Jump to content
BulForum.com

Продавам стари чаркове

Recommended Posts

1. Дъно(486 SX/DX), процесор I486SX и памет(? размер) за 1 лв or best offer.

2. Mb Compaq (lan+svga ps/2) + cpu Intel 150 socket 5 за 1 лв or best offer.

3. Lan Card isa за 1 лв or best offer.

4. 1 FDD устройство 3 лв на място

5. 2x8MB + 2x4mb RAM модули 1 лв за 8MB 1лв за 4мб бр or best offer.

6. SCSI CD-ROM (Не чете CD-RW)продадено на jeimison за 1лв

7. AT CASE за 1 лв or best offer.

8. 200W AT Захранване за 1 лв or best offer.

9. 450W Compaq AT power supplyпродадено на jeimison за 1лв

10. 2.1 GB SCSI HDD BARACUDA продадено на Midex за 7лв

11. Compaq кутия продадено на jeimison за 1лв

12. клавиатура (неизползвана) turbo+ със DIN накрайник продадена на alchemy 1лв

Това е всичко. Best offer значи че печели този който даде най-много изобщо над или под обявената цена. Дерзайте

Имам интерес към флопитата! Едното малко без фейс, ама... ако си четат без проблем -5лв за двете! Кутията Compaq май също ми харесва, ако е АТХ ще ми свърши работа!

Имам интерес към флопитата! Едното малко без фейс, ама... ако си четат без проблем -5лв за двете! Кутията Compaq май също ми харесва, ако е АТХ ще ми свърши работа!

И двете работят (пробвал съм ги). Кутията е без захранване демек само ламарина и платмаса. това флопи дето е без преден капак е от нея.

А дали става стандартно захранване на тази кутия? Не за друго, ама това твоето може да е нестандартно, а на снимката се вижда, че и не е чак толкова мощно, за да го взема и него. Да се уговорим нещо!

А дали става стандартно захранване на тази кутия? Не за друго, ама това твоето може да е нестандартно, а на снимката се вижда, че и не е чак толкова мощно, за да го взема и него. Да се уговорим нещо!

на Compaq кутията не става стандартно захранване (не съвпадат отзад дупките). на другата кутия може да се сложи стандартно но е по малка.

Guest the_hot_guy

az iskam ednoto floppy 3 lv. ot mene !

Edit : Sa6to iskam i malkoto Hdd davam ti 10 lv. na raka za floppy-to i Hdd to i sam seriozen!!! BTW i predi sam pazaruval ot teb i stokite ti mi haresvat :punk i da dopalnq za 3 pat nqmam pretencii koe floppy 6a mi dade6 !?! se mi e taq samo da 4ete

az iskam ednoto floppy 3 lv. ot mene !

Edit : Sa6to iskam i malkoto Hdd davam ti 10 lv. na raka za floppy-to i Hdd to i sam seriozen!!! BTW i predi sam pazaruval ot teb i stokite ti mi haresvat  :punk i da dopalnq za 3 pat nqmam pretencii koe floppy 6a mi dade6 !?! se mi e taq samo da 4ete

Sorry, ама диска вече си го заплюх аз(виж ми поста горе). Можеш само да наддадеш отгоре, но тъй като аз винаги ще съм с 1 лв. отгоре, затова по-добре се откажи :D

Едит:

....ne si pravi gre6no mnenie prosto ne mi TRQBVA....da ne ti stava navik 6toto ne sam lesen i az

Ти ако мислиш, че на мен ми трябва неистово...имам няколко такива, а този го взимам най-вече като резерва, понеже все по-трудно се намират малки, работещи SCSI дискове. А че работи също не е сигурно, понеже zmeikov даже не го е пробвал, а и аз ще го взема на доверие и ако не бачка ще го разглобя и ще си го сложа за интериор на стената. :D (а флопита не ми трябват...и от тях си имам доста :P ) А пък относно това, че не си лесен, просто не ме познаваш значи...като се заинатя съм точно като "магаре на мост"....ама само zmeikov ще удари далаверата при нашето наддаване, щото "търгът" може да приключи на цена 101 лв. (не съм малко луд :D :pirate :devil :D )

Guest the_hot_guy
Sorry, ама диска вече си го заплюх аз(виж ми поста горе). Можеш само да наддадеш отгоре, но тъй като аз винаги ще съм с 1 лв. отгоре, затова по-добре се откажи :D

Ok midex :D davam ti go na teb togava :laughing: na men bez tova ne mi trqbva tolkova mnogo :woot :tongue :sick ai toa pat ti go ostavam :blink:TOQ :excl: da ne ti stava navik 6toto ne sam lesen i az , :excl: :devil ne si pravi gre6no mnenie prosto ne mi TRQBVA :blink: :bgrin: :D :P ina4e Fdd to si ostava za men !!!!

не знам колко са не пише или аз не знам куде да гледам.

@lamerich имаш го, само ела на място да си го вземеш.

другото засега отива при the_hot_guy

Продава се и клавиатура (неизползвана) turbo+ със DIN накрайник

the_hot_guy, а пък относно това, че не си лесен, просто не ме познаваш значи...като се заинатя съм точно като "магаре на мост"....ама само zmeikov ще удари далаверата при нашето наддаване, щото "търгът" може да приключи на цена 101 лв. (не съм малко луд :D  :pirate  :devil  :D )

Пфу...добре, че не почнахме наддаване с тебе, щото диска изобщо не щя да запали и ще си го слагам на стената...ама ако бяхме се заинатили...щях да си имам мини сувенир-пано на стената за 101 лв....хи...хи... :D

П.П. Ама човекът не е виновен - сам ми предложи да си донеса някакъв контролер да го пробвам, понеже той не го е тествал. Не че съм толкова богат, но за 7 лв. не ми се щеше да си правя труда да разкачвам контролери. :wir

Пфу...добре, че не почнахме наддаване с тебе, щото диска изобщо не щя да запали и ще си го слагам на стената...ама ако бяхме се заинатили...щях да си имам мини сувенир-пано на стената за 101 лв....хи...хи... :D

П.П. Ама човекът не е виновен - сам ми предложи да си донеса някакъв контролер да го пробвам, понеже той не го е тествал. Не че съм толкова богат, но за 7 лв. не ми се щеше да си правя труда да разкачвам контролери. :wir

П.П.П.(трето :P ) Подкарах го....гледам долу, че на конектора някой му сложил прекъсвач точно на пиновете, които прекъсват завъртането на мотора....преместих го там дето трябва и подпали от раз....че и не е чак толкова шумен за 7200 оборота. :music

Баси....извинявам се...мислех, че съм натиснал едит, а то било риплей на моя предишен пост. :wacko: Карай...така без да искам направих неволен up на темата на zmeikov. :)

Da popitam kutiqta prodadena li e i ako ne e s kakvo zahranvane e AT ili ATX ?

i ako e AT dali ima vazmojnost da se sloji ATX zahranvane

Guest the_hot_guy

a samo da popitam za nakrainika kvo pravi ot ednata strana e s taq po golqmata buksa (majki 4in4) a ot drugata s tozi po malkiqt (zenski) taka li ako e taka moga da go zema 6toto mi trea ! a dvete dana ne razbrah te imat li si nekvi procesori ili ?!?!? i po kolko mhz sa ?!?

2. Mb Compaq (lan+svga ps/2) + cpu Intel 150 socket 5 

Ima6 li ideq kakva e LANkata? V standartna kutiq ot onova vreme dali 6te se syberat ili mi trqbvat i

9. 450W Compaq AT power supply

11. Compaq кутия

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...