Jump to content
BulForum.com

Age Of Empires III: Out :)

ShitHappen

Recommended Posts

....Ina4e Uninstall na directx s directx uninstaller i posle install nanovo - tova e moeto predlojenie.

При мен точно това се получи. Определено си заслужаваше мъките :punk

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Проблемът е следния: Играта си тръгва без проблеми, но някъде към 15-20мин. след началото, изведнъж изчезва звукът?!?!

Пачнах играта с пач 1.01 и пак същата работа. Ходих по Форуми нагоре на долу, но решение на точно такъв проблем не открих.

Ако някой има някаква идея от къде може да е това "чудо"' нека да дава акъл!!!!!!!!!

Интересното тук е, че играта си тръгва и върви без проблем и върви 15-20 мин. и изведнъж зукът и изчезва, сякаш всико онемява - "отрязва го, като с нож"

Ако е драйвер, то тя ще го прави от самото начало, а не някъде 15-20мин. след като е тръгнала; смених аудио драйвера и пак същата работа.........

От начало мислех, че този номер става, като се преминава от една ера в друга, но не би, няма значение минат ли 15-20мин. от началото и звукът тю-тююю.....

Направо "фаштам къра"

:angry1 :angry1 :angry1 :angry:

Za zvuka...moje da probvash slednoto reshenie...ne sam siguren 4e shte ba4ka, ama ne e mnogo rabota i pone mojesh da probvash:

1. Start->Run->dxdiag i natiskash Enter

2. Ot taba Sound shte vidish edin slide bar, koito e to4no sreshtu Test DirectSound i po default e na full accelaration. Sloji go na No acceleration i probvai da igraesh pak.

3. Ako nqma efekt ot procedurata prosto si go varni na full acceleration.

Strani4en efekt e 4e moje i e dosta veroqtno zvuka da se vlushi leko. Ako puk se okaje tova, problema ti shte se dalji na 100% na nesavmestimost na driverite ti za zvuka i igrata...t.e. shte trqbva da gi updatenesh.

Tova go dadoh na drug, no misle, 4e i pri teb moje da pomogne...puki znaeli 4ovek, moje da se okaje, 4e drugi forumi nqma nujda da 4etesh (sheguvam se estestveno) :D

abe hora igrata sigurno e bolna no az imam edno problem4e zna4i na kraq na 3 cd mi dava nqkakav error 4e ne e instalirano ne6to si MSXML4.0 a ne vqrvam da mi e ot pc-to nqkoi ako znqe kak da se opravq molq da pomaga a ina4e cd-tata sa m ina bin i taka q instalvam

pelegrino, mojesh da si pomognesh i sam kato polzvash tursa4kata...to po4va da vtrusva 4ovek da povtarq edno i sashto. A ako ne te marzi da 4etesh, ako pro4etesh cqlata tema shte nau4ish osven kak da opravish problema si...kak da opravish i drugi eventualni problemi.

Mafiot^, greshkata ti se dulji na instalirane/deinstalirane na nqkakav produkt. Za pove4e informaciq okolo problema ti -> tuk, tuk ili tuk.

abe hora igrata sigurno e bolna no az imam edno problem4e zna4i na kraq na 3 cd mi dava nqkakav error 4e ne e instalirano ne6to si MSXML4.0 a ne vqrvam da mi e ot pc-to nqkoi ako znqe kak da se opravq molq da pomaga a ina4e cd-tata sa m ina bin i taka q instalvam

хм... нещо подобно ползваше и Rise of Nations навремето... MSXML Parser, нещо такова... Auto Updates на win-a ще го оправят, но иначе пиши го в google и може да ти изкара директен link за download от майкрософт

• 3 weeks later...

С тая МХ-ка може и да не подкараш играта въобще

Иначе то си пише - old driver

Слагай най-новите, ако не стане - забрави - от картата е

С тая МХ-ка може и да не подкараш играта въобще

Иначе то си пише - old driver

Слагай най-новите, ако не стане - забрави - от картата е

OK,забравям я :punk Ахахах

Не съм чел темата, така че ако задавам задавани въпроси, моля да бъда извинен :)

1. Имате ли проблеми със звука? След около 15-тина минути игра изчезва и се чува само бррррррр.

2. Вече на трета мисия от кампанията ми се случва да изпълня всички задачи, да открия цялата карта и да избия всичко, което може да бъде избито и пак не ми дава "Victorious!". Идея защо?

аз да попитам пак че може да сте го пропуснали :D

на някой ако му се цъка в мрежа да свирка. ICQ-то ми е в профила

и холанд МФ рулез :woot

EDIT:1в1 отказвам, за 2в2+ говоря като обикновенно не ни достига 4-ти или 6-ти човек така че очаквам желаещи с нетърпение :)

• 3 months later...

Абе да питам скоро взех да играя AoE 3 ама нещо не мога да лоад-на игрите винаги се лоадват на "pause" и не мога да ги пусна. Блъсках по бутоните гледах менютата ама не мога да го оправя. Та ако на някои му се е случвало да каже как се оправя това? Благодаря предварително.

• 1 year later...

Аз имам малко странен въпрос относно играта. Мойто мъж от седмица и нещо се зомбира с тая игра и аз ща не ща я гледам и най-вече слушам. Музичката е добра между другото. Само че нещо не ми дава мира. Не успявам да разбера всички реплики на английски, даже имам чувството, че не са на "нормален" съвременен английски. Просто ми се струва странно да си шеф на империя и да не разбираш какво ти говорят подчинените. Ако някой може да ми помогне и да ми каже какво казват миличките селяни и войници ще е добре. Търсих из нета някакво инфо, но за съжаление съвсем неуспешно. Предварително благодаря.

Аз имам малко странен въпрос относно играта. Мойто мъж от седмица и нещо се зомбира с тая игра и аз ща не ща я гледам и най-вече слушам. Музичката е добра между другото. Само че нещо не ми дава мира. Не успявам да разбера всички реплики на английски, даже имам чувството, че не са на "нормален" съвременен английски. Просто ми се струва странно да си шеф на империя и да не разбираш какво ти говорят подчинените. Ако някой може да ми помогне и да ми каже какво казват миличките селяни и войници ще е добре. Търсих из нета някакво инфо, но за съжаление съвсем неуспешно. Предварително благодаря.

Дай боже и мойта приятелка да е тоолкова толерантна. Шапка ти свалям. Иначе да повечето реплики не са на особено чист английски, по спомени вече че спрях да я играя отдвана, има и леко наиндианчване, няколко други езика, френски британски и още доста акценти на аглийски. Да не говорим че понякога всяка нация или каста е озучена на техен си език или диалект. Така че не всички са на английски. Кажи на мъжа ти да играе със Dutch. Поздрави. :)

• 1 year later...

Реших да си сложа играта, но имам доста неприятен проблем.

Инсталирал съм и двата експанжъна, но започнах кампаниите от началото. Всичко е на максимални детайли, максимална резолюция. Играта върви прилично, но по едно време много почва да мисли (сефте за Age of empires поредицата), след известна игра с "мислене", изведнъж ме изхвърля и ми вади съобщение, че "Unable to allocate memory....." и че играта щяла да се изключи. Много е неприятно.

Единия път, преди да ме изхвърли по този начин, погледнах таск мениджъра с Alt+Tab (доста време джегъркаше по харда преди да ме изкара на десктоп), играта ползваше само 101 000 рам. Малко след това крашна.

Направо ме хващат лудите с тея Майкрософт. Едно нещо като хората не могат да направят.

Някой да знае решение?

Ако ти е в партишънъл рзличен от C пробвай да му зададеш и на него известно количество виртуална памет.Можеш да се побъзикаш и със настройките за съвместимост на екзет-то например да тръгне като на 98 нищо че е нова.

Това с виртуалната памет на партишъна с инсталацията ще го пробвам, самоче проблема е че в момента нямам място :). Явно ще трябва да почакам.

Интересната част е, че потърсих малко и намерих в страницата на Microsoft описан проблема. Решение разбира се нямаше, но имаше списък с игри при които се появява. Фигурираха първите 2 части на Age 3, но не и Експанжъна - Asian Dynasties. Трябва да пробвам дали и с него го има тоя проблем.

Решение разбира се нямаше, но имаше списък с игри при които се появява.

Ето това винаги е било запазенат марка на Microsoft™ :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...