PiTT BuLL Posted August 21, 2013 Share Posted August 21, 2013 Връща се професор Генко от командировка и не може да се нарадва: бойлерът монтиран, чешмите поправени, ножовете наточени, жената бременна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 22, 2013 Share Posted August 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=dg30FjU6_jg 2:59 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 24, 2013 Share Posted August 24, 2013 https://i.chzbgr.com/maxW500/7741859328/h7E92BE68/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 http://www.maniacworld.com/woman-freaks-out-her-boyfriend.html Мацка+оръжие... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Разказваха ми, че за подобно нещо някакъв тип копал окоп с чаена лъжичка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Мен са ме удряли с приклад по каската за точно такова изпълнение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2013 Author Share Posted August 26, 2013 Не съм го очаквал баш от тебе.... Между другото едно малоумно кретенче на стрелбите сътвори интересен фурор от този тип. В смисъл реши да вкара стрелбата "на редове" в един ред и като тръгна тоя автомат нагоре и настрани.... Добре, че Минчо беше до него предвидливо, та му настъпи цевта и му помля каската с колчето... Час след това хвърли гранатата на 5м... И после се чудим защо стоим в окоп на 30м от там с каски.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 http://www.maniacworld.com/woman-freaks-out-her-boyfriend.html Мацка+оръжие... Види ми се, че стреля с халостни, муфа май има отпред... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted August 26, 2013 Share Posted August 26, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 ел. техника за начинаещи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 27, 2013 Author Share Posted August 27, 2013 За Стефчо: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 хахахахаха За Азис може и повече ... Преди няколко седмици ни бяха на гости две приятелки на гаджето ми. Мадамите са от Узбекистан, но живеят от някакво време в Бърно. Някакви супер щастливи ми казват, че са чували БГ музика и им допада ... пуснаха ми Азис :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 27, 2013 Author Share Posted August 27, 2013 Изгони ли ги с шутове? Което обаче е по-важно - хубави ли бяха тия узбеки? Любопитен съм... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 Мургавеят, с леко дръпнати оченца. Имат екзотичен вид, едната танцува в разни балети и т.н.. та и тяло си има. Бих се обърнал след тях на улицата. По-скоро мен щяха да изгонят от вкъщи Но ги баннах от компютъра и музиката, дойдох на майната си за да ми пускат Азис вкъщи, как пък не Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 27, 2013 Share Posted August 27, 2013 На мен в Русия един австриец ми пускаше Азис. Успях да го убедя, че такава музика се слуша само от най-пропадналите и празни между ушите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Като си поръчват екипите от Китай, такива работи се случват... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Шопната е. Фотошопната. Оригинал. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 За Стефчо: Аз подпалих пицата с тая музика. :D. Оказа се, че имам съмишленици. Српското и гръцкото също са на почит Мургавеят, с леко дръпнати оченца. Имат екзотичен вид, едната танцува в разни балети и т.н.. та и тяло си има. Бих се обърнал след тях на улицата. По-скоро мен щяха да изгонят от вкъщи Но ги баннах от компютъра и музиката, дойдох на майната си за да ми пускат Азис вкъщи, как пък не прати ги на сам...ще им пусна...и Азис може :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 29, 2013 Share Posted August 29, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 2, 2013 Author Share Posted September 2, 2013 БЕТОН! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 2, 2013 Share Posted September 2, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 3, 2013 Author Share Posted September 3, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 3, 2013 Share Posted September 3, 2013 Tell that to Асасина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts