netrootbg Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Пламене! :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Пламене! :lol: Защо аз?!? Защооооо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 14, 2017 Author Share Posted February 14, 2017 Другари, докато сме редови мисири с различни специалности горе долу бива. Станем ли обаче такива мисири, приключваме и закриваме Форума... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Пламене! :lol: Не смея дори да си помисля как попадаш на тия клипове ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 14, 2017 Author Share Posted February 14, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Не смея дори да си помисля как попадаш на тия клипове ... А аз пък дори не искам и да си спомням.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Смешното тук е..? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 To... след като спретнахме три страници "смешни неща".... това поне е интересно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Е имаше някои попадения Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 To... след като спретнахме три страници "смешни неща".... това поне е интересно. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 15, 2017 Author Share Posted February 15, 2017 Виждам, че някои са решили, че за да се постне нещо тук, то трябва непременно на ТЯХ да им е смешно... Може би трябва да започнем да се консултираме преди да постваме дали им е смешно или не на ТЯХ и да искаме разрешение... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 (edited) Чу ли бе, Виниле?! Шефа каза! Edited February 15, 2017 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Някой ако намери ледената снимка за смешна по НЯКАКЪВ си начин, той е за диагностициране! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Що бе - виж какви смешни висулки има навсякъде...забавно е. П.П. Сега ви оставям, че трябва да ходя на лекар. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Тя, по някакъв начин, за мен лично наистина е смешна. Но не е задължително всеки да може да види същото, каквото и аз виждам в нея. Ескимосите например надали я намират за много забавна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Да не говорим за собственика на камиона Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 15, 2017 Author Share Posted February 15, 2017 Руми - ти намираш ли нещо смешно в снимката на Стаси, щото аз не? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Аз питах, кое е смешното на ледената ако нещо не съм вдянал или видял да ми се каже, не съм го писал да се заяждам. А доколкото за тази жена с по-голем мустак от моя, доста хора ще го намерят за смешно, дори аз да не го намеря за смешно, поне знам за какво е тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 15, 2017 Author Share Posted February 15, 2017 Ми явно на instinct му е смешна - иначе и на мен не ми е. Както и горната - не съм свикнал да се подигравам на човешките недъзи.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Ми явно на instinct му е смешна - иначе и на мен не ми е. Както и горната - не съм свикнал да се подигравам на човешките недъзи.. Ами реално не го възприемам за недъг и подкрепям мнението, че не трябва да се усмиват хората с недъзи. Аз я постнах главно заради текста, но явно и аз имам някакво странно чувство за хумор Просто ми се стори забавно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 15, 2017 Author Share Posted February 15, 2017 Още 10 души ще кажат още 10 различни мнения. Затова да си постват хората - стига да не е нещо отвратително или в разрез с нормалните човешки норми - няма грижи. А който иска да се смее - който иска не. Вместо да вади статистики колко страници на него не му било смешно, сякаш на някой му пука... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 15, 2017 Share Posted February 15, 2017 Ми явно на instinct му е смешна - иначе и на мен не ми е. Както и горната - не съм свикнал да се подигравам на човешките недъзи.. Първо, това не е недъг. Елементарно последствие от мено паузата е. Което последствие повлеканата не се е постарала да тушира или прикрие. Тоест е нискоинтелигентна мърла, а това вече е доволно забавно. Второ, вземи да прочетеш Странник в странна страна, за да си изкристализираш понятието -Хумор. Дори и аз на маса не мога да ти го кажа по-сбито и цветно, от това, което е казано там. Трето. Имам чувството, че през последната седмица си един мисир страдащ от запек, или мисир, страдащ от дрисък.... или пък, мисир, страдащ от брутален недоеб.... Добре ще е да вземеш мерки, щото и трите са лечими в ранен до среден стадий. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts