RaptoR Posted March 7, 2017 Author Share Posted March 7, 2017 В Хасково: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 В Хасково: Поздрав за хасковлии. https://www.youtube.com/watch?v=raNGeq3_DtM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Поздрав за хасковлии. https://www.youtube.com/watch?v=raNGeq3_DtM Нема да се ебавате с хасковлии, ей! Ако не са тия добри хора, каруцарският ми речник по време на шофиране ще обеднее значително... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 7, 2017 Share Posted March 7, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 По принцип имам чувство за хумор ама това е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Ето ти още едно готино: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Стефчо, Обама се оправдава, че не е подслушвал големи политически фигури - ама не е баш така, имаше скандал голям в Европа. А долу го иронизират, че Тръмп има добри отношения с Русия, в същия момент Обама цунка гъза на СА. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Стефчо, Обама се оправдава, че не е подслушвал големи политически фигури - ама не е баш така, имаше скандал голям в Европа. А долу го иронизират, че Тръмп има добри отношения с Русия, в същия момент Обама цунка гъза на СА.Тия политически глупости не са ми грам смешни. Явно много силно ненавиждам политиката освен един нейн клон - корупцията. Ама и там ме няма и за това я мразя още по- силно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Имам чувство, че ако някой ден Чефо влезе в политиката и се издигне до ръководна длъжност - тутакси ще основе министерство на корупцията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Аз ви казах да ме изберете. Аз ще крада, но ще давам и поданиците, за да ме избират още. ☺️☺️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 8, 2017 Share Posted March 8, 2017 Аз ви казах да ме изберете. Аз ще крада, но ще давам и поданиците, за да ме избират още. ☺️☺️ Това се нарича прогресивен либерализъм. Отдавна демократите в сащ работят по този начин Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 9, 2017 Share Posted March 9, 2017 WTF OVERLOAD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 10, 2017 Author Share Posted March 10, 2017 Снимка от деня, когато Wimdows95 е пуснат на пазара Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Съд. Гошо съди голяма сладкарска фирма за нанесени телесни повреди, що техен камион ги блъснал на едно кръстовище. Фирмата се представлява от нахакан адвокат, и ония рипа: – Господине, вярно ли а, че сте казали на старшината, дека е дошъл на местопроизшествието, че сте добре и нищо Ви няма? Гошо почва: – Значи тоааа фтрорник я качих Цецка да а водим на пръч… – К’ва Цецка бе? – прекъсва го адвоката. – Отговаряй точно к’во питам? – Така де, значи Цецка ми е най-добрата коза, сеамска, с вити роги. А бе коза един път… – Стига с тааа коза бе! Казал ли си на полицая, че си добре или не? – Значи товарим аз Цецка… Адвоката па го прекъсва и се обръща към съдията: – Господин Съдия, опитвам се да докажа, че на ищецо му не е имало нищо, а сега съди клиенто ми, че уж имало. Тава е опит за измама. Съдията взело да му дотегва, ма му и станало интересно що ония се Цецка та Цецка. Обърнал се къде Гошо и му рекъл да продължи. – Та натоварил съм Цецка и леко – полека тръгнааме. Спирам на разклона, гледам налево, гледам надесно… и като ме изющи тоааа шашкънин с камионо – направо ма прекина. Като са освестих малко – я съм у канафката и ме боли всичко, а кво ме не боли изтръпнало и го не усещам – дече ли не е мое. Не моем да мръднем ич. Цецка отфръкнала през улицата у другата канафка. Не моем да я видим, само я чувам къ мъца жално. Да ти скине сърцето. Ич не беше добре. Сигурен бях, че няма да а бъде. У тоааа момент, гледам спира полицаю и слазя от колата. Ония първо чу Цецка… отиде, намери я… виде ква а работата… извади пищова и я гръмна да се не мъчи. Рипна после веднага, иде къде мене, пищова още му дими у ръката и вика: – А ти къде си? Добре ли си? Да му е*ем майката гусин Съдя, ти да беше – къ би отговорил на тоааа въпрос? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 10, 2017 Share Posted March 10, 2017 Съд. Гошо съди голяма сладкарска фирма за нанесени телесни повреди, що техен камион ги блъснал на едно кръстовище. Фирмата се представлява от нахакан адвокат, и ония рипа: – Господине, вярно ли а, че сте казали на старшината, дека е дошъл на местопроизшествието, че сте добре и нищо Ви няма? Гошо почва: – Значи тоааа фтрорник я качих Цецка да а водим на пръч… – К’ва Цецка бе? – прекъсва го адвоката. – Отговаряй точно к’во питам? – Така де, значи Цецка ми е най-добрата коза, сеамска, с вити роги. А бе коза един път… – Стига с тааа коза бе! Казал ли си на полицая, че си добре или не? – Значи товарим аз Цецка… Адвоката па го прекъсва и се обръща към съдията: – Господин Съдия, опитвам се да докажа, че на ищецо му не е имало нищо, а сега съди клиенто ми, че уж имало. Тава е опит за измама. Съдията взело да му дотегва, ма му и станало интересно що ония се Цецка та Цецка. Обърнал се къде Гошо и му рекъл да продължи. – Та натоварил съм Цецка и леко – полека тръгнааме. Спирам на разклона, гледам налево, гледам надесно… и като ме изющи тоааа шашкънин с камионо – направо ма прекина. Като са освестих малко – я съм у канафката и ме боли всичко, а кво ме не боли изтръпнало и го не усещам – дече ли не е мое. Не моем да мръднем ич. Цецка отфръкнала през улицата у другата канафка. Не моем да я видим, само я чувам къ мъца жално. Да ти скине сърцето. Ич не беше добре. Сигурен бях, че няма да а бъде. У тоааа момент, гледам спира полицаю и слазя от колата. Ония първо чу Цецка… отиде, намери я… виде ква а работата… извади пищова и я гръмна да се не мъчи. Рипна после веднага, иде къде мене, пищова още му дими у ръката и вика: – А ти къде си? Добре ли си? Да му е*ем майката гусин Съдя, ти да беше – къ би отговорил на тоааа въпрос? Ъ... Аз го знам по друг начин.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 11, 2017 Share Posted March 11, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=Rt5HWlGNNC4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 (edited) Обичам кучета, вече има по-голям и по-вкусен смисъл (мой познат споделя докато е в Китай) Edited March 13, 2017 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=axHHYSFS0yQ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Това е по-добро. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 18, 2017 Author Share Posted March 18, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 21, 2017 Author Share Posted March 21, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=fMcooXXRoj8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts