Grimjaur Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 http://vbox7.com/play:48b622be93 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Това може и да е много забавно, но е на Руски... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted September 27, 2015 Share Posted September 27, 2015 Има субтитри... на български... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 Ми учете ги малко тези чужди езици бе. Единия мрънка че едното било на руски, другия че било на английски.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 "У нас нет Гугъл. Твою мать.. " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 Ми учете ги малко тези чужди езици бе. Единия мрънка че едното било на руски, другия че било на английски.. Това сарказъм ли беше? Ако не: Е, много ясно, че ще науча тоя архаичен език, за да гледам клипче. Някой да пусне нещо на Китайски или Френски поне, да имам полза от езика и след като изгледам клипчето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 Внимавай, какво си пожелаваш. Поне още от начало да беше казал, че не си го гледал, вместо да казваш, че е на руски... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 28, 2015 Share Posted September 28, 2015 Пуснах го. Беше на Руски. Или и това ще отречеш? На мобилно устройство тъпият Вбох не дава възможност за субтитри, а и никога няма да се замисля да потърся подобно нещо, освен ако не е пуснато по подразбиране.Не виждам защо обаче изобщо трябва да се обяснявам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 29, 2015 Share Posted September 29, 2015 Мъже имитират жени в инстаграм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 29, 2015 Share Posted September 29, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 30, 2015 Author Share Posted September 30, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 ? Ето как: http://goo.gl/maps/mTLGG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 Това беше ясно, но идеята на снимката и коментара си е забавна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 Ако някой търси такива тухлички и хидроизолацията с която са намазани да ми се обади! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 30, 2015 Share Posted September 30, 2015 То е повече трагично отколкото смешно ама Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 2, 2015 Share Posted October 2, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Седи си Мохамед в Берлин и плюе на земята през дупка в зъбите си. Изведнъж се появила фея:- Здрасти! Аз съм либералната фея и ще ти изпълня три желания!- Искам да ме излекуваш и да имам всички зъби!Преди Мохамед още да доизрече тези думи, излязъл закон за безплатно лечение и протезиране на безработни чужденци, а на устата му блеснала белоснежна холивудска усмивка.- Липсват ми четирите съпруги и моите петнадесет деца, както и родителите, братята и сестрите, родителите, братята и сестрите на жена ми! Иска ми се да живея в луксозна вила, както и да имам много пари!Веднага Мохамед се оказал в красива вила! На масата - текстът на закона за събиране на семейството за социални чужденци и банкови разпечатки с информация за получените ползи. Къщата била напълно обзаведена и оборудвана с електроуреди, в съответствие със закона за подпомагане при покупката на мебели и домакински уреди за безработни чужденци.Щастливият Мохамед не знаел какво повече да иска и казал:- Искам да бъда истински немец! Не само по гражданство, а да съм синеок блондин, и името ми да е Фриц Шулц!Преди още да успее да довърши изречението си, всичко изчезнало и Мохамед се озовал отново сам, седнал и плюещ на земята през дупката в зъбите си.- Какво се е случи? - попитал той феята.- Не ви ли е срам, господин Шулц, да просите от държавата! Вие сам трябва да се грижите за себе си! Идете и си потърсете работа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Хахахаха колко вярно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 3, 2015 Author Share Posted October 3, 2015 Седи си Мохамед в Берлин и плюе на земята през дупка в зъбите си. Изведнъж се появила фея: - Здрасти! Аз съм либералната фея и ще ти изпълня три желания! - Искам да ме излекуваш и да имам всички зъби! Преди Мохамед още да доизрече тези думи, излязъл закон за безплатно лечение и протезиране на безработни чужденци, а на устата му блеснала белоснежна холивудска усмивка. - Липсват ми четирите съпруги и моите петнадесет деца, както и родителите, братята и сестрите, родителите, братята и сестрите на жена ми! Иска ми се да живея в луксозна вила, както и да имам много пари! Веднага Мохамед се оказал в красива вила! На масата - текстът на закона за събиране на семейството за социални чужденци и банкови разпечатки с информация за получените ползи. Къщата била напълно обзаведена и оборудвана с електроуреди, в съответствие със закона за подпомагане при покупката на мебели и домакински уреди за безработни чужденци. Щастливият Мохамед не знаел какво повече да иска и казал: - Искам да бъда истински немец! Не само по гражданство, а да съм синеок блондин, и името ми да е Фриц Шулц! Преди още да успее да довърши изречението си, всичко изчезнало и Мохамед се озовал отново сам, седнал и плюещ на земята през дупката в зъбите си. - Какво се е случи? - попитал той феята. - Не ви ли е срам, господин Шулц, да просите от държавата! Вие сам трябва да се грижите за себе си! Идете и си потърсете работа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Знам, че е супер дебилно, но не мога да спра да се хиля като идиот Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Някъде около петото слушане и усетих, че си докарвам мускулна треска на корема.... :lol: :lol: П.п. Трябваше да вкарат обаче и онзи пияничкитя образ,дет все се чудят какво пее. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Ох, добре. Значи не съм само аз! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 5, 2015 Share Posted October 5, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 5, 2015 Author Share Posted October 5, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 5, 2015 Share Posted October 5, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts