Jump to content
BulForum.com

Да се посмеете малко...

Recommended Posts

Връща се професор Генко от командировка и не може да се нарадва: бойлерът монтиран, чешмите поправени, ножовете наточени, жената бременна...

• Replies 12.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Не съм го очаквал баш от тебе....  :laughing:

Между другото едно малоумно кретенче на стрелбите сътвори интересен фурор от този тип. В смисъл реши да вкара стрелбата "на редове" в един ред и като тръгна тоя автомат нагоре и настрани.... Добре, че Минчо беше до него предвидливо, та му настъпи цевта и му помля каската с колчето... Час след това хвърли гранатата на 5м... И после се чудим защо стоим в окоп на 30м от там с каски.... 

1236775_406697069435424_1093125952_n.jpg

хахахахаха :D

За Азис може и повече ... Преди няколко седмици ни бяха на гости две приятелки на гаджето ми. Мадамите са от Узбекистан, но живеят от някакво време в Бърно. Някакви супер щастливи ми казват, че са чували БГ музика и им допада ... пуснаха ми Азис :D :D :D

Мургавеят, с леко дръпнати оченца. Имат екзотичен вид, едната танцува в разни балети и т.н.. та и тяло си има. Бих се обърнал след тях на улицата.

По-скоро мен щяха да изгонят от вкъщи :D Но ги баннах от компютъра и музиката, дойдох на майната си за да ми пускат Азис вкъщи, как пък не :D

На мен в Русия един австриец ми пускаше Азис. Успях да го убедя, че такава музика се слуша само от най-пропадналите и празни между ушите.  :laughing:

За Стефчо: 

1005672_10151558374507882_1615142971_n.j

Аз подпалих пицата с тая музика. :D :D. Оказа се, че имам съмишленици. Српското и гръцкото също са на почит

Мургавеят, с леко дръпнати оченца. Имат екзотичен вид, едната танцува в разни балети и т.н.. та и тяло си има. Бих се обърнал след тях на улицата.

По-скоро мен щяха да изгонят от вкъщи :D Но ги баннах от компютъра и музиката, дойдох на майната си за да ми пускат Азис вкъщи, как пък не :D

прати ги на сам...ще им пусна...и Азис може :D :D :D