mIRCata Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Аз пък викам да не натрупва, щото хич не ми се гази в киша. <{POST_SNAPBACK}> Много вярно. Първо натрупва - после като заледи и в ортопедийте ще направят някой лев за да си посрещнат празниците Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Marmalade Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Честит първи сняг на всички! Аз пък викам да вали яко,че вдругиден отивам на ски! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Честит първи сняг на всички! Аз пък викам да вали яко,че вдругиден отивам на ски! Гаден дъжд, гадеееееееееееееееееееен w00x преди време когато карах изпита точно в същия ден заваля първия сняг за сезона - честно казано до тогава въобще не бяхме говорили как се кара на сняг или по-специално на хлъзгав път (особено когато идваш от Васил Априлов и мислиш да свиеш към Гладстон - там тъй като не е асвалт даваш внимателно и с по-малко газ, че инак... хмм). Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 оффф. тоя сняг... аз на 23 имам изпит по кормуване. на сляг дали ще е по-лесно? <{POST_SNAPBACK}> Внимателно, бавно и без да се шашкаш и няма да имаш проблеми.Пък и то не ми се вярва така да натрупа и да скове, че да ти създаде проблеми. Честита първа киша на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sharky88 Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Ha 4estito i ot mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Ха сега. Нали всички драпахте сняг да има, че не било инак празнично и било кофти така? Е, на ви сега сняг. Радвате ли се? Аз пък се радвам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Не бе то като цяло лошо няма.Само да не е премесен с дъжд.Ама иначе мерси за пожеланието.И на вас да ви е честит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Chestit Vi Parvi Snqg i ot men. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antychrist Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 lo6o mnoo lokvi stanaha i tva e gadno dano da ponatrupa 4e da se mahnat lokvite ina4e mersi za pojelanieto i na si4ki 4estit pyrvi snqg predstavete si 4e vi zamerqm s topki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Честито и от мен, но чесно да ви кажа като погледна през прозорец-а ми се струва, че вали сняг а никаде няма на земята една снежинка. Всичко се топи и ще стане бахти помията, но какво да направим. Гледам, че утре май го дават слълнчево Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valesh Posted December 21, 2004 Author Share Posted December 21, 2004 V stamboliiski snega sprq i se prevarna v dajd.Palno e sas kalni lokvi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 ми все пак сме в пловдив. сняг няма, вали некъв гаден полу-дъжд, има локви и е гадно. ама все пак честит първи "сняг" на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Ми то ся капи едно такова странно...нито сняг,нито дъжд.Ама айде...все пак честитка за снега! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Аве сняг... На това сняг ли му викате. Представям си като натрупа. Сигурно ще решите, че е трябва да се обяви бедствено положение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Аве сняг... На това сняг ли му викате. Представям си като натрупа. Сигурно ще решите, че е трябва да се обяви бедствено положение. <{POST_SNAPBACK}> Da, suglasen sum s teb Tva navuv e nqkfa gadna svin6tina!Puti6tata sa otvrat, a katastrofi po4ti na vseki svetofar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 е ся ви ЧЕСТИТ ПАРЖИ СНЯГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Аве хора като гледам по новините какво е в София и из страната това при нас не е сняг ве То неможеш да разбереш сняг ли вали..всичко е мокро и нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rennie Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Аве стига сте ме будалкали! Днеска JIS ме събуди по телефона във 7:30 и ми вика честит първи сняг! Идваше ми да му тегля едни къси дълги... Излизам аз сънена навънка и с тракащи зъби устамовявам, че няма, повтарям НЯМА абсолютно никакъв сняг, а само някаква помия вали и прави супер помийни пътищата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Аве стига сте ме будалкали! Днеска JIS ме събуди по телефона във 7:30 и ми вика честит първи сняг! Идваше ми да му тегля едни къси дълги... Излизам аз сънена навънка и с тракащи зъби устамовявам, че няма, повтарям НЯМА абсолютно никакъв сняг, а само някаква помия вали и прави супер помийни пътищата... <{POST_SNAPBACK}> Така е ама пак е сняг!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ponko_g Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 kakuvto i dae si e snqg Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Аве сняг... На това сняг ли му викате. Представям си като натрупа. Сигурно ще решите, че е трябва да се обяви бедствено положение. сега можеби не, но сутринта вълеше сняг на парцали. нищо, че не трупаше. градинките бяха бели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Аре честитка и от мене. То сега вече отива към дъжд ама на. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kardozo Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 na tva snqg li mu vikate we kvo sa radvate..bahti i lokvite..to ei sq 6a greine slunce..makar 4e i az iskal da vali ama da e hubav snqg i da natrupa....aide chestit purvi snqg na vsi4ki :)veseli praznici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niki6a Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 a we da vi kaja kato poglednah navun i na men mi zaprili4a na sniag ama kato otvorih prozoreca, e gati i pomiata!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted December 21, 2004 Share Posted December 21, 2004 Ae 4estit purvi snqg! Ne to4no snqg ama si e snqg. Vse pak zavalq snqg predi koleda, 6toto kvo e koleda bez snqh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.