Jump to content
BulForum.com

Age Of Empires III: Out :)

ShitHappen

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Добре все пак, не ми се играе отново това ниво и нека някой да напише паролите, ако ги знае. Сумати часове го играх. :blink: Благодаря Ви предварително.

Pusni si vaprosnoto nivo na easy i go mini za 5 minuti...kvo tolkova ste se razmrunkali za razni 4eatove. Horata na hard gi minavat za po 15 minuti ti sega ako na easy ne uspeesh ve4e ne znam. Puk kato minesh nivoto na sledvashtoto si pusni pak moderate ili hard i si razcukvai.

Играта е наистина хубава :punk

Снощи поразцъках малко ама като поиграя малко и ми изчезва звукана на няколко пъти ми ставаше защо прави така :confused :confused

Играта е наистина хубава :punk

Снощи поразцъках малко ама като поиграя малко и ми изчезва звукана на няколко пъти ми ставаше защо прави така :confused :confused

CLIENT FIXES:

- Fixed a bug in the command manager that caused slow performance when CPAIs were in the game

- Fixed a bug that caused sound effects (and sometimes music) to stop playing

- Fixed a problem where unplayed dialogue lines made the Campaign scenarios stop working

- Fixed a bug on the Postgame screen that allowed players' names to be edited

- Fixed a bug where all players would hear the selection sound for HC cards played

- Fixed a bug that kept the ESO connection problem dialog box from closing

- Fixed a bug in the Portuguese tech TEAM Early Dragoons that kept some civilizations from training their anti-cavalry units until the Industrial age

- Fixed a bug that made abundant resources available in the single-player Campaign

- Fixed a bug that did not let the host launch the game once the number of players was reduced below the number that had clicked ready

- Tweaked movement code to improve the responsiveness of units

- Changed formations so that unit types keep their setting even when grouped with different types

NETWORK AND ESO FIXES:

- Fixed a bug in the Unresponsive Player dialog box so that it closes once consensus is reached

Patch 1.01, свали си го от вътрешния updater на играта или от ТУК

Развалиха играта.. Нямат ли срам тея бе.. Такъв дух имаше тази игра.. Добре тази версия има нова графика.. Нови бла-бла-бла единици епохи бла-бла но... Мисля ,че е доста тежка като замисъл.. Кервани простотиим, глупсоти работи.. Докато пък на 2-рата сичко си беше тип-топ-хоп.. Незнам как да ви го обясня.. Няма го това запленяващо чувство дори в мулти със съседите :( :ghost

E mnogo qsno 4e taka shte ti kazva...to se iska malko akal da se setish, 4e iska originalnoto exe. Zamesti cracka s originalnoto exe, koeto varvi s diska i shte vidish kak izvednaj neshtata shte se opravqt.

Eto ti ideq...4etete temata!

Не зная как е при вас, но аз не мога да разархивирам архива на играта. Плс дайте някакъв hint :) Дава че е повреден архива. Тествах 3пъти с различни програми winrar win ace winzip и съответно свалях 3 пъти от сайта но уви

Ауе играта ще тругне ли на: AMD Athlon 2200+ 1.8 Ghz ,nVidia Ge Force MX 440 64 MB,512 ddr ram :confused :confused

това ще предполага все пак да свалиш детайлите, reflections, shadows а у... А силната страна на AoE III за съжаление поне за мен е точно графиката. По стратегически елемент който е играл Tzar дори ще се чувства все едно играе нещо много много познато, а дори смея да твърдя, че Tzar има по-разнообразни стратегически идеи.. Наистина прекрасна графика, но ако няма да й се наслаждаваш, то по-скоро би могъл да намериш и далеч по интересни игри откъм геймплей...

това ще предполага все пак да свалиш детайлите, reflections, shadows а у... А силната страна на AoE III за съжаление поне за мен е точно графиката. По стратегически елемент който е играл Tzar дори ще се чувства все едно играе нещо много много познато, а дори смея да твърдя, че Tzar има по-разнообразни стратегически идеи.. Наистина прекрасна графика, но ако няма да й се наслаждаваш, то по-скоро би могъл да намериш и далеч по интересни игри откъм геймплей...

Еми ше видим как ще ми се отрази играта..може да ми хареса и като не е с най-вълнуващите ефекти....Мерси все пак за съвета!

никой др ли няма проблем с архива на играта? ПЛС хелп!! Моля прегледайте архива. Свалям я вече поне 7пъти без резултат

Използвай FLash HSV за да си провериш архива.

Определено архива е повреден, помолих няколко приятели да тестват, но при всички се получава така. ПЛС поправете архива :)

А за програмата FLash HSV не откривам такава плс линк?

Всъщност проверих - програмката е FlashSFV и дава грешка в няколко парчета от архива. ПЛС молбата ми е към този от който зависи - chech ахриха и заменете повредените парченца

10х in advance

Priqtel durpali sme q ot gamez.com.tw i nqma problem arhive-a pri nas...qvno e pri teb. Drapni si samo povredenite par4eta. Ako pak ti sa povredeni si gi drapni s drug download manager (kato vgradeniq na IE, mozilla, opera) ili prosto si gi drapni ot nqkoi drug site.

Някак си неще да ми тръгне. Като я пусна, ми дава че"Direct3D initialization failed: posible causes...", ot какво може да е. Специално си дръпнах последна версия видео драйвер, със сетификат. Иначе бих я ънинсталнал, но трябва да пиша статия за нея и съм на зор.

пп.- а да и сложих директ Х от диска с играта.

Някак си неще да ми тръгне. Като я пусна, ми дава че"Direct3D initialization failed: posible causes...", ot какво може да е. Специално си дръпнах последна версия видео драйвер, със сетификат. Иначе бих я ънинсталнал, но трябва да пиша статия за нея и съм на зор.

пп.- а да и сложих директ Х от диска с играта.

Ami po princip direct3d e 4ast ot directx paketa...q pusni testovete ot dxdiag...teq ot Display i vij dali ne se poqvqva nqkade greshka. Ina4e Uninstall na directx s directx uninstaller i posle install nanovo - tova e moeto predlojenie.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...