Vankata Posted June 27, 2003 Share Posted June 27, 2003 Ako niakoi razpolaga s pictures na Vasilii Kandinski molia da gi ka4i. ehoooooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 27, 2003 Share Posted June 27, 2003 Principno az sam chovekat koito se zanimava s kartinite. Kandinski mi e edin ot nai-neodobritelnite ne zashtoto e chak tolkova slab a zaradi kultovostta mu pri vse che e chak tolkova slab. No kakto veche mnogo pati sam kazval: shtom ima jelaeshti za kartini az shte kachvam. Ochakvai skoro da gi ima v papkata Paintings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 30, 2003 Share Posted June 30, 2003 Some paintings by Wassily Kandinski have landed on warez.ru... Kachil sam i na razni drugi hudojnici deto gi niamashe predi. Zahvanal sam se da gi teglia po azbuchen red ta za tova povecheto sa s imena s A ili B. Mnogo e trudoemko obache i zatova tolkova malko sam kachil zasega. No vreme ima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted June 30, 2003 Author Share Posted June 30, 2003 Interesno kak edin genii moje da byde nare4en slab hudojnik. Dori i poradi kultovostta mu. I vse pak Kandinski e genii, a fakta 4e ne mojesh da razbere3sh ili usetish negovoto izkustvo e drug problem. I vse pak koi hudojnoci odobriavash? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 30, 2003 Share Posted June 30, 2003 Zamislial li si se kolko chesto nekadarnostta se krie zad lafa: "vie ne razbirate izkustvoto mi"? Haresvam bezumno mnogo Modigliani, van Gogh, Klee, Degas, Rembrandt, Bosch i dosta drugi. Ako chak tolkova jelaesh shte izbroiavam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted June 30, 2003 Author Share Posted June 30, 2003 Klee, Bosh i ot4asti van Gog sa veliki, no sysho i Kandinski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted June 30, 2003 Author Share Posted June 30, 2003 Kandinski nekadyren, mai e dosta presileno. Zamislial li si se, zasho li edin nekadyrnik e pyk 4ak tolkova genialen. Genialnostta se systoi v tova da se struvash nekadyren na nekadyrnicite (typo). Van Gog i Remrand=nisho obsho. I vse pak Kandinski s muzikalen fon Sigur Ros, probvai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted July 1, 2003 Author Share Posted July 1, 2003 Mai napravihme izkustvoto na puh i prah. Az spiram dotuk. Otpivam ot uiskito s led naslajdavaiki se imenno na izkustvoto. Syzercavaiki v monitora Art pokolenieto ot Rembrand do Klee. I usesham samo spokoistvie i krasota okolo sebe si. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamweaver Posted July 2, 2003 Share Posted July 2, 2003 Haresvam bezumno mnogo Modigliani, van Gogh, Klee, Degas, Rembrandt, Bosch i dosta drugi. Ako chak tolkova jelaesh shte izbroiavam. Hey GeorgiK, благодаря за поредните картини. Знам, че става бавно, но нямам търпение да стигнеш до твоите . По една случайност всички от изброените харесвам и аз, особено Ван Гог, а също и други, мнозина италианци...Не би ли могъл да оставиш за малко азбучния ред и да преминеш на харесваните??? Това в случай, че е възможно... Хайде, да ти е хубав деня, каквото и да правиш!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 3, 2003 Share Posted July 3, 2003 Basi kolko sam otvratitelen. Kaza choveka edna hubava duma i sa raztopih. Otivam da tarsia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted July 3, 2003 Share Posted July 3, 2003 До GeorgiK Досега само картини нямах на ПЦ-то... Кийп Ъплоудин' бро Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 4, 2003 Share Posted July 4, 2003 OK OK Modigliani i Bosch pristigat. Skoro oshte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted July 4, 2003 Author Share Posted July 4, 2003 Май всеки има право на мнение, макар и понякога да понамирисва. Това е свободата на избора. Някои цял живот тракат по клавиатурата и не казват нищо, други успяват да го направят само с няколко клавиша - въпрос на възможности. Но все пак трябва да се уважава всяко мнение, колкото и несъгласен да си с него. П.П. В случая гълтането се отнасяше за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted July 4, 2003 Author Share Posted July 4, 2003 Давай смело, Жоре! Ние арт любителите ти благодарим покорно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted July 4, 2003 Author Share Posted July 4, 2003 И ако все пак не е тайна, ще можеш ли да пуснеш сайта от който даунлоадваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 4, 2003 Share Posted July 4, 2003 Che otkade nakade shte e taina? Da ne sam niakoi gyz da se pravia na velik che vi kachvam kartini? Aide pomognete i vie. Samo edno neshto shte vi zamolia-slagaite im palni imena. Az lichno izpolzvam copy-paste ot imeto na kartinata v stranicata na hudojnika. Ne e tolkova trudoemko no sas sigurnost e po-prigledno i hubavo. V sashtnost stava duma za edin Web Museum koito se razpolaga na niakolko razlichni site-a no az lichno polzvam ibiblio.org Web Museum Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 4, 2003 Share Posted July 4, 2003 Kachvam vi Federico Barocci. Ne e osobeno izvesten a i kartinite sa sravnitelno malko no mislia si struva. Imam oshte edna molba-Vanka lepni i ime na temata niakvo drugo. Neshto za kartinite principno. Che da ne vadim nova tema a vse pak ne se govori samo za Kandinsky tuk. To predi imashe oshte niakolko temi. 3-4 puskani ot men i 1 ot dreamweaver ama neshto se triat sami po niakoe vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted July 4, 2003 Author Share Posted July 4, 2003 Gore, she uploadnesh li nesho na Bosch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted July 4, 2003 Author Share Posted July 4, 2003 Хайде да се прехвърлим на Artworld. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 4, 2003 Share Posted July 4, 2003 Za imeto sam saglasen. Bosch go kateria v momenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.