RaptoR Posted June 17, 2020 Author Share Posted June 17, 2020 ЕКСПЕРТНО МНЕНИЕ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 Обсъжданият и обсъждащата мисля, че са на едно и също еволюционно и интелектуално ниво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 19 hours ago, RaptoR said: ЕКСПЕРТНО МНЕНИЕ! Баре нещо цица или татус да беше показала... Тъй и тъй се е барнала по неглиже халатче. Щеше и маса лайкове да набере, без да и се наложи да я таковат с 200. Тъкмо щях да и коментирам и Евалата гримчето, ама моментът 1:57 - 1:58 е... Прайслес! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 18, 2020 Author Share Posted June 18, 2020 2 minutes ago, gado said: Баре нещо цица или татус да беше показала... Тъй и тъй се е барнала по неглиже халатче. Щеше и маса лайкове да набере, без да и се наложи да я таковат с 200. Тъкмо щях да и коментирам и Евалата гримчето, ама моментът 1:57 - 1:58 е... Прайслес! Надявам се си наясно, че гримчето не е реално, а го правят разни софтове и не си чакал края, за да се сетиш. Да не ти показвам какви други превъплъщения има к§рвата с тия програмки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 2 minutes ago, RaptoR said: Надявам се си наясно, че гримчето не е реално, а го правят разни софтове и не си чакал края, за да се сетиш. Да не ти показвам какви други превъплъщения има к§рвата с тия програмки Аре не бъди по-голям мисир, от колкото си, а!? Нали знаеш, че сензорите ми за влизане в обяснителни режими като Анювите, са ми шунтирани. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 18, 2020 Author Share Posted June 18, 2020 16 minutes ago, gado said: Аре не бъди по-голям мисир, от колкото си, а!? Нали знаеш, че сензорите ми за влизане в обяснителни режими като Анювите, са ми шунтирани. Мисир си ти, ако чак на 1.57 си усетил схемата. Няма нужда от други обяснения. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 (edited) 1 hour ago, RaptoR said: Мисир си ти, ако чак на 1.57 си усетил схемата. Няма нужда от други обяснения. Тя схемата е ясна. Ама пачицата е толкова... Ама толкова е... Чак умилително някво ми става някак, а знаеш, че не съм такъв човек. И то не е само на едно и пеесе и седем, има и преди това. И заеби това дето и се случват тия гличове, докато се опитва да се себеизразява като типично кореноплодно. Самият подбор на ефекти, тип моето ранно детство, тоест - седемдесетарски, говори достатъчно. Качурчето каквато и кифла да е, изобщо не е на ясно, че сегашният тренд е осемдесетарски (все пак нали е кифла). Та вместо да рискува да се излага с некви фри апове, що не беше се наплескала както си му е редът, по женски? Нали... господ и без това е казал, когато погледнал жената - Абе... и така става. Тя и без това ще се гримира. Да приказвам ли още или през добре изплакнатото ти с кофти бири мозъче, ще пробие искрица за идеята ми? Edited June 18, 2020 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 18, 2020 Author Share Posted June 18, 2020 26 minutes ago, gado said: Тя схемата е ясна. Ама пачицата е толкова... Ама толкова е... Чак умилително някво ми става някак, а знаеш, че не съм такъв човек. И то не е само на едно и пеесе и седем, има и преди това. И заеби това дето и се случват тия гличове, докато се опитва да се себеизразява като типично кореноплодно. Самият подбор на ефекти, тип моето ранно детство, тоест - седемдесетарски, говори достатъчно. Качурчето каквато и кифла да е, изобщо не е на ясно, че сегашният тренд е осемдесетарски (все пак нали е кифла). Та вместо да рискува да се излага с некви фри апове, що не беше се наплескала както си му е редът, по женски? Нали... господ и без това е казал, когато погледнал жената - Абе... и така става. Тя и без това ще се гримира. Да приказвам ли още или през добре изплакнатото ти с кофти бири мозъче, ще пробие искрица за идеята ми? Ако имаше някакво понятие сбръчканото ти от пикливи ейлове мозъче от мис Тигрова нямаше да се пънеш да говориш глупости. Излишно при това и само да се направиш на интересен, но тук пръднята ти идва мокра. Между другото не пия алкохол от 31.05 ако изобщо ти влиза в работата. Дал съм си 20 дена почивка. А ето тук може да разбереш какво се случва като вземе да се гримира: Да не ти показвам какво става като вземе да се лакира.... Ама айде на Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 Абситинентен си, Пич... Явно ти идва от това.... Споко. И това ще мина. Ако не почнеш пак, де. Не, че нещо лошо ще стане. Мисирът не може да надскочи мисирщината си, пък колкото и да се дуе и да бумка. Ако пък не почнеш, тогава ще станеш още по-голям бастун и от Ангел. А както е известно и на децата в детската градина, на НЕ пиещ човек НЕ може да се вярва! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 18, 2020 Author Share Posted June 18, 2020 Just now, gado said: Абситинентен си, Пич... Явно ти идва от това.... Споко. И това ще мина. Ако не почнеш пак, де. Не, че нещо лошо ще стане. Мисирът не може да надскочи мисирщината си, пък колкото и да се дуе и да бумка. Ако пък не почнеш, тогава ще станеш още по-голям бастун и от Ангел. А както е известно и на децата в детската градина, на НЕ пиещ човек НЕ може да се вярва! Дори няма да отразя подбна тотална мисирщина с внимание... Чоглав мисир си и чоглав ще си останеш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 (edited) Засягаш чувствата ми по този начин... Направо ми разбиваш сърцето! Edited June 18, 2020 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 18, 2020 Author Share Posted June 18, 2020 Притеснен съм! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 1 minute ago, RaptoR said: Притеснен съм! Найш колкота обичам и как ми иде да те погаля по кръглата главица, кога обявяваш, че токущо си изобретил топлата вода!? Ама направо ми иде да те цуня по челцето! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Mobi Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 (edited) Абе, кви са тия гримове и лакове? Тая кака има далеч по-стoйностни умения: https://xhamster.com/videos/bulgarian-miss-tigrova-masturbating-again-14475429 Edited June 18, 2020 by Mobi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 18, 2020 Author Share Posted June 18, 2020 26 minutes ago, Mobi said: Абе, кви са тия гримове и лакове? Тая кака има далеч по-стoйностни умения: https://xhamster.com/videos/bulgarian-miss-tigrova-masturbating-again-14475429 Знаеме ги ние тия умения, но и там е същата талпа непоръбена като на пилона... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 Момичето си има своите достойнства, ама мисира се напъва, все едно куче кендза тухли четворки. П.п. Достойнствата и обаче яко спомагат да вкарва много смях де. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Walter White Posted June 18, 2020 Share Posted June 18, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 19, 2020 Author Share Posted June 19, 2020 ======================================== Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaba Posted June 19, 2020 Share Posted June 19, 2020 (edited) . Edited April 26, 2022 by djaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted June 28, 2020 Share Posted June 28, 2020 (edited) Edited June 30, 2020 by instinct Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 Минутка за самореклама Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 6, 2020 Share Posted July 6, 2020 Хахахаха, яко, веднага се хваща приликата с въпросната министърка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 6, 2020 Author Share Posted July 6, 2020 Пеше, браво! -========================== Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts