Jump to content
BulForum.com

Честит ви първи сняг!!!

Valesh

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

обожавам снега! :) еи сега вече е активна тъпата шапка на тва :) ама то неска не е валяло :confused :blink: или поне не сега шото еи сега влизам и си е сухо вънка вие от де сте та вали сняг?

Kato gledam o6te ne e zavalqlo v Plovdiv!! :D Ne mi trqbva hi4 da vali snqg!!Tva e nai golqmata vazmojna gadost!!Mokrqt mi se krakata,studeno mi e trqbva da rina snqg ot kolata,dvora prosto spuer gadost!! :sick Ai dano skoro da ne zavali :punk

Кат видях тая тема и наистина си помислих че е заваляло сняг.Аз неска цял ден спах и не съм погледнал прз прозореца и ся са хванах.Аз искам да завали сняг щото имам една стара дъска от скейт та да я оползотворя :D От друга страна не искам да вали щот пък имам една нова дъска и няма да мога да ида да покарам :(

Кат видях тая тема и наистина си помислих че е заваляло сняг.Аз неска цял ден спах и не съм погледнал прз прозореца и ся са хванах.Аз искам да завали сняг щото имам една стара дъска от скейт та да я оползотворя :D От друга страна не искам да вали щот пък имам една нова дъска и няма да мога да ида да покарам :(

При мен валеше сняг . А във Пловдив сирърно през ноща ша завали.

Преди седмица се радвах на първия сняг в гр. Чепеларе :) Днес и в София в Горубляне ме хвана обилния сняг. Късметлии сме, че все още в Пловдив не вали, щото докато вали времето е меко, но след петата минута не си усещаш крайниците от студа :)

• 4 weeks later...

Време му беше и в Пловдив да завали,ама така като го гледам май не се очертава да натрупа,макар че би било хубаво да има сняг за Коледа

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...