kopche Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Ми с толкова студенти в София ' Да ви прилича на някого? ю Бухаха, почти по моята тема: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 На кой требе да ми мяза тоя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 На кой требе да ми мяза тоя? Леееко ще направя догадка - на един надебелял и брадясал сайкозис? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Не... По - скоро на Карамански. (нищо лично) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 На мен пък ми прилича на Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Тва е аватара на блиц-а... Но кой е тоя? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1662569 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 На мен ми прилича на Lauri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted August 1, 2008 Share Posted August 1, 2008 Преди сватбата: ТОЙ: Ура! Най-после! Едва дочаках! ТЯ: Да си ходя ли? ТОЙ: Не, даже не си и помисляй за това! ТЯ: Обичаш ли ме? ТОЙ: Разбира се! ТЯ: Някога изневерявал ли си ми? ТОЙ: Не, как въобще ти хрумна? ТЯ: Ще ме целунеш ли? ТОЙ: ДА! ТЯ: Ще ме биеш ли? ТОЙ: В никакъв случай! ТЯ: Може ли да ти вярвам? След сватбата - четете отдолу нагоре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 2, 2008 Share Posted August 2, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 (edited) Шофира пиян, без книжка и... сляп Незрящ млад французин е бил спрян от полицейски патрул, докато шофирал в нетрезво състояние, съобщава сайтът Зигонет. Инцидентът станал в селището Ньов мезон. Патрулът спрял автомобила, който лъкатушел по пътя, и констатирал, че 29-годишният шофьор е във видимо нетрезво състояние. Освен това се оказало, че няма свидетелство за правоуправление на МПС, но полицаите буквално се стъписали, когато разбрали, че на всичко отгоре той е и сляп. Мъжът управлявал колата според наставленията на свой приятел и собственик на колата, който... също бил пиян. Виновникът ще бъде изправен пред съда на 22 август и ще отговаря по три обвинения - шофиране след употреба на алкохол и без шофьорска книжка плюс поставяне под заплаха на човешки живот. Собственикът също ще бъде подведен по последното обвинение и за съучастие с нарушителя. /БГНЕС Edited August 3, 2008 by simbata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 http://vbox7.com/play:9709a436 Човека С Торбата На Главата Aко сте се смяли повече на клипче...звъннете ми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 http://vbox7.com/play:9709a436 Човека С Торбата На Главата Aко сте се смяли повече на клипче...звъннете ми Честно да ти кажа малко тъпичко ми идва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 3, 2008 Share Posted August 3, 2008 Честно да ти кажа малко тъпичко ми идва Бе важното е кръв да фърчи и карантии да падат. Едно врме като го показах на колегите, ме гледаха нещо страноо като му се кефех. Още се чудя защо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted August 6, 2008 Share Posted August 6, 2008 Кавалер пита дамата, с която току-що се е запознал: - На колко години сте? - Няма да ви кажа направо, само ще ви намекна. - кокетничи тя. - Дъщеря ми е в детската градина. - Браво! Сигурно е директорка там? Жена към мъжа си: - Тоя малкия на снимката виждаш ли го? Ей тука отзад вдясно? Да? Значи, довечера в шест отиваш да го прибереш от детската градина... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 (edited) При допитване на хора използващи линукс , мак и виндолс . -Какво ново искате да видите в лъцето на виндолс ? -Линукс ! - Отговорили хората . -А , какво искате да видите в лицето на линукс ? -Вилдолс ! -Водещият на анкетата се издразнил и ги попитал ... -А , какво искате да видите в лицето на мак ? - Нищо ! - Изкрещяли хората . Edited August 8, 2008 by lil_stenly Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 8, 2008 Share Posted August 8, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 (edited) Собственик на сладкарница в Aviles, Spain, попаднал на монета, на която ликът на испанския крал Juan Carlos наподобявала на Homer Simpson, съобщава Reuters. "Монетата е обработена от специалист и работата е впечатляваща" казва Jose Martinez пред Reuters. Резбарят не е докосвал другата страна на монетата, където е картата на Europe. Edited August 12, 2008 by the_alien Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 http://news.ibox.bg/news/id_877920834 . Също така, депутатите не искат да се съвместява приятното с полезното - докато ядат малчуганите да играят. Те смятат, че шоколадовото яйце формира неправилна култулра на храненето. Върховна тъпотия, мислех че само у нас може да измислят такова нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 (edited) http://news.ibox.bg/news/id_877920834 Върховна тъпотия, мислех че само у нас може да измислят такова нещо че децата не правят разлика между храната и играчката Това е по-смешното в случая. Но като се сетя немците колко са глупави, да, за децата това може да се окаже сериозен проблем... Ае, да не съм валад: Edited August 12, 2008 by Blitz_krieg_1941 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 http://forum.imoti.net/read.php?14,136816 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Здравейте, уважаема редакция на "Computerworld". Моля, изпратете ми точния адрес на Бил Гейтс и как се пише името му на английски. Предварително благодаря. Неделчо От редакцията: Уважаеми Неделчо! Ако искате да изпратите на нашия приятел новогодишен подарък, достатъчно е да напишете: "Bill Gates, USA", и бъдете сигурен, че ще пристигне, в Америка и кучетата го знаят Бил. А за тези, които искат да изпратят нещо по съществено, съобщаваме точните координати: N47. 38' 22, 9" W122. 07' 39, 3 - при радиус на поражение до 15 метра гарантираме попадение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 13, 2008 Share Posted August 13, 2008 Няма такива журналисти като нашите ей - вижте само заглавието http://www.sport1.bg/sport1/node/104594 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts