Death_rideR Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Kogato pro4etete tova sigurno 6te si kajete "toq e basi lamqta" oba4e na men mi e vajno i za tva pitam. Na4i na vtori chapter na blood omen 2 ima edna vrata o6te v na4aloto deto q zadeistvam kato i pusna onaq zelenata energiq oba4e kato se vdiga tq ne se vdiga dostata4no za da mine Kain otdolu moje i bug da e a pak moje da ima ne6to deto da trqbva da se napravi no az da ne se se6tam. Ta vaprosat mi e Kak da mina ot drugata strana na vratata? Blagodarq predvaritelno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xerosis Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Превъртал съм я ама сега не мога да се сетя какво точно беше. Отиди на DLH.net или някои друг подобен сайт и потърси solution за това ниво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corrino Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Пробвай като дърпаш ръчката за отваряне да задържиш бутона, а не да го цъкнеш веднъж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 mom4eta az iskam da popitam kak se minava posledniq car onzi koito darji solrivara ?????????????????????????? blagodarq predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
[5]AD Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 mom4eta az iskam da popitam kak se minava posledniq car onzi koito darji solrivara ?????????????????????????? blagodarq predvaritelno <{POST_SNAPBACK}> Играл съм я преди доста време....Едно от специалните умения на Каин е дълъг скок с удар - използвай го когато ти се удаде възможност т.е. докато врагът те обстрелва или се смее ( ако не се лъжа имаше такива моменти ).След като успееш да го удариш няколко пъти по споменатия вече начин ще ти се удаде възможност да му избиеш зъбите и в юмручен бой - тук вече не би трябвало да срещнеш проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cobalt Posted March 22, 2005 Share Posted March 22, 2005 10x vednaga 6te probvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 И аз имам въпрос!Значи стигнал съм 5-то ниво и трябва да освободя една мадама-лилава няква. Та тя е заключена в една клетка ,като преди клетката има 2 от тея зелените стени.Не мога да намеря откъде да ги изключа тях двете.Отстрани на кулата ,в която е заклъчена има ръчка ,която когато на едната страна,заключва входа към кулата,а когато е на другата слага 2-те стени...и не мога да намеря откъде се махат.Ония 3-мата келеши дето бяха пред кулата ги убих. Мисля ,че описах достатъчно подробно... EDIT:Не ми трябва вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.