snatch Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Пич, в капана не си ли ходил???Зад писоарите има едно такова магазинче.Вика се "Тиин спирит", още известен като "Писоара".Там питай за "Мухуморка" и щи кажат каде точно се намира, че аз не си спомням.Ама е 1-2 улици надолу май. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 ами Пънкар, що трябва да си купуваш дрехите от магазин бре. Пънка не е мода, можеш да бъдеш пънкар и без гребен, и без скусани дънки или искаш да си като Никсъна (Момчета в кубинки - Варна), само че такъв пънкар се става за едно десетилетие мисля някъде ... Жоро Пънка, Пънкито, Галя и те вече не ходят така облечени. Виж незнам .. виж тук разгледани се дрехите на скиновете и пънковете, но едва ли ще можеш да си позволиш нов Levi's и с него да си суркаш гъза по концертите. Ако се интересуваш - значки, нашииници, гривни, нашивки такива работи .. ами продават във всички метал магазини .. е много рядко се срещат точно такива каквито искаш ама .. специално за значките можеш да си купиш някаква металска .. и после да си принтираш ново лого и да го смениш. Ще те поздравя с песента на Oxymoron "I wanna be a Dirty Punk". Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted November 25, 2004 Author Share Posted November 25, 2004 ми аз за това написах и аксесоари а как мога да си принтирам ново лого на значките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Абе аз си бях взела едни кубинки... :> Тип пънкария и изобщо се бях облякла,ама не от Пловдив ми от София...по Витошка.. За Пловдив не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Трябва да изчакаш някой по-голям концерт с голям мърч.Миналата зима имаше на концерта когато идваха Kafka сравнително голям мърч.Аз си взех две значки на Good Riddance и на Ignite,ама тая на Ignite я загубих още на концерта.Сега много ме е яд че не си взех повече,а имаше много голям избор А какво против имаш магазините за втора употреба? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Трябва да изчакаш някой по-голям концерт с голям мърч.Миналата зима имаше на концерта когато идваха Kafka сравнително голям мърч.Аз си взех две значки на Good Riddance и на Ignite,ама тая на Ignite я загубих още на концерта.Сега много ме е яд че не си взех повече,а имаше много голям избор А какво против имаш магазините за втора употреба?<{POST_SNAPBACK}> Хм.. и аз т'ва шях да питам одеве,обаче забравих.. Специално от тия магазини много от дрехите,които се продават са оригинални,щото си ги внасят направо от вънка.. Сещам се за един приятел дето си беше купил блуза няква на Фред Пери .. от такъв магазин..ама оригинална работа.. и след т'ва като влезнах в един магазин 'марков' на центъра и като направих сравнение шях да падна :> Нищо общо :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Специално от тия магазини много от дрехите,които се продават са оригинални,щото си ги внасят направо от вънка.. <{POST_SNAPBACK}> Т'ва че се внасят от вънка незначи,че всичко е оригинално... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 Т'ва че се внасят от вънка незначи,че всичко е оригинално... <{POST_SNAPBACK}> А аз да съм казала че някъде ВСИЧКО е оригинално???? Нищо лично,ама нека преди да ми замесваш ника в разни цитати да четеш хубаво кво съм написала... МНОГО,а не ВСИЧКО ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 офтопик Между другото не всичко което продават в магазините за дрехи втора употреба е наистина втора употреба.Понякога дрехи които не се купуват много време и им мине сезона или модата се бракуват и се продават като втора ръка.Аз така си взех една чистонова блуза и риза.По-принцип майка ми е против тва да си зимам дрешки втора ръка ама дори тя ги хареса.Snatch сори за офтопика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted November 25, 2004 Author Share Posted November 25, 2004 ми не аз нямам нищо против втората ръка ама ако не го бях написал много хора щяха да ми кажат че там има и за това а иначе е малко кофти шото рядко се намират яки неща или поне трябва много да търсиш а тея магазини дето лестат ги каза нямат абсолютно нищо общо с тва дето питам Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted November 25, 2004 Share Posted November 25, 2004 bio хубаво ти го каза.Според мен си се облечи както ти е удобно и ти е кеф,а не по начин,по който да изглеждаш някак си ъндърграунд и специален.Пък ако толкова искаш пънкарски вид-гепи някакви стари дрехи от времето на родителите и почвай да ги преправяш и такива хави.Много яки неща могат да се получат.Пък аксесоарите-може да си спретнеш готини гривни и прочие от стари кожени колани и части от някакви дрешки.Нашивки трудно ще намериш,значките и те май са кът по-пънкарските/тук се сетих да отбележа,че имам една жестока огромна синя значка,на която пише My life goes up and down like my dick /,някоя друга плочка можеш да намериш/онези метални хави дето пише някакви неща,намират се тук таме,аз имам една на sex Pistols,която ми беше подарък,ама други хави подобни не съм виждал./Абе ако толкова имаш желание-ползвай подръчни материали,най-пънкарско си е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.