Speed_Devil Posted November 24, 2004 Share Posted November 24, 2004 Ами ако някой има есе на една от темите моля да го аплоудне Темите са: За Любовта Свободата Риска да бадеш различен Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 виж сега ,в този сайт- http://www.bgteen.us имаше тема за есе на тема"рискът да бъдеш различен",погледни там,може да ти е от полза.те са две теми-една за есето,а друга за обсъждане Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Бати долните мъзели дето сте!Как може,бе?Знаете ли какво ще излезе от вас...от ей такива като теб и останалите гадни мързели?Ще излезе едно нищо,едно стадо простаци!Много ме дразните,ей! п.с.Кефя се порицавам някви типчета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuDaTa_BaBy Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 az imam za lubovta ako ti trqaa o6te svirkai 6ti go napi6a pi6i mi pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Devil Posted November 28, 2004 Author Share Posted November 28, 2004 Бати долните мъзели дето сте!Как може,бе?Знаете ли какво ще излезе от вас...от ей такива като теб и останалите гадни мързели?Ще излезе едно нищо,едно стадо простаци!Много ме дразните,ей!п.с.Кефя се порицавам някви типчета... <{POST_SNAPBACK}> Ti pa kaf si we Lek??? Ai da ne mi govori6 taka a!!! Kefil sa da narejda nekvi tip4eta....hahaha...basi direktora!!! Zad komputara si4ki ste basi babaitite maamu deiba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed_Devil Posted November 28, 2004 Author Share Posted November 28, 2004 е теб толкова ли те мързи да си напишеш <{POST_SNAPBACK}> Ami da mnoooooooo ma marzi 6to?????!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Да добавя 3 нови теми за фолософско есе, коймо може да помогне... 1. Добродетелите се губят в интересите така, както се губят реките в морето(Ларошфуко) 2. Аз съм роб чрез моите пороци и свободен чрез угризенията си(Жан Жак Русо) 3. Бурята кърши високите дървета, а не ниските храсти. Помогнете за някое от тези философски теми...трябват ми есета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.