Jump to content
BulForum.com

Blood Omen 2

Death_rideR

Recommended Posts

Kogato pro4etete tova sigurno 6te si kajete "toq e basi lamqta" oba4e na men mi e vajno i za tva pitam. Na4i na vtori chapter na blood omen 2 ima edna vrata o6te v na4aloto deto q zadeistvam kato i pusna onaq zelenata energiq oba4e kato se vdiga tq ne se vdiga dostata4no za da mine Kain otdolu moje i bug da e a pak moje da ima ne6to deto da trqbva da se napravi no az da ne se se6tam. Ta vaprosat mi e Kak da mina ot drugata strana na vratata? Blagodarq predvaritelno!

• 3 months later...
mom4eta az iskam da popitam kak se minava posledniq car onzi koito darji solrivara ?????????????????????????? :confused  :huh:  :huh:  :huh:

blagodarq predvaritelno

Играл съм я преди доста време....Едно от специалните умения на Каин е дълъг скок с удар - използвай го когато ти се удаде възможност т.е. докато врагът те обстрелва или се смее ( ако не се лъжа имаше такива моменти ).След като успееш да го удариш няколко пъти по споменатия вече начин ще ти се удаде възможност да му избиеш зъбите и в юмручен бой - тук вече не би трябвало да срещнеш проблем.

• 2 weeks later...

И аз имам въпрос!Значи стигнал съм 5-то ниво и трябва да освободя една мадама-лилава няква. :P Та тя е заключена в една клетка ,като преди клетката има 2 от тея зелените стени.Не мога да намеря откъде да ги изключа тях двете.Отстрани на кулата ,в която е заклъчена има ръчка ,която когато на едната страна,заключва входа към кулата,а когато е на другата слага 2-те стени...и не мога да намеря откъде се махат.Ония 3-мата келеши дето бяха пред кулата ги убих. :P

Мисля ,че описах достатъчно подробно...

EDIT:Не ми трябва вече...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...