NEO_DDT Posted March 4, 2019 Share Posted March 4, 2019 (edited) Edited March 4, 2019 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted March 4, 2019 Share Posted March 4, 2019 АХХАХАХАХАХАХАХХХАХАХАХАХАХАХАХАХА Тва със слушалките истинско ли е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 14 hours ago, Dunc said: АХХАХАХАХАХАХАХХХАХАХАХАХАХАХАХАХА Тва със слушалките истинско ли е Да, но идеята се вижда, когато снимката не е изрязана.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 5, 2019 Author Share Posted March 5, 2019 1 hour ago, plameni said: Да, но идеята се вижда, когато снимката не е изрязана.. И това безумие предполагам е на специална, невероятна цена от 50$... И-идиотите не спират да ме изумяват... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 Air Pods Strap Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 Spigen TEKA® Airpods Strap Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 (edited) И малко за хората като мен, които са се смяли на бавноразвиващите вегани във Фейсбук групите - даже вече помежду си се изпокараха и взеха да си изкарват кирливите ризи :lol: Edited March 5, 2019 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 5, 2019 Author Share Posted March 5, 2019 Тва за Донев ако е верно АХАХАХАХАХАХ - ПРИПАДАААААМ!!! Иначе тая кучка й знам името от веганските резили Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 1 hour ago, RaptoR said: Тва за Донева ако е верно АХАХАХАХАХАХ - ПРИПАДАААААМ!!! Иначе тая кучка й знам името от веганските резили То и тя е много проста овца, ама на това много се смях аз Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 8 hours ago, RaptoR said: И това безумие ... Безумие е точно толкова, колкото и този много разпространен аксесоар: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 14 minutes ago, plameni said: Безумие е точно толкова, колкото и този много разпространен аксесоар: Безумието в случая е, че след толкова мъки уж да се направят без никакви кабели тези слушалки, ще си сложиш друго нещо да ти виси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 ... и това е въпрос на избор. Повечето хора не ползват този аксесоар за очилата си, нали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 5, 2019 Author Share Posted March 5, 2019 Безумие е, разбира се. И поредния тотален резил именно поради причината, която споменава Нео... Ебати оксиморона ябълков.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 11 minutes ago, RaptoR said: Безумие е, разбира се. И поредния тотален резил именно поради причината, която споменава Нео... Ебати оксиморона ябълков.... ... и от отрицание на отрицанието Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 5, 2019 Author Share Posted March 5, 2019 Този лаф май си забравил, че не е мой и се ползваше известно време като бъзик по различни поводи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted March 5, 2019 Share Posted March 5, 2019 Нищо не съм забравил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Ако Епъл. които въведоха иновативно безжичните слушалки,( лично на мен винаги са ми изглеждали леко нелепо някви тапи, навряни в ушите от нищото, без кабел около тях) изкарат официален аксесоар- няква сиджимка да не си губиш безчичните слушалки, ще е ултра наглост и смях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 6, 2019 Author Share Posted March 6, 2019 Горещо препоръчвам да следите страницата на мис тигрова у фейсо... Днес пак се зачетох в коментарите - 3 пъти вече се давя от смях, два пъти ми влиза ракия в носа... Със сълзи просто се смея, имаме страхотни творци, да знаете! https://www.facebook.com/tigrovanew/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 38 minutes ago, RaptoR said: Горещо препоръчвам да следите страницата на мис тигрова у фейсо... Днес пак се зачетох в коментарите - 3 пъти вече се давя от смя, два пъти ми влиза ракия в носа... Със сълзи просто се смея, имаме страхотни творци, да знаете! https://www.facebook.com/tigrovanew/ Мой човек си и ще ти кажа на още едно същество Filip Simpson - чети коментарите под снимките Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 6, 2019 Author Share Posted March 6, 2019 1 hour ago, NEO_DDT said: Мой човек си и ще ти кажа на още едно същество Filip Simpson - чети коментарите под снимките Понеже съм твой човек ме натресе на траверс?!?! Уби ма!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 5 minutes ago, RaptoR said: Понеже съм твой човек ме натресе на траверс?!?! Уби ма!!! Виж ся, аз не те карам да го ебеш Гледай смях в коментарите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 6, 2019 Author Share Posted March 6, 2019 Гледам, гледам.... Днес определено се попилях от смях, особено предвид, че сутринта бях на погребение ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 4 hours ago, RaptoR said: Гледам, гледам.... Днес определено се попилях от смях, особено предвид, че сутринта бях на погребение ... А... баща ти вчера по никое време (на мое някое си питие) ме занимаваше с некви.... Надявам се да съм бил достатъчно учтив, въпреки стържещата на метал нотка в тона ми.... Ама все пак ще му свърша работа на човека..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted March 7, 2019 Share Posted March 7, 2019 17 hours ago, RaptoR said: Горещо препоръчвам да следите страницата на мис тигрова у фейсо... Днес пак се зачетох в коментарите - 3 пъти вече се давя от смях, два пъти ми влиза ракия в носа... Със сълзи просто се смея, имаме страхотни творци, да знаете! https://www.facebook.com/tigrovanew/ Страницата на тигровата отдавна трябваше да е вписана в световното културно наследство на ЮНЕСКО. Просто е неизчерпаем източник на уникална простотия Последното, което бях проследил там беше сагата със зрънчо зайо байо. Не съм се смял толкова на постове в нета от времето на форумите на e-bane.net... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts