Aquila Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 е тва не е ли фотошоп каква е тая порода, тоя заек ша изяде човек при добро желание Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 На бас, че му викат Пухчо? От това какъв чеверЗай ще стане, малииииииии Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Wonder Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Знам че има тема за вицове, но там поредни постове м истават, така че се извинявам, но мисля че няма кой да се сърди: Сина на арабски шейх учел в България и се влюбил в красиво нашенско момиче. Решил да я вземе за жена и отишъл да поиска ръката й, след което да идат да живеят в неговите сараи. Ама майка й се дърпала нещо, не искала момиченцето й да отива толкова надалеч. И започнала да си измисля условия: - Ще ти дам дъщеря си за жена, но трябва да имаш пет хубави автомобила! - О , не само пет. В мой гараж има двайси убав кола! А на покрив ... площадка с хиликоптер! - Добре, но трябва и да имаш 10 милиона долара. Не искам дъщеря ми да се лишава от нищо! - О, аз притежава 10 милиард долар и петролни кладенци! Майката се чудела вече, какво да измисли за да не даде дащеря си. Изведнъж я осенила чудесна идея и рекла на младия принц: - Добре, ще ти дам дъщеря си, но само ако имаш 30 сантиметра член! Позамислил се момъка и рекъл: - Аз много обича ваша дъщеря и щтом налага се ще отреже 10 сантиметра... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 А ако беше погледнал там темата ще видиш, че на последната страница, където твоя пост е последен го има същия виц. Леко изменен, но все пак същия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 29, 2008 Share Posted June 29, 2008 She Has A Boyfriend . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 4, 2008 Share Posted July 4, 2008 (edited) http://www.vbox7.com/play:9ea20dc2 Само в РУсия http://sneezl.com/only-in-russia/ Edited July 4, 2008 by sasho_1989 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Ay Ay Ay I'm your little butterfly!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Искам да споделя с вас хората, които за 15 минути просто разбиха Weird Al Yankovic в земята - AMATEUR TRANSPLANTS!!! The Lion King song Beautiful Song Titanic Web 2.0 И песента, която ми отвори очите за тях: London Underground Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 8, 2008 Share Posted July 8, 2008 Искам да споделя с вас хората, които за 15 минути просто разбиха Weird Al Yankovic в земята - AMATEUR TRANSPLANTS!!! The Lion King song Beautiful Song Titanic Web 2.0 И песента, която ми отвори очите за тях: London Underground Мисля , че току що.. събудих целия вход със смеха си.. тия са брутални! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Не знам какво да кажа. Made in Japan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Не знам какво да кажа. Made in Japan. Разцепих се, агххахаххах Обаче субса на тоалетната оцветени в кафяво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Amateur Transplants пък не ме грабнаха мен... Пускам си Stephen Lynch, щото все пак ме вкараха в такова настроение... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Блиц, отново, индиректно събуди централния район на София Евала! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 9, 2008 Share Posted July 9, 2008 Amateur Transplants пък не ме грабнаха мен... Пускам си Stephen Lynch, щото все пак ме вкараха в такова настроение... И на мен не ми допаднаха - прекалено явно цинични са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 http://www.dnes.bg/article.php?id=54054 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 (edited) Ето това е студентът Първата седмица на лекции Последната седмица на лекции Преди изпитите По време на изпитите След края на зимната сесия Преди лятната сесия Като си погледнеш конспекта 7 нощи преди изпита 6 дни преди изпита 5 дни преди изпита 4 дни 3 дни 2 дни 1 ден Нощта преди изпита 1 час преди изпита Повреме на изпита Веднъж свърши ли изпита И през ваканцията Edited July 11, 2008 by Yorikkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 .... Кажи от къде ги докопа тия аватарчета. Има ли още от тоя вид? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 НЯМА ПО-ГОЛЯМ УЖАС ЗА КОЛАТА ОТ ЖЕНАТА МОТО SMS КОЙ КАЗВА, ЧЕ САМО ФЕНОВЕТЕ ПИЯТ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 АХХАХАХАА, оле не, направо се превивам от смях, 4 дни преди изпита кърти просто xD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted July 13, 2008 Share Posted July 13, 2008 Aгхгаххаа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как! Подписа на един образ в друг форум... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted July 16, 2008 Share Posted July 16, 2008 http://img81.imageshack.us/img81/3568/soft...engineerdj3.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted July 18, 2008 Share Posted July 18, 2008 (edited) Е, не, просто нямам коментар. Позата супермен xD. 18+ Едит: Пост 1912 (party) :Ь Edited July 18, 2008 by Blitz_krieg_1941 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 (edited) Е не по-некадърно описания при продажба на кола от това ТУК няма. Човекът е сменял ДРЕНАЖЕН ремък а има и готини таЗове Е не умирам Поне като не знаят как се казват да питат. Edited July 19, 2008 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts