RaptoR Posted March 21, 2017 Author Share Posted March 21, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Дори и да не сте фенове на футбола... https://www.youtube.com/watch?v=T1bdt-0Q_Sg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Ти не си наясно - днес вече "неангличани" = "чистокръвни англичани". ...той и затова Пешо го помести тук, а не в другия раздел. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 За феновете на английското първенство - всички положения бяха изпълнени от неангличани. Това какво значение има? Там са такава манджа с грозде, че освен такива като Рууни, другите всички са мелези с емигранти! ХУБАВОТО НА НАШИТЕ ЦИГАНИ Е, ЧЕ ПРЕКАЛЕНО ГИ МЪРЗИ, ЗА ДА СА ТЕРОРИСТИ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 22, 2017 Author Share Posted March 22, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 "Напоителни системи" е ебати якото име... за бар! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 22, 2017 Share Posted March 22, 2017 Дори и да не сте фенове на футбола... https://www.youtube.com/wat?v=T1bdt-0Q_Sg Това верно ли е казано в ефир или е наслагвано. Уникален смях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 Близнаци по време когато трябва да спят, просто изгледайте видеото https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=432830&sId=&mId= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 Явно липсата на родителски инстинкти ми пречи да ме тригерне това видео Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 23, 2017 Author Share Posted March 23, 2017 Явно липсата на родителски инстинкти ми пречи да ме тригерне това видео Ако на тая възраст имаш липса на подобни инстинкти поне в наченка, то е възможно да клониш към обезсмисляне на съществуването ти... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Е, друго си е бай Мангал, дето ще остави 5-6 :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Адам Ла Ла Ленд..... Има и други: https://www.youtube.com/watch?v=FxOcqZlnsIQ Иначе, Пешо, айде да се съберем за едно ритуално гътване, че без родителски инстинкти закъде сме. Как не ни е срам, че ощетяваме останалите с това, че им дишаме родителския въздух. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Правете по-рано га сме по-млади, че по-лесно се гледат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Ако на тая възраст имаш липса на подобни инстинкти поне в наченка, то е възможно да клониш към обезсмисляне на съществуването ти... Явно липсата на родителски инстинкти ми пречи да ме тригерне това видео Иначе, Пешо, айде да се съберем за едно ритуално гътване, че без родителски инстинкти закъде сме. Как не ни е срам, че ощетяваме останалите с това, че им дишаме родителския въздух. И на мен ми липсва. Пишете ме към групата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 24, 2017 Author Share Posted March 24, 2017 Живеем в привидно свободен свят, но ми е много интересно какво мислят вашите родители по тия въпроси... Ангеле - значи нищо не си разбрал от ARRIVAL. Tо няма и как де, предвид фактическата обстановка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Живеем в привидно свободен свят, но ми е много интересно какво мислят вашите родители по тия въпроси... Ангеле - значи нищо не си разбрал от ARRIVAL. Tо няма и как де, предвид фактическата обстановка О, да. Защото ARRIVAL беше филм изцяло въртящ се около родителския инстинкт. Май ти нищо не си разбрал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 То и моят вече порасна и си хвана живота, та и моят родителски инстинкт нещо се позагуби - ай' пишете ме и мене в групичката, че поне да спретнем един белот. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 24, 2017 Author Share Posted March 24, 2017 О, да. Защото ARRIVAL беше филм изцяло въртящ се около родителския инстинкт. Май ти нищо не си разбрал. Тихо, тихо... Шшшшт То и моят вече порасна и си хвана живота, та и моят родителски инстинкт нещо се позагуби - ай' пишете ме и мене в групичката, че поне да спретнем един белот. Ти имаш син бе, мисир! Тия пикаят на шумка да им тропа! И вероятно така и ще останат... Тука отиваме на разправия за смисъла на живота, заеби.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Видене, Видене. Сцените с детето са със съвсем различна цел от това да са основа на филма. Тука отиваме на разправия за смисъла на живота, заеби.. Ако започнеш да ни поучаваш за смисъла на живота, то значи ти напълно си го пропуснал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 24, 2017 Author Share Posted March 24, 2017 Видене, Видене. Сцените с детето са със съвсем различна цел от това да са основа на филма. Ако започнеш да ни поучаваш за смисъла на живота, то значи ти напълно си го пропуснал. Смешен ставаш - баш на място в темата. Последен път те съветвам - тихо. Не говорим за чорапи и китки на ревера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 (edited) Смешен ставаш - баш на място в темата. Последен път те съветвам - тихо. Не говорим за чорапи и китки на ревера. Не. Ти ставаш смешен с поредните си "аргументирани" коментари и обвинения. Ако имаш да кажеш нещо, за да се породи дискусия - давай. Ако не - иди пий една бира. Edited March 24, 2017 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 24, 2017 Author Share Posted March 24, 2017 Ти гледаш ли в коя тема сме??? В случая нямам нужда от аргументи - никакви. Фактическата ситуация е аргумент. Сега помисли с коя китка ще си довечера в чалгата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 WTF :D Какви родителски инстинкти са необходими за да се посмееш на две бебета които си правят каквото им хрумне, че и си обсъждат нещо на моменти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 24, 2017 Share Posted March 24, 2017 Ти гледаш ли в коя тема сме??? В случая нямам нужда от аргументи - никакви. Фактическата ситуация е аргумент. Сега помисли с коя китка ще си довечера в чалгата. Аз, за разлика от теб, не забравям в коя тема пиша. А и ти започна с офтопика, така че е доста лицемерно да ми правиш забележка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts