Grimjaur Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Мхм...Но си спомням, че имаше същия случай в България... Или там беше в кухнята... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Може би заради публикацията в Стандарт на същата снимка и интерпретацията на русенското Утро Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Мм..не. За блок 20 в Ямбол си беше баш. И то преди години, минимум 6-7. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 Аз винаги съм си мислел, че българското суши дефакто е сармичката. Оризче, лозов лист вместо нори и каймичка вместо рибка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 И се надявам хората с изтънчен вкус да ми простят, ама където и к'вото суши да съм ял - не може да стъпи на малкия пръст на сармите на майка ми. Или на баба ми. А и тъщата също ги прави феноменални... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 (edited) http://otpadus.com/2015/01/27/%D1%8D%D1%82%D0%BE-%D1%80%D0%BE%D1%81%D1%81%D0%B8%D1%8F-%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%89%D0%B8-%D1%83%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%8B%D0%B5-%D1%81%D0%BD%D0%B8/ Руски гении Edited February 4, 2015 by Vetim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лъчо Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Не съм пингвин, че да ям сурова риба(за сушито). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 +1 три пъти му давам шанс, последният даже не можах да го преглътна....пълен ужас Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Супер си е сушито. Особенно така потопено в соевия сос как става соленко... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Суши ми е любимата храна. Когато съм в Пловдив почти всеки ден хапвам. Даже като се замисля е направо чудо ако мине ден в който да не съм ял. Когато обикалям в чужбина, суши ресторантите са едно от местата които задължително посещавам. Правя и опити сам да си правя. Засега по елементарни, но се получават много добре. Не мога да си представя как няма да ви харесва. Надявам се, че не опитвате това което е в Happy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 То другаде остана ли да предлагат в Пловдив? По едно време имаше май ресторант специално за суши, но замина бързо. Сега освен Хепи не се сещам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 То другаде остана ли да предлагат в Пловдив? По едно време имаше май ресторант специално за суши, но замина бързо. Сега освен Хепи не се сещам. Има много други. Аз лично в Хепи никога не ям суши. Най - доброто място според мен е Суши Шоп: http://sushi-shop.mreja.org/ На второ място са Суши Баркод: http://sushibarcode.com/ Има и други места на които предлагат, но все още не съм ги пробвал. Тези двете ми харесват много и нямат нищо общо с Хепи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Аз лично мога да умра от преяждане със суши Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 (edited) Суши ми е любимата храна. Когато съм в Пловдив почти всеки ден хапвам. Даже като се замисля е направо чудо ако мине ден в който да не съм ял. Когато обикалям в чужбина, суши ресторантите са едно от местата които задължително посещавам. Правя и опити сам да си правя. Засега по елементарни, но се получават много добре. Не мога да си представя как няма да ви харесва. Надявам се, че не опитвате това което е в Happy. ял съм и в чужбина, просто не е моята храна, никога не бих го предпочел пред една средно голяма вратна пържола....... силно се съмнявам че дори и най-големият майстор да ми го направи ще ми хареса. Edited February 5, 2015 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 ял съм и в чужбина, просто не е моята храна, никога не бих го предпочел пред една средно голяма вратна пържола....... силно се съмнявам че дори и най-големият майстор да ми го направи ще ми хареса. Това, че е в чужбина не го прави по - добро. От едно от най - гадните които съм ял беше във Виена. В същото време най - доброто което някога съм ял също е във Виена. И двете уж в японски ресторанти. Не е много фактор къде се намира ресторанта. Иначе съм почитател на мръвките. За моя радост мога да се насладя на сръбската скара от първа ръка и в огромни количества . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 +1 три пъти му давам шанс, последният даже не можах да го преглътна....пълен ужас Не съм пингвин, че да ям сурова риба(за сушито). Говорете си, аз тъкмо отивам тази вечер То тук го правят предимно с пушена май. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 5, 2015 Author Share Posted February 5, 2015 Пичове, тук откога стана кулинарна тема? Няма ли цял раздел по тоя въпрос? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Опитах да преместя разговора в другата тема, ама на - упорити са :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 5, 2015 Author Share Posted February 5, 2015 Голям, както винаги: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Опитах да преместя разговора в другата тема, ама на - упорити са :) Ти мълчи да не вземе да те запатка и теб.... Щот ние с Весо още тръпнем в ужас.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 http://9gag.com/gag/aD30NVZ Коментар: Never skip retard day! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 7, 2015 Share Posted February 7, 2015 Суши ми е любимата храна. Когато съм в Пловдив почти всеки ден хапвам. Даже като се замисля е направо чудо ако мине ден в който да не съм ял. Когато обикалям в чужбина, суши ресторантите са едно от местата които задължително посещавам. Правя и опити сам да си правя. Засега по елементарни, но се получават много добре. Не мога да си представя как няма да ви харесва. Надявам се, че не опитвате това което е в Happy. Нищо му няма на това в Хепи. Два пъти съм ял и ми е харесвало много. Всъщност не мога да намеря разлика с всичките сушитa дето съм ял в Чикаго. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.