charmock Posted August 18, 2016 Share Posted August 18, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=Z0DO0XyS8Ko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 19, 2016 Author Share Posted August 19, 2016 Уникална реклама!!! https://www.youtube.com/watch?v=haPvuhznuyI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 19, 2016 Share Posted August 19, 2016 Хахаха, това чудо го продават в "Канадската гума" ще отида да си взема едно да го пробвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Много яко и в буквалния смисъл хаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Продавам комбинирана лижанка Чудя се ако се водим по корена на думата ("лижа"), за какво всъщност служи въпросната "лижанка". П.П. Пловдив форевър! ...или пък форевир... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 21, 2016 Share Posted August 21, 2016 Bahahah. Това е яко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 21, 2016 Share Posted August 21, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 21, 2016 Share Posted August 21, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 22, 2016 Author Share Posted August 22, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 23, 2016 Share Posted August 23, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 29, 2016 Author Share Posted August 29, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 29, 2016 Author Share Posted August 29, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 И какво му е смешното? Колко от днешните ни съвременници знаят какво да правят със закланата свиня? Даже трябва да се преиздаде това четиво....да се учат младите, че и някои стари също...я му сложи линк в темата за преглед на печата, ама ако има и вътрешността му, не само кожицата...ъъъ корицата де... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Закакво ми е притрябвало да знам какво се прави със заклана свиня? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Половината ни съвременници ако видят отблизо как дърпат прасето и му забиват ножа, ще избягат през сълзи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Дори и така да е, недоумявам за чий би ми било да мога да коля и разфасовам прасе. Смятам, че е предостатъчно да мога да си купя готови разфасовани и транжирани свински продукти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 31, 2016 Author Share Posted August 31, 2016 ...От държавния резерв на Испания (примерно) отпреди 20 години.... Няма проблеми... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 ...От държавния резерв на Испания (примерно) отпреди 20 години.... Няма проблеми...От някоя фермичка не може ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 31, 2016 Author Share Posted August 31, 2016 Коя по-точно? Всичко оттук излиза навън. Всичко дето ядеш е размразен внос с неясен произход.Ако се уредиш някой да ти отгледа или производител да ти отдели (но цените са "интересни") - евентуално може. Иначе тук не е важно дали някой може да заколи прасе и/или дали пък няма даен да му се наложи... Лирературното произведение е много интересно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 ...От държавния резерв на Испания (примерно) отпреди 20 години.... Няма проблеми... И как става по-скъпо от в 'белите' държави!!! Нашите търгаши спирачки нямат!! Turn off this option! SM-G900F Turn off this option! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 (edited) Има достатъчно места, от които да си купиш качествено месо. Ако следвам тази интересна логика - би трябвало сам да си садя картофите, лука, да си доя сам кравите и да си правя сам сиренето, яйцата от мои кокошки, и въобще да се заробя със селскостопански труд, докато междувременно се опитвам и да работя нещо друго. Интересно, сигурен съм, че ще съм много вещ и голям професионалист във всяко от изброените поприща... По същата логика коляча на прасета трябва да разбира и от изграждане на мрежи, сам да си прекарва тока, сам да си оправя трафопоста при авария, да има юзър и парола за сървърите на мобилния си оператор, за да може да отстранява проблеми с HLR-a и т.н., сам да си ремонтира климатиците (намигам на Виден) щото електротехниците и останалите инжeнери са заети да колят прасета и да пасат овце... Edited August 31, 2016 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Аз познавам един човек, който си купи няколко декара земя в Гълъбово, взе си хора от селото да му гледа кокошки, зеленчуци и т.н. и каза че само от това, че яде единствено собствена продукция е свалил 10тина кг първата година. Е верно не ги копае сам ами плаща заплати и земята и всичко си е негово, та ако имам възможност и аз бих направил така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts