Jump to content
BulForum.com

Честит ви първи сняг!!!

Valesh

Recommended Posts

Аз пък викам да не натрупва, щото хич не ми се гази в киша.

Много вярно. Първо натрупва - после като заледи и в ортопедийте ще направят някой лев за да си посрещнат празниците

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply
Честит първи сняг на всички! :)  Аз пък викам да вали яко,че вдругиден отивам на ски! :punk

Гаден дъжд, гадеееееееееееееееееееен :cry

w00x преди време когато карах изпита точно в същия ден заваля първия сняг за сезона - честно казано до тогава въобще не бяхме говорили как се кара на сняг или по-специално на хлъзгав път (особено когато идваш от Васил Априлов и мислиш да свиеш към Гладстон - там тъй като не е асвалт даваш внимателно и с по-малко газ, че инак... хмм).

оффф. тоя сняг... аз на 23 имам изпит по кормуване. на сляг дали ще е по-лесно? :)

Внимателно, бавно и без да се шашкаш и няма да имаш проблеми.Пък и то не ми се вярва така да натрупа и да скове, че да ти създаде проблеми.

Честита първа киша на всички!

Ха сега. Нали всички драпахте сняг да има, че не било инак празнично и било кофти така? Е, на ви сега сняг. Радвате ли се? Аз пък се радвам...

Честито и от мен, но чесно да ви кажа като погледна през прозорец-а ми се струва, че вали сняг а никаде няма на земята една снежинка. Всичко се топи и ще стане бахти помията, но какво да направим. Гледам, че утре май го дават слълнчево :)

Ми то ся капи едно такова странно...нито сняг,нито дъжд.Ама айде...все пак честитка за снега!

Аве сняг... На това сняг ли му викате. Представям си като натрупа. Сигурно ще решите, че е трябва да се обяви бедствено положение. :woot

Аве сняг... На това сняг ли му викате. Представям си като натрупа. Сигурно ще решите, че е трябва да се обяви бедствено положение.  :woot

Da, suglasen sum s teb :punk Tva navuv e nqkfa gadna svin6tina!Puti6tata sa otvrat, a katastrofi po4ti na vseki svetofar :angry1

Аве хора като гледам по новините какво е в София и из страната това при нас не е сняг ве :) То неможеш да разбереш сняг ли вали..всичко е мокро и нищо :)

Аве стига сте ме будалкали! Днеска JIS ме събуди по телефона във 7:30 и ми вика честит първи сняг! Идваше ми да му тегля едни къси дълги... Излизам аз сънена навънка и с тракащи зъби устамовявам, че няма, повтарям НЯМА абсолютно никакъв сняг, а само някаква помия вали и прави супер помийни пътищата...

Аве стига сте ме будалкали! Днеска JIS ме събуди по телефона във 7:30 и ми вика честит първи сняг! Идваше ми да му тегля едни къси дълги... Излизам аз сънена навънка и с тракащи зъби устамовявам, че няма, повтарям НЯМА абсолютно никакъв сняг, а само някаква помия вали и прави супер помийни пътищата...

Така е ама пак е сняг!! ;)

Аве сняг... На това сняг ли му викате. Представям си като натрупа. Сигурно ще решите, че е трябва да се обяви бедствено положение.  :woot

сега можеби не, но сутринта вълеше сняг на парцали. нищо, че не трупаше. градинките бяха бели.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...