d3Mag Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Някой може ли да ми каже как да накарам Immortal Cities: Childern of the Nile да ми тръгне?Играта е има в warez, но няма крак...Крак ли трябва или проблема е другаде?? HELP pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Някой може ли да ми каже как да накарам Immortal Cities: Childern of the Nile да ми тръгне?Играта е има в warez, но няма крак...Крак ли трябва или проблема е другаде??HELP pls <{POST_SNAPBACK}> Ami dai malko poveche info za problema ti,kato q startirash kakvo pishe i t.n. Ne mojem da gadaem .Inache crack mojesh da potursish tuk i tuk Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted November 25, 2004 Author Share Posted November 25, 2004 аА... Да доста си прав с това,че трябва да напиша какво излиза...доста съм несъобразителен значи пише това: Conflict with Disk Emulator Software detecetd.See www.securom.com/emulation for more details. Зачи погледнах там,но не разбрах много много как да премахна проблемацията.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Pomognete hora.Kato pusna igrata na kakvato i grafika da q sloja postoqnno ima edno razmazvane na texturite. Kajete kak da go opravq tova.10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Опитай с новия пач Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted November 27, 2004 Author Share Posted November 27, 2004 Ami dai malko poveche info za problema ti,kato q startirash kakvo pishe i t.n. Ne mojem da gadaem .Inache crack mojesh da potursish tuk i tuk <{POST_SNAPBACK}> tuk i tuk,обаче аз не ги намирам..къде са?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.