Jump to content
BulForum.com

Да се посмеете малко...

Recommended Posts

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ХАХАХАХАХАХ

И да видите к'ъв човек съм:

ВЕЗНИ

Везните са, може би, едни от най-добрите другари по чашка. Те са веселяци, които искат всички около тях да се забавляват. Везните са уравновесени като хора, което е страхотно качество, когато сте навън, за да се размажете от пиене. Ако двама от приятелите ви влязат в пререкание, винаги можете да разчитате на Везните да възстановят реда и спокойствието.

:laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:

ХАХАХАХАХАХ

И да видите к'ъв човек съм:

ВЕЗНИ

Везните са, може би, едни от най-добрите другари по чашка. Те са веселяци, които искат всички около тях да се забавляват. Везните са уравновесени като хора, което е страхотно качество, когато сте навън, за да се размажете от пиене. Ако двама от приятелите ви влязат в пререкание, винаги можете да разчитате на Везните да възстановят реда и спокойствието.

:laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Хехе....

А виж кво можеше да ти се случи BTW ;)

ВОДОЛЕЙ

Внимавайте, когато пиете с Водолеите. В един момент всичко може да е съвсем нормално и да обръщате шотове на бара, но, ако ги ядосате, върху главата ви ще се изсипе порой от л**на. Представителите на този знак менят лицата си много бързо и често, което прави запиването с тях изключително интересно.

ми хуу, че вестникът се оказа по-интересен :lol: :lol: :lol:

Мъж в алкохолен магазин:

- Извинете, коя е най-добрата ракия, която можете да ни препоръчате?

Видимо подпийналият продавач:

- Разберете.. Един баща не може да обича една от своите дъщери повече от другите...

Галицин, кой вестник бре  :laughing:

Наско, имаш два варианта - по-удобният за тебе е да ни научиш как да сварим такава ракия...  :evil 

Без излишни коментари ви представям някои от жалбите на служителите:

Фитнесът ми е много далече. Ако бяха направили зала в нашия корпус, щях да ходя. Не ми се ходи 100 метра до другата сграда.

Тези фирмени 100 доларови слушалки ми развалят прическата

5 от 8-те тениски, които ни дадоха за тази година са черни. Това ме дразни. Повече обичам синия цвят.

Когато скачахме с парашут на teambuilding-a ни обещаха 50 секунди свободно падане, а после като гледах видеото, се оказа, че са били само 41 секунди.

Не виждам разлика между настройките на масажното кресло : “Отпускане”, “Възстановяване” и “Прилив на сила”.

Когато отивам да си взема от безплатните напитки в кухнята се оказва, че току що са препълнили хладилника и не са успели да се изстудят. И как да работя така !?

Диванът в кабинета ми не е достатъчно дълъг, за да се изпъна в цял ръст.

Понеже 14 пъти в седмицата ям в Гугъл, по-евтино ми излиза да ям в кафето или ресторанта отколкото да купувам продукти. В резултат, вече година не ми са налага да готвя, от което съм загубила навиците си за готвене!

На обяд колегите ми изядоха всичката пица и ми се наложи да ям пържола.

Когато ме пращат в командировка в другите офиси на компанията, там храната ми е непозната и аз не знам какво да си поръчам. 

Тъкмо когато привикна към служебния телефон, когато ни дават нов модел и аз пак трябва да привиквам.

Надебеляла съм от неограничената безплатна храна.

Изгорях на слънцето, когато бяхме на тийм билдинга на Хаваите.

Когато работя от вкъщи ми се налага сама да си готвя обяда и вечерята.

Така се наяждам със закуската, че не успявам да огладнея до обяд.

В игровата ни зала има само един диван и ми се наложи да играя Call of Duty в кресло.

Изборът на класически игрови авромати в нашата сграда е ограничен, и ми се налага да ходя до другия корпус.

Направихме катапулт от мебелите в офиса, но таванът се оказа прекалено нисък за да пращаме портокалите на повече от 45 метра.

Не съм получавал безплатни тениски вече 3 месеца.

Готвачът не сложи достатъчно сос аиоли в супата ми от раци.

Тебеширът за билярдните щеки не си отива по цвят с облицовката на билярдната маса.

Работното ми място се намира на еднакво разстояние от двете кухни и всеки път се двоумя къде да отида.

Галицин, кой вестник бре  :laughing:

Наско, имаш два варианта - по-удобният за тебе е да ни научиш как да сварим такава ракия...  :evil 

Ми как кой, бе!? Оня пиниз с лакътя, закрепен нестабилно на ръба на масата и челото подпряно на пръсти, а ла Мислителят на Роден :))

Ей на тва му се вика - Да четеш вестника :lol: :lol: :lol:

Мъж се прибира от работа и пита жена си:

- Как си, сладка моя, какво прави днес?

- Добре съм, миличък, сготвих супа, опекох пържолки, измих прозорците, подредих стаята на децата, сега си седя тука и шия гоблен. Обаче ако и утре не платиш интернета, ЩЕ ТЕ ИЗКОРМЯ!

Спортният директор на Локомотив Пловдив е забранил на всички в куба да го молят да ходи на Колежа за дербито, пише Меридиан Мач. Отговорът на Зума винаги е бил красноречив. "На Кънчова поляна, при "жълтите", няма да стъпя", заявявал Бонев.

Мисля, че това заслужава място в тази тема  :laughing: 

Пияно диво прасе налетя на крава, след като изпи 18 кенчета бира, съобщава Mirror.

Животното намерило алкохолната напитка, след като претършувало багажа на къмпингуващи. Впоследствие е тръгнало да търси храна и нападнало кравата. Но тя не му останала длъжна и започнала да го преследва в кръг около една кола на къмпингуващи. Най-после пияната свиня се свлякла изнемощяла под едно дърво.

Случката е станала в Порт Хедланд в Западна Австралия.

"Беше посреднощ, когато чухме скърцане и когато отидохме да проверим видяхме прасето с кенчетата бира, което се отдалечаваше", заявява къмпингуващ пред "ABC News".

Полицията още издирва дивото животно, но засега без успех.

=======================

1238984_586340338091403_457718361_n.jpg