е бил изпозван.... кофти ма преебаха ама сега новия няма грешка.Добър е нямам никакви проблеми с него.Малко греее ама тва го има при всички марки.Преди ЕкселСтор-а имах един насран Макстор дето направо щеше да изкърти кочината от ручене.А на мен ми казаха че ЕкселСтор са бившите Ай Би Ем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amancer Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 Barracuda. Имам такъв... Още е съвсем нов, съвсем безшумен, не грее чак толкова (лято е все пак! - нормално да му е топличко). Не знам как се държат тези SATA, но времето ще покаже... Иначе залагам на Quantum Fireball. 5 години без да мръдне. Верно - трака, лопа, бучи ужасно, да не говорим пък, че отгоре си правя хемендегс, но при положение, че съм го изпускал в басейна и в момента още работи... N1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Натиснете тук за да видите какво може макстор когато някой друг изкара такъв резолтат - нека го покаже Задължително се нуждае от охлаждане макстора! Иначе не разботи както трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Ами един човек с макстор 120 ГБ САТА 8 МБ кеш изкара 4800 точки Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARK Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Аз имам Samsung и сам доволен от него, малко е шумнича но никакви проблеми не сам имал за 4 год и половина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 ExcelStore-60 gb. imam takav ot edna godina i sam mnogo dovolen,nikakav shum.Tva e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.