Tomahawx Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 ХАХАХАХХАХАХ не мога ХАХАХАХАХАХХА Изби всичката риба в Антона хахахахаха Не - не е бастун. Зуумнете в снимката - ясно личи Рапторе стига си ме мъчил Взирам се като откачен и пак не схващам кво е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Свалих го файла и колкото и да зуумвам - не разбирам какво е. Нещо като бокс видях, на наргиле прилича... без да знаеш - фантазията ти може много неща да предположи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Според мене това е протеза. Am i right ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Според мене това е протеза. Am i right ???? Ем и аз казах дървен крак , раптора каза , че не е вярно , не ми стига въображението да загрея кво е оО Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 29, 2007 Author Share Posted November 29, 2007 Това момчета е АУСПУХА НА МОТОРА хахахахахах Явно го караше на ремонт момъка. Иначе много арно се посмях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Хич не е дървено даже. Дам яко е излезнало. Мяса на протеза все пак хахаха. И даже се вижда че му е по-къс ауспуха хахаха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Сигурен ли си , че е ауспух на мотор ? На мен ми мяза на ръката на C-3PO (робота преводач от "Междузвездни войни") Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 С голямо съжаление искам да съобщя, че явно Центрум Груп няма да възстановят правото ни на ползване на пространство Аааа аз като говоря да ги качиш на някой по-читав сървър. Поне си запази докато е време каквото си качил да не изчезне безследно. Най-добре такива снимки или в imageshack или примерно с picasa-та на дебелите "хамерикански" сървъри... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 На мен пък ми прилича на стик за голф Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 На мен пък на оптична измама. Това е бухалка, и част от стълб в далечината. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Ясно си личи, че в горната част е стик за крикет, а в долната бутилка водка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 30, 2007 Author Share Posted November 30, 2007 (edited) Забавно е да гледам какви ги кършат въображенията ви, но истината е че е ауспух Edited November 30, 2007 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 В руския сайт fishki.ru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Човек подписа ти е нереално забавен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Хахахахаха трябваше да пише ТОВА Е ВИВАТЕЕЕЕЕЕЕЛ!!!! вместо спарта ама карай Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 И снимката кърти мивки и батерии, но подписа просто изби рибата с термоядрен взрив... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 ......... Скоро си направих тунинг - нови тасове, събрах лепенки от магазините за авточасти е не това просто ще ме тръшне на земята от смях ........... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Подписът е велик наистина! 10 points от мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Какво и харесвате на тая марка и по-точно на определени модели не мога да ви разбера . Виждал съм уникално тунинговани голфове ама тоя не е от тях . Според мен може да се хвали така ако има яко тунингована хонда сивик или нещо от този сорт . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 1, 2007 Author Share Posted December 1, 2007 Принципно не е смешно, но кой регистрира ЮЛ с такова име хахаха: ХОП Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Трима рибари хванали златната рибка. Тя им казала: - Пуснете ме и ще ви изпълня три желания. Но тъй като сте трима - на всеки по едно. - Добре, - казал първият - имам един проблем. Аз съм шофьор на камион, постоянно обикалям из страната. И катаджиите все ме спират, все ме глобяват, все подкупи искат… Направи нещо по въпроса. - Ето ти една торба злато да си плащаш. - Аз пък живея в блок. - казал вторият. - Пълно е с хлебарки, не мога да се отърва. Направи нещо. - Ето ти една малка хлебарка. Пусни я в апартамента, тя ще избие всички останали хлебарки и после ще се самоубие. - А аз живея в къща. - казал третият. - Пълно е с плъхове, няма отърване от тях. Направи нещо. - Ето ти един малък плъх. Пусни го в къщата, той ще избие всички останали плъхове и ще се самоубие. Първият рибар помислил малко и казал на рибката: - Знаеш ли какво… Я си вземи торбата със злато и ми дай един малък полицай :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted December 2, 2007 Share Posted December 2, 2007 Надпис на полицейска кола: "Спечели безплатно возене!" * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Тази година Великден се отлага. Намерили са тялото. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Надпис в моргата: "Аз бях тук" * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Научен факт: Совите могат да си извъртат главата на сто и осемдесет градуса, и само веднъж в живота на триста и шестдесет. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Кара си един след като му сменили гумите в сервиза и получава sms: "Пешо, ако си жив още, спри внимателно и затегни болтовете, че ние забравихме." * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * SMS: Горе главата, че лошо ви виждам. Снайперист. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * У всеки човек, дори и у най-лошия, може да се открие нещо хубаво. Затова се налага той да бъде обискиран внимателно! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Кажи ми като заспиш! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Ученици запазете тишина ще стрелям с гъбата. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * В този смях усещам малко психично отклонение. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Надпис в маршрутка: "Съобщавайте за вашата спирка така, все едно сте я пропуснали" * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Надпис в новооткрита сладкарница в циганския квартал на град Русе - "Чародейка": - "Производство на натурални шоколадови бонбони с аромат на ром". * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Обявявам конкурс за работодатели! Кандидатите да изпращат молба, история на фирмата и снимки на служителите си в ПОЛОВин ръст. Мотивационни писма, телеграми, лични съобщения, sms-си и колети до 100 кг са предимство. Спечелилият конкурса ще бъде на 3 месечен изпитателен срок. Ако издържи - ще се пенсионирам при него. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * НЕ ЧЕПКАЙ ЧЕ ПУКНИШ в Сърбия, на трансформаторите * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Г-н Джасим: "Учете сe редовно защото във випуска се очакват терористични актове от моя страна! Милост няма да има!" * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "Вие знаете ли какво е в речника определението за мрежичка - дупчици, свързани с конец" * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "Белият човек не открива топлата вода, а се къпе" * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "Най-хитрото същество е ученикът" * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Колкото и добър да е един човек, той никога не може да свърши сам. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * - Какво е това поведение! Ние сме културна гимназия, да му е*а майката! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "Имаш три на релси. Качих ти го на релси, да можеш да си го закараш вкъщи." * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "Петре, напоследък ти правя много забележки. Това значи, че или съм влюбен в теб, или се държиш неприлично" * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Тоя час ми се качи на главата, ама не сме уточнили точно на коя * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Надпис на входа на гробищата: -"Министерство на здравеопазването ви предупреждаваше..." * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Един селянин отишъл до града и влязъл в магазин "всичко по лев" и попитал: - По колко е една батерия? - 0.70 ст. - отговорила продавачката! - Двете ли? - попитал селянинът! * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Скача през прозореца в час по история!!! (Забележка в бележника) * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Може да не довиждам, но чувам толкова добре, че знам какво си мислите! Учителка по литература. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Номер 26 си крие нещо между краката и не иска да ми го покаже. Забележка в дневник * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "Тук зверски бяха убити стотици часове!" Надпис в залата за лекции върху банка: * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Търся СЕРВИТЬОР Предимство - да е бивш заврян зет * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Да оставим красивите жени на мъжете без въображение. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Животът е болест , която се предава по полов път и е със сто процента смъртен изход. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Понякога е по-добре да си държиш устата затворена, за да те мислят за глупак, отколкото да я отвориш и да го докажеш. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Учението е прозорец, но ние предпочитаме да влезем през вратата. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Който има пари е доволен, който има хубаво момиче е щастлив, а който няма нито едното може да спи спокойно. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Най-голямото доказателство за съществуването на разумен живот във Вселената е факта, че досега никой не се е опитал да се свърже с нас. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Децата са цветята на живота. Подарявайте цветя на жените. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * "Този монитор не е кирилизиран, колеги!" др.Г.Желев -преподавател по компютърни системи и технологии в ТУ и НБУ * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ....аз не диктувам бързо, вие чувате бавно.... * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ...и не желая да мигрирате по коридорите!!! -Учителка по география * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Аз съм голяма ваша феноменка -Участничка в "Риск печели, риск губи" * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Предупредителните знаци са с триъгълен цвят. -изпит по безопасност на движението * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Според Библията жената е последното нещо, което Бог е сътворил. Трябва да е било в събота вечер... Личи си умората! -Ал. Дюма-син * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 3, 2007 Share Posted December 3, 2007 Герой на пътя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 4, 2007 Share Posted December 4, 2007 Преди време, казаха, че съм бил поствал танкове...Е, не беше вярно, но сега реших да си поправя грешката.Карикатурата се казва "Свещена война" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts