gado Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Па да го бяха набили! Меки китки, сополковци, стадо овце и безгръбначни плазмодии. Те за такива мъ.. ъъъ.. мъжленца, наскоро откриха и приют в Австралия ли беше или Нова зеландия. Нали, Жертви на домашно насилие. Тия могат да си скъсят житейските страдания и направо да си взимат билет за натам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 29, 2021 Author Share Posted July 29, 2021 9 minutes ago, gado said: Па да го бяха набили! Меки китки, сополковци, стадо овце и безгръбначни плазмодии. Те за такива мъ.. ъъъ.. мъжленца, наскоро откриха и приют в Австралия ли беше или Нова зеландия. Нали, Жертви на домашно насилие. Тия могат да си скъсят житейските страдания и направо да си взимат билет за натам. Културни са били дяцата, мисир. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 2 minutes ago, RaptoR said: Културни са били дяцата, мисир. Щом са били културни, поне можеше културно да го понабият. Нали, един стол зад врата примерно, щото като си в Рим, бъди римлянин. Или да го поступат без лоши чувства и да го овържат за някой дерек отвън. Нощите в Пирин дори и по това време са си студени, та до сутринта щеше да е изтрезнял и бая поомекнал. А на раздяла можеше и по още някой шамар да му отлепят, че да си има едно наум дивият селяк. Ама, не. Сега го раздават жертви и циврят колективно. Те това е масата от днешната младеж и светлото бъдеще на България. Посмешища същински. Да ги пази Господ да не им се случва някога да защитават жените и децата си! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 29, 2021 Author Share Posted July 29, 2021 7 minutes ago, gado said: Да ги пази Господ да не им се случва някога да защитават жените и децата си! Тези, дето чеп за зеле не става от тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Според една от историите, той и още 3-4 ходили и били с тояги, 4-човека, спали на палатка до езерото. Явно освен него си има и дружинка олигофрени Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 29, 2021 Share Posted July 29, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted July 30, 2021 Share Posted July 30, 2021 22 hours ago, RaptoR said: Начи - картинката е силно тъпа и некадърна. Начи, ако не смяташ и че "Inglorious Basterds" също е силно тъп и некадърен, си бая непоследователен. Той също не отразява историята точно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 30, 2021 Author Share Posted July 30, 2021 11 minutes ago, earache said: Начи, ако не смяташ и че "Inglorious Basterds" също е силно тъп и некадърен, си бая непоследователен. Той също не отразява историята точно. В тоя аспект подигравателен - да, има някаква логика, НО! Ако шизото е праснал теб със стола в камбаната дали така ще говориш? Дали жената с кучето и ОСОБЕНО хората в палатките споделят шегобийството ти? Аз си признавам дРектно, че щях да го лежа тоя помийник на помиярите в момента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 6, 2021 Share Posted August 6, 2021 Изключително рядко влизам в клоаката на сураттефтеря, ама одеве случайно видях какво е споделил Карамана и щях да се задавя от смях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 9, 2021 Share Posted August 9, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 20, 2021 Share Posted August 20, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 20, 2021 Share Posted August 20, 2021 Повече от 15 години не бях слушал български коментар на футболен мач. Изгелжда тия образи през това време са минали в друго измерение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Клипа е доста стар. Това лято стриймовете ми бяха кофти, та ми се наложи да гледам европейското по БНТ и бях потресен. Честно казано предпочитам да гледам коментар на руски (който съм учил две години преди 30 години), отколкото да слушам мозъчните пръдни на родните коментатори... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 9 hours ago, Antares said: Клипа е доста стар. Това лято стриймовете ми бяха кофти, та ми се наложи да гледам европейското по БНТ и бях потресен. Честно казано предпочитам да гледам коментар на руски (който съм учил две години преди 30 години), отколкото да слушам мозъчните пръдни на родните коментатори... Искаш да се изтъкнеш, че разбираш подобно извънземно бръщолевене като руския ли!? Беки, пък! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 23, 2021 Author Share Posted August 23, 2021 РЕВА!!! Какво си намерих в архива! Качвам го тук да си остане. Windows.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 23, 2021 Share Posted August 23, 2021 3 hours ago, RaptoR said: РЕВА!!! Какво си намерих в архива! Качвам го тук да си остане. Windows.mp3 Не дава да се сваля. Нещо с правата или от сорта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 24, 2021 Author Share Posted August 24, 2021 10 hours ago, mIRCata said: Не дава да се сваля. Нещо с правата или от сорта Така като гледам три пъти е свалено. Значи нещо при тебе има... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Дали е свалено или показва колко пъти е мъчено. Сега опитах още 2 пъти. Все това горното. Както и да, ще го преживеем и без файла Просто ми стана интересно какво може да е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 24, 2021 Author Share Posted August 24, 2021 Ами ето де: Ей пак ще го добавя. Нямам опции да слагам рестрикции аз каквито и да е или поне не ги виждам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 Може да е само за модератори Имам само 1 плъгин и това е за блокиране на рекламите. Дори и да го спра, пак не ще. На мен като посоча върху файла ми дава и това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 24, 2021 Author Share Posted August 24, 2021 Ако ми дадеш идея как да го кача по друг начин бива. Всъщност в момента осмисляме етимологията на песента! ХАХАХАХАХА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 сложи го в гугъл драйв и сложи линк към шернатия файл Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 24, 2021 Author Share Posted August 24, 2021 https://files.fm/u/emppqnsck Аз обаче искам да знам как файлът има 3 сваляния и защо ти не можеш да го свалиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 24, 2021 Share Posted August 24, 2021 И аз не знам. Толкова зор за нещо дето ми седи в плей листата на плеъра и чат пат се пуска Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts