Psihara^^ Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 (edited) Ъ? Ризата, дънките и обувките ме праат баща ти? Ок, босс. Post No 3000! Edited May 5, 2008 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Ъ? Ризата, дънките и обувките ме праат баща ти? Ок, босс. Ми той бащата е фешън Не бе ти си готин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 На какво се крепи глобалния IT support: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Това нещо требе да е в Индия? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Това нещо требе да е в Индия? Именно, точно там, където е модерно да се изнасят кол-центровете и дори част от девелопмънта на големите ИТ корпорации. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 5, 2008 Share Posted May 5, 2008 Там де там... и като се обадиш на еди коя си банка и ти вдигнат с "приятен източен акцент" и в този момент вече си наясно че работата няма да ти свършат освен колкото да ти блокират загубена кредитна карта, вече знаеш къде стоят хората които ти вдигат телефона и откъде минава техния интернет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 На какво се крепи глобалния IT support: Лелеее... А аз съм се тръшнал да рева от Визио ! Това е кошмар на яве, за всеки кабелджия ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 (edited) Лелеее... А аз съм се тръшнал да рева от Визио ! Това е кошмар на яве, за всеки кабелджия ! защо? басирам се, че има за всяка жица поне по един човек, който да знае откъде тръгва и докъде стига, и поради това е на заплата в едикояси компания и само трябва да се обадиш на братовчед му в една махала от другия край на града за да го извика. после да го изчакаш да дойде, да го черпиш една бира за начало, докато той ти разкаже целия си жизнен път и професионално развитие, за да докаже, че е майстор и можеш да му вярваш, и накрая все пак между другото ти сподели за неговата жица квото знае. тогава да разбереш, че не ти трябва точно тя и трябва да откриеш другия такъв човек за съседната жичка.... повтаряш цикъла при нужда с необходимия брой итерации до постигане на търсения резултат а кошмарът е когато тези хора са се пенсионирали преди 15 години и вече не помнят защо ги черпиш с бира.... Edited May 6, 2008 by mobo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 6, 2008 Share Posted May 6, 2008 Пеше! Тънкия сърказъм към малките момченца не бе отправен към теб! А ти с тая дълга косичка... Кой те блъска в стената нощем? Ей, шушляк малък :Р Да не дойда с шамарите да те поблъскам на някоя среща Аааа... ше ви и в пигмеите устати :] @mobo Брутален както винаги... Дано имат приемственост при пенсионирането :] Между другото, квартал Редута, ако продължи политиката на непрестанна смяна на персонала при кабелните оператори, водещо до полагане на нови кабели и оставяне на стари* след десетина години ще заприлича на дадените снимки... ____________________ * При магистрални трасета, при скъсване/повреда при кабел политиката е полагане на нов кабел, без да се премахне стария. При честата смяна на персонал след време никой не помни кой е стария 'наш' кабел и отговорността става обща между операторите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Hitler gets banned Hitler gets banned, part 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Hitler gets bannedHitler gets banned, part 2 Oooo, това е епиично. Трябва да се гледа.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Hitler gets bannedHitler gets banned, part 2 Разби това човек. Баси смеха баси нещото.... Xbox Forever ахаххаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Hitler gets bannedHitler gets banned, part 2 Направо се разцепих. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 7, 2008 Share Posted May 7, 2008 Hitler gets bannedHitler gets banned, part 2 Тва просто беше ненормално.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 8, 2008 Share Posted May 8, 2008 На пода съм.... http://view.break.com/498898 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deepkill Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 На пода съм.... http://view.break.com/498898 Оле майко ! Това беше супер брутално... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Не знам дали сте обърнали внимание на новините, които течат под екрана, но най-ми хареса : Yahoo tries to find ways to compete with Google by googling 'ways to compete with google' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 На пода съм.... http://view.break.com/498898 ООО ахахахахахахах това ако е истина просто нямам думи накрая тая не можеше да каже нищо просто не знаеше къде се намира Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Не знам дали сте обърнали внимание на новините, които течат под екрана, но най-ми хареса :Yahoo tries to find ways to compete with Google by googling 'ways to compete with google' това явно са някакви майтапчийски новини,всичко което тече под екрана е в тоя дух Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Над 10 Уникални Начина Да Си Обуеш Панталона! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 На пода съм.... http://view.break.com/498898 Леле... ахахахахха she got OWNED! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Изчетох огромен брой простотии и не знам как може да има такива неща . Просто се разбих ама още ми е криво сега . Оставям си някоя друга страница от темата за по-късно вечерта . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Малко смях благодарение на : http://www.google.com/translate_t?sl=en&tl=bg built-in administrator account disabled! ====== вградени в администраторския акаунт с увреждания или: Дама към собственик на куче: - Моля ви, господине махнете това куче от мене, вече усещам как ме полазват бълхи! Собственикът: - Рекси, ела тук, че жената има бълхи. ======= Queen to the owner of a dog: -- Please you, Sir remove this dog from me, I already feel how polazvat magna! Owner: -- Reksi, fir here that the woman has Daphnia. Могат да следват безкрайни забавления като си превеждаме какво ли още не.... ако някой скучае - ето идея Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts