w00x Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Верно, че имаме различно чувство за хумор, но аз лично на последните постове гледайки ги като единични хич, ама хич не мога да се посмея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 (edited) ХААХАХАХХАХАХАХАХА Ама ти си го изгледал !!! Сеш'са? Изтърпях до момента, в който и показаха мордата на онази с бъчонката... После побегнах с писъци и скубейки буйните си къдри..... Това обаче изобщо не оправдава онова, че си тъп бе, Саше! Ай, още едно от мен и отивам да си лягам, че утре имам да творя БВП...... https://www.youtube.com/watch?v=q2fizeoT22g Верно, че имаме различно чувство за хумор, но аз лично на последните постове гледайки ги като единични хич, ама хич не мога да се посмея.П.п. Щото и ти си тъп. Пък и не си имал виденовата чест да ми бъркаш в гащите.... Edited March 25, 2016 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 25, 2016 Author Share Posted March 25, 2016 Верно, че имаме различно чувство за хумор, но аз лично на последните постове гледайки ги като единични хич, ама хич не мога да се посмея. Ангеле, твоето чувство за хумор все още не е документирано... И що се буташ ся, сам се навираш със шарени чорапки между нас, дето явно нямаме чувство за хумор? Дай да се опитаме ако си петимен да разгадаем с какво се е налял оня с малката чурка - като лост на Мултипла... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 (edited) Ми ядеш мултипловия лост! С каквото и да е, да знаеш, че е по-качествено от твоето Edited March 25, 2016 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 25, 2016 Author Share Posted March 25, 2016 Щи звънна ся, кеУеш късопишков Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Найш как щи вдигна!?! Ей, на, не ти вдигнах! Видене, ти eбa и лиофилизатора! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Спамете поне в правилната тема бе, буквалисти... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 25, 2016 Share Posted March 25, 2016 Спамете поне в правилната тема бе, буквалисти... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 26, 2016 Author Share Posted March 26, 2016 Избуквихме се отвсякъде... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Само да си посмял да ми направиш забележка за спам! Мисли му! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 26, 2016 Author Share Posted March 26, 2016 Само да си посмял да ми направиш забележка за спам! Мисли му! Изобщо няма да се замисля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Явно никога не си се качвал в нещото такова отвътре Аз съм се качвал...в няколкото които минаха през фирмата. Не си го причинявай! Много ненадеждна техника. Бяха с метан всичките. Единствено метана беше ок. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 http://www.webcafe.bg/sportcafe/bg-futbol/id_1376574257 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 http://www.webcafe.bg/sportcafe/bg-futbol/id_1376574257 Тази гняс ме караше да съм си изключел popup blocker-a... отне ми цели 10 секунди да им скрия говната... за да попадна на статия за футболисти... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Сайт, който ме кара да си спирам adblocker-a... няма да бъде посетен от мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Сайт, който ме кара да си спирам adblocker-a... няма да бъде посетен от мен Особено когато закрива цялото съдържание.... Попадал съм на наистина полезни страници, където дискретно отстрани е обяснено какво, защо - тогава им влизам в положение, но тук няма как. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Мача свърши. Кошмара се прибра в истинския кошмар, Роналдо отива за пореден път да се бори за златната топка. Нещо не ми идват смешни тия колажи особено когато в един сезон Роналдо вкарва повече от целия ни национален отбор с все резервите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 Сайт, който ме кара да си спирам adblocker-a... няма да бъде посетен от мен right click, inspect element, слагаш стил display none и готово. евентуално махаш на body-то overflow: hidden Аз се сещам за многочислени гадости и много по-трудно махане, ама засега само леваците си слагат такива проверки и естествено са им некадърни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 26, 2016 Author Share Posted March 26, 2016 Мача свърши. Кошмара се прибра в истинския кошмар, Роналдо отива за пореден път да се бори за златната топка. Нещо не ми идват смешни тия колажи особено когато в един сезон Роналдо вкарва повече от целия ни национален отбор с все резервите. Стефче, туй препикано гейче хич да не ми го величаеш. Че наште са резил е ясно, не знам снощи какъв късмет ги е споходил и колко пекано е вратарчето, но спечелили... контрола... УРА! Вече и това е събитие с национална значимост във футбола, щото нищо друго освен резили няма от много години. Но мазното, потно педалче няма да ми го величаеш, че мамичката му гнасна мангалска... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 (edited) Аз няма кво да го величая. 3 златни топки по 50 гола на сезон, частен самолет, хотели...искам и аз да съм такъв гелосан гей Освен това е играл за най-великия клуб на 3 галактики - Юнайтед :) Edited March 26, 2016 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 И освен тва от години не се ползва с протекция от реферите, каквато още има един друг футболяга от един друг отбор, който НЯМА как защитник да му направи нормален шпагат... защото веднага получава жълт картон, не дай си боже игра тяло в тяло ... пак картонче... ако пък съдията не свири така ... се почват едни псувни, едни ритници срещу противника... мусене, цупене ама иначе тва никой не го пише. Роналдо ми е от най-противните футболисти въобще, но за съжаление спрямо някои други, които мас медиите пробутват нон-стоп даже не може да се мери. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 И аз мъчих, мъчих...ама не намерих цаката да направя от черно - бяло. Ще ви мине Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 И на мен ми е адския противен Роналдо. 15 златни топки, 2 самолета, и голове на корем, не го оправдават, че поне 12 удара имаше снощи и нищо не реализира. Това не е професионален спортист, това е цървул. Не ми харесва заради егото си и че се мисли за голям футболист - еми не е Меси, и няма да бъде никога Меси. Меси е човек и не е балерина кат тоя. Както каза Алекси снощи: Немският вестник "Билд" пише, че Роналдо няма да забрави лесно Стоянов, а аржентинското списание "Оле" излезе със заглавие "Какво стана, Кристиано?". Не знам колко от вас вчера са го гледали, но аз го гледах на слушалки, и при първия пряк свободен удар Владо се поизплаши малко: Докато нареждаше стената каза: "Ей ся си **а майката" https://vid.me/bnEC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted March 26, 2016 Share Posted March 26, 2016 right click, inspect element, слагаш стил display none и готово. евентуално махаш на body-то overflow: hidden Аз се сещам за многочислени гадости и много по-трудно махане, ама засега само леваците си слагат такива проверки и естествено са им некадърни За пръв път бърникам в тоя редактор и взе че стана Ето една от двете картинки (то друго за гледане няма) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 27, 2016 Author Share Posted March 27, 2016 АХАХАХАХАХАХ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts