ARPAnet Posted September 1, 2017 Share Posted September 1, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 2, 2017 Author Share Posted September 2, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 3, 2017 Author Share Posted September 3, 2017 Вчера на какво попадам случайно в МЕТРО: Вносител на текила, регистриран на улицата на казанджията... Е аз как да му повярвам, че ми я кара от Мексико? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 3, 2017 Share Posted September 3, 2017 Вносител на текила, регистриран на улицата на казанджията... Е аз как да му повярвам, че ми я кара от Мексико? Другият майтап е, че вносителят е Кока-Кола. Между другото аз в момента си правя маргаритата с една друга текила от същия производител - еl Jimador. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 3, 2017 Author Share Posted September 3, 2017 Между другото аз в момента си правя маргаритата с една друга текила от същия производител - еl Jimador. Велика текила! Пусто все почна ли ги и не мога да се спра... Текилата е нещо уникално! И сърце не ми дава да я слагам в коктейли... Ти за Пепе какво мислиш? Не съм я тествал аз. Днес в МЕТРО видях и ТОВА за няма 30 лева. Нещо се съмнявам обаче... Бутилката отгоре бе различна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 4, 2017 Share Posted September 4, 2017 Този чешит определено извисява дебилизма до нови висоти https://www.youtube.com/watch?v=DPEPAYR8U7g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 (edited) Този чешит определено извисява дебилизма до нови висоти Честно казано, като ми се активира някой път по-силно синузита и течния аналгин грам не помага - са ми минавали какви ли не идеи за начини за лекуване... Edited September 6, 2017 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 (edited) Честно казано, като ми се активира някой път по-силно синузита и течния аналгин грам не помага - са ми минавали какви ли не идеи за начини за лекуване... Леко затоплен мед и в двете ноздри. Ама по малко и нанесен с тампон. Щот да не вземеш да го шмъркаш като лютеница! П.п. А, да. Другият вариант е да се гмурнеш на петнадесетина метра дълбочина Edited September 6, 2017 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Честно казано, като ми се активира някой път по-силно синузита и течния аналгин грам не помага - са ми минавали какви ли не идеи за начини за лекуване... Вземи си лампа за нагревки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 6, 2017 Share Posted September 6, 2017 Абе аз съм намерил няколко неща, дето облекчават, като горещ душ (с напарване на чело и нос), промивка на носа с топла вода, геломиртол, ама като съм в офиса, а кратуната пулсира почвам да си мечтая как бъркам с нажежена тел и отпушвам задръстванията Иначе за гмурканията знам - чувал съм, че водолази със синузит няма Аре, да не съм 100% off: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 New level of USA stupidity Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 Аз знам, че дядо Мраз много ги защитава и, че сред американците има начетени хора, но наистина има и такива глупаци. Толкова много е нелепо понякога, че да се смее ли човек, да реве ли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted September 7, 2017 Share Posted September 7, 2017 (edited) В тази връзка: Това е Пийт Еванс, очевидно доста известен в момента в щатите готвач и "специалист" по здравословно хранене, а това до него е примерното му дневно здравословно меню. "Активираните бадеми" някак си ги приемам, но малко по-надолу, на "кюфтетата от Ему" вече ахнах п.п.: бих хапнал Ему... Edited September 7, 2017 by deus_pld Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted September 10, 2017 Share Posted September 10, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2017 Author Share Posted September 10, 2017 Чакам да видя какво ще стане с Тримата глупаци, дето щяли уникално парти да направят като удари... Дано оживеят... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 10, 2017 Share Posted September 10, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 Ако някой го е пропуснал. Аз на палатката се просълзих... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 11, 2017 Author Share Posted September 11, 2017 Попаднах на това случайно, но определено не съжалявам https://www.youtube.com/watch?v=ZlbUEkNBcZ0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Има ли наистина такъв филм или е само трейлъра? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2017 Author Share Posted September 12, 2017 Естествено, че няма. Това е скеч. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 14, 2017 Author Share Posted September 14, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted September 14, 2017 Share Posted September 14, 2017 Владимир Путин лично е наградил екипажа на Ирма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts