charmock Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 52952347_451513186638538_1395644804217657632_n.mp4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 20, 2022 Author Share Posted January 20, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 22, 2022 Author Share Posted January 22, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 24, 2022 Author Share Posted January 24, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 (edited) Тва хем е смешно, хем е тъжно. Ебанско Edited January 25, 2022 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2022 Author Share Posted January 25, 2022 Кво ти тъжно бе, мили мой, то е трагедия. То бива наглост и безочие, тва на нищо не прилича! ВСИЧКИТЕ да фалират дано - до един! Хем ще си отдъхне Планината. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Най-забавното е как в Италия за подобни пари 4 човека ще се наядat до пръсване Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2022 Author Share Posted January 25, 2022 9 minutes ago, kotora said: Най-забавното е как в Италия за подобни пари 4 човека ще се наядat до пръсване Според зависи къде тури ги и 6! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 1 hour ago, kotora said: Най-забавното е как в Италия за подобни пари 4 човека ще се наядat до пръсване 60 евро в Италия .. и за двама са по-скоро малко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2022 Author Share Posted January 25, 2022 36 minutes ago, ARPAnet said: 60 евро в Италия .. и за двама са по-скоро малко Нали казахме - много зависи къде. Има места и за един не стигат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 1 hour ago, ARPAnet said: 60 евро в Италия .. и за двама са по-скоро малко Моите наблюдения от Dolomiti Superski са, че е по-евтино от Eбанско. Кафето ти е 2-3 евро. Пица хубава ти е 10-12 евро, Бирата ти е 5 евро и е местна(Dolomiti Rossa), щрудел 3.50 евро. и най-вече обслужването е на ниво навсякъде. Няма намусени лелки, всички са супер усмихнати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 1 hour ago, RaptoR said: Нали казахме - много зависи къде. Има места и за един не стигат О да 1 hour ago, kotora said: Моите наблюдения от Dolomiti Superski са, че е по-евтино от Eбанско. Кафето ти е 2-3 евро. Пица хубава ти е 10-12 евро, Бирата ти е 5 евро и е местна(Dolomiti Rossa), щрудел 3.50 евро. и най-вече обслужването е на ниво навсякъде. Няма намусени лелки, всички са супер усмихнати. Може, може. Просто според моят опит, "наяждане до пръсване за 4" ми се стори леко изхвърляне Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2022 Author Share Posted January 25, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 И това е по-скоро трагично, отколкото смешно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2022 Author Share Posted January 25, 2022 18 minutes ago, XMD said: И това е по-скоро трагично, отколкото смешно. По-страшното е, че не е шега. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 на мен това повече ми мяза на трол както Данчо полицаят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2022 Author Share Posted January 25, 2022 7 minutes ago, Dunc said: на мен това повече ми мяза на трол както Данчо полицаят. Точно това спорих одеве, но го видях това да спори днес у ФБ и си е баш с тоя акъл. Рускинче някакво е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 (edited) 2 hours ago, RaptoR said: По-страшното е, че не е шега. Не е шега, научих за белината първо от познати, после от новините. Страшното е, че единият от тези познати е адвокат със сериозна практика в НПК. Edited January 25, 2022 by XMD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2022 Author Share Posted January 25, 2022 4 minutes ago, XMD said: Не е шега, научих за белината първо от познати, после от новините. Страшното е, че единият от тези познати е адвокат със сериозна практика в НПК. Не че нещо, но какво значение има в какво му е практиката Иначе да - страшно много интелигентни, разумни и богати хора са се продухали между ушите. Потресен съм. Включително и някои от най-добрите ми приятели... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 2 hours ago, RaptoR said: Не че нещо, но какво значение има в какво му е практиката Иначе да - страшно много интелигентни, разумни и богати хора са се продухали между ушите. Потресен съм. Включително и някои от най-добрите ми приятели... Ми уж трябва да е по-закоравял от другите, борави с логика, трезво мислене, стабилна психика и т.н пък кат ми ги изтърси тея тъпотии, се втрещих…. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2022 Author Share Posted January 25, 2022 5 minutes ago, XMD said: Ми уж трябва да е по-закоравял от другите, борави с логика, трезво мислене, стабилна психика и т.н пък кат ми ги изтърси тея тъпотии, се втрещих…. Не ми говори - антиваксърство, теории на конспирациите, фен на Копейкин - фул пакет... Втрещен съм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 (edited) Ерата на леснодостъпната информация е отучила хората да се напрягат. Масово хората свикват нещо друго да мисли вместо тях - дали компютър, дали телефон, дали телевизор... А сред хората, работещи с главата си, масово забелязвам такива, които до такава степен са си повярвали, че грам не подлагат вярванията си на съмнение. А както Дънинг И Крюгер са ни казвали - в сферите, в които човек не е компетентен не може и да си представи колко е некомпетентен. Та от там ерудити в една сфера ръсят глупости в друга. Сигурно и аз влизам в тая категория, макар и да не съм кой знае какъв в сферата си... Edited January 25, 2022 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 3 hours ago, XMD said: Не е шега, научих за белината първо от познати, после от новините. Страшното е, че единият от тези познати е адвокат със сериозна практика в НПК. Това какъв е и каква професия има, не показва колко е интелигентен. Веднага да дам и пример. Един приятел който е лекар. Супер кадърен и невероятен специалист в областта си. Мисли с главата си, а не да действа машинално за да помогне на пациентите си. Даже е шеф на отделение в голяма болница. Вярва обаче на всичко в нета. Преди беше заклет фен на бялата златка. Скоро не съм го виждал, но е сигурно към кой се е прехвърлил. Имам и други доста подобни примери. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2022 Author Share Posted January 25, 2022 1 minute ago, netrootbg said: Това какъв е и каква професия има, не показва колко е интелигентен. Веднага да дам и пример. Един приятел който е лекар. Супер кадърен и невероятен специалист в областта си. Мисли с главата си, а не да действа машинално за да помогне на пациентите си. Даже е шеф на отделение в голяма болница. Вярва обаче на всичко в нета. Преди беше заклет фен на бялата златка. Скоро не съм го виждал, но е сигурно към кой се е прехвърлил. Имам и други доста подобни примери. Чакай малко! Коя е бялата? има руса, има черна... И трета ли има бе!??!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 25, 2022 Share Posted January 25, 2022 Волен е бялата златка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts