Jump to content
BulForum.com

Много сериозен проблем с Age of Wonders 2: SM

Curunir

Recommended Posts

Направо по същество, че съм ядосан. Свалих Age of Wonders 2: Shadow Magic и след като направих диск от .bin-a, установих, че инсталацията не завършва. На около 50% докато се копират филмчетата, внезапно прекъсва и ми казва, да проверя дали имам достатъчно място и какви процеси вървят в момента.

Място имам, а след един рестарт спрях всички не-системни процеси и пуснах пак - пак спря на същото място.

Не искам мърди съвети какво да правя с компютъра си, знам, че проблема не е в мен, искам да знам дали някой друг е пробвал играта и е успял да я инсталира.

Системата ми е на Windows XP, без Service Pack-ове.

Проблемът се изясни, може да затворите топика.

А после може и да махнете .bin-а със Shadow Magic от сървъра. Инсталационните файлове са преименувани zip-ове. Пробвах да ги отварям един по един и в Movies и SFX има CRC грешки, които просто няма как да се оправят и карат и инсталацията, и разархивирането на zip-a да забие до едно място.

• 1 month later...

Значи тръгвам аз да instal-вам игрицата и всичко е точно до към средата на инсталацията.Иэведнъж спира да instal-ва и ми иэкарва надпис от сорта check your free space and disable all background precess...Имам 5GB free и иэключих всички процеси эа които се сетих и пак нищо!!!!! :confused Помагайте хора!

Значи тръгвам аз да instal-вам игрицата и всичко е точно до към средата на инсталацията.Иэведнъж спира да instal-ва и ми иэкарва надпис от сорта check your free space and disable all background precess...Имам 5GB free и иэключих всички процеси эа които се сетих и пак нищо!!!!! :confused Помагайте хора!

4oveka ti go napisa , aide za4eti se malko :angry: ima gre6ka , koqto ne moje da se otstrani sorry 4e si si izgubil vremeto da q telgi6 :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...