w00x Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Акхм.... Ама то не е глупаво като го погледнеш като продукт. Супер си е. Глупавото е, че няма къде да го караш и ще си седи да събира прах. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 12, 2015 Share Posted May 12, 2015 Малко форумен хумор Хахахаха, EPIC FAIL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 (edited) Edited May 13, 2015 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 ХАхаахх, Ветим изби рибата...хахахахаха... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 13, 2015 Share Posted May 13, 2015 Ако още двама човека прочетат казаното извън контекста и игнорират поста ми, пак ще трябва да почваме да се обясняваме. Наистина ли трябва да се стига до там? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 И аз се чудя, при положение, че си постнал от долу за ко иде реч, как се самонадъхват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 14, 2015 Author Share Posted May 14, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 http://hotshop.bg/za-maje/kukli/naduvaema-kukla-baba-s-izkustveni-zabi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 http://hotshop.bg/za-maje/kukli/naduvaema-kukla-baba-s-izkustveni-zabi Танасе..., направо ме е страх да попитам... Ти как, аджеба, се добра до тази информация? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 14, 2015 Share Posted May 14, 2015 Един приятел я "сподели".... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 15, 2015 Author Share Posted May 15, 2015 АХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАААА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Специално за ДонЧефо: Чикаго, летище О'Хеър, известно сред част от местните българи като "Ухарето". Голямото помещение е боядисано в бяло, многобройни табели показват пътя към "имиграционните власти", както американците наричат граничния контрол. Навъсени гранични служители с добре видими пищови показват, че са наясно, че всеки е потенциален незаконен емигрант. И че всеки незаконен емигрант ще бъде спрян, ако трябва с цената на живота му. Преминаването на американската граница не е шега работа. Ухарето, граничен контрол, младо униформено момиче извисява камбанен глас над тълпата потенциални закононарушители - Чичумиткоооо! Лельодончеее! Лельодончееее! Телевизионните екрани разказват с картина и текст за едного, който незаконно внесъл месо, платил глоба от 10000 долара и бил върнат в собствената си страна. - Чичумиткооо !! Илате насам де! Червендалест балканджия, уснихнат до уши, от тези възрастни българи, които всеки би искал да има за чичу, със зелено яке и черна чанта за документи се забързва към момичето под изучаващите погледи на въоръжените й колеги. - Танче колко си пораснала бе мойто момиче! Идва, малко уплашена, и Лельодонче. Целува Танчето по двете бузи, потвърждава факта на порастването й. - Минете, минете тука по бързата линия, за важнити посетители! - Ама как бе, Танче, ние сме обикновени хора! - Минете, там е Митето, ще ви пусне бързо. Айде довечера ще се видиме! Тате ви чака отвънка! - Е че те американцити наши хора щом позволяват така бе! - радва се Чичумитко преди да мине през гишето за важни посетители. Танчето се обръща към мен, чийто ред е дошъл. - гоу ту лайн фифтитри. Сър плийз муф фастър дер'з а лайн бихайнт ю! Минавам граничен контрол и влизам в Чикаго- един от най-големите български градове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 https://youtu.be/KGHGtV7PjnY- от 1:55 нататък Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 (edited) Притеснена циганка тича към мъжа си с дете на ръце. - Асане, детето глътна патрон ! - Ма не го вЪрти към менее, ма.... Ставам сутринта и ми е едно хубаво. Измивам си косата с най-новия шампоан. Стана мека като коприна. Обличам си най-секси роклята, която имам (пазя я за специални случаи). Лакирах се с розов лак, сложих лек грим, но все пак такъв, който да подчертае сините ми очи. Извадих любимата ми огърлица и си я сложих. Като се погледнах в огледалото осъзнах, че днес в офиса ще съм номер 1. Излязох от нас, вървях и виждах, че определено цялото ми старание има ефект. Стигнах до офиса, качих се в асансьора, а заедно с мен влезе и шефът ми. Но той успя да развали хубавото ми настроение само с едно изречение: - Какво си облякъл бе, Трифоне??? Edited May 18, 2015 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 18, 2015 Share Posted May 18, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 21, 2015 Author Share Posted May 21, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 (edited) Истински фен на Еврофутбол Edited May 22, 2015 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 23, 2015 Share Posted May 23, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=LBCVr-AVbDE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 (edited) Направо Edited May 26, 2015 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 Що бе, може да е осиновена дъщерята. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted May 26, 2015 Share Posted May 26, 2015 (edited) Пусни им на момчетата, ма #Автогол #Предайнататък... Edited May 26, 2015 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts