djadomraz Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 За съжаление е истина... Няма как да впечатлиш жена, защото: Ако я целунеш - простак си; Ако не - не си мъж. Правиш комплимент - отрича; Не правиш - цупи се. Съгласяваш се - безхарактерен си; Не се съгласяваш - не я разбираш. Търсиш я - омръзваш; Не я търсиш - не ти пука за нея. Ревнуваш я - лош характер; Не я ревнуваш - не я обичаш. Закъснееш с минутка - Армагедон; Няма я час - какво лошо има? Виждаш се с приятели - пренебрегваш я; Тя се види с нейните - нямаш място с нас. Загледаш друга - дере ти очите; Нея я гледат - това е комплимент. За теб. Когато говори - да я слушаш; Когато слушаш - защо не ми говориш. Обръщаш й внимание - досаждаш; Не й обръщаш - как смееш! Нежен си - иска силен мъж; Силен си - иска нежност. Успокояваш когато плаче - остави ме; Оставяш я - безсърдечна свиня си. Грижиш се за нея - господстваш; Не се грижиш - не я обичаш. Помагаш в кухнята - пречиш; Не помагаш - мързеливец си. Отричаш че роклята я прави дебела - лъжеш; Не лъжеш - нараняваш нарочно. Хвалиш майка й - подлизурко; Не я хвалиш - типична мъжка свиня. Разсмиваш я - несериозен клоун си; Не я разсмиваш - скучен си. Говориш си с други - игнорираш я; Говориш с нея - обсебваш я. Романтика - айде че съм на работа утре; Даваш направо - шовинистко прасе. Питаш я кой ресторант - какъв мъж си; Не я питаш -не зачиташ желанията й. Разказваш й денят си - уфф досаден си; Не разказваш - за нищо не си говорим вече. Питаш за нейният ден - подозрителен си; Не питаш - нищо не те интересува за мен Нека тя реши обяда - имай мнение поне веднъж; Пожелаваш си - това не ти е кръчма. Изядеш си всичко - прасе си; Оставиш малко - О, да, нали не готвя като майка ти... Помагаш в чистенето - пречиш; Не помагаш - да, нека се мъчи робинята... Гушкаш я - дишаш ми в ухото; Не я гушкаш - безчувствено говедо. Много работиш - нищо не правиш вкъщи; По-малко работиш - нищо не внасяш вкъщи. Грижиш се за колата - обичаш я повече от мен; Не се грижиш - и мен така занемари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 За съжаление е истина... Всъщност не е, ама карай, поне е сексистко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 9, 2013 Share Posted July 9, 2013 Има и по-зле от нашето първенство!!!! http://www.101greatgoals.com/blog/ridiculous-match-fixing-146-goals-scored-in-two-play-off-games-in-nigeria-all-four-teams-suspended/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 9, 2013 Author Share Posted July 9, 2013 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 I SEE DUMB PEOPLE! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARHRHRHRGRRHJRGHRGRHGRH! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 10, 2013 Author Share Posted July 10, 2013 !!! OMFG !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 !!! OMFG !!! Only in Bulgaria! ....кофти, че и ти, и аз, прекарахме голяма част от съзнателния си живот точно в това идиотско време. П.П. И като слагаш неща в тая тема, недей ми дава само линка, ами помести и някое демо - на мен най ми хареса последната обложка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 10, 2013 Author Share Posted July 10, 2013 Пламене, да ти кажа не бе хич идиотско времето, даже много ми липсва... Така до момента, в който тия помии от хуморески се превърнаха в доминанта... Е те тогава стана вече страшно.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Да бе, липсва ти....май повече си спомняш младежките преживявания, а не че времето ти липсва - на мен точно онова десетилетие хич не ми се ще да си го припомням. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 10, 2013 Author Share Posted July 10, 2013 Всичко ми липсва на мен. Беше райско време... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Оле не! Виден закри темата и форОма! Предлагам след тоя линк да закрием и интернет.... Гледам отново и отново и не спирам да цвиля... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 10, 2013 Share Posted July 10, 2013 Абе не знам аз Виден гербаджия ли е или не, ама щом толкова му липсва времето на началното натрупване на капитала, със сигурност е бил я висаджия, я сикаджия...просто няма начин. Ай' наздраве на неспящите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Абе не знам аз Виден гербаджия ли е или не, ама щом толкова му липсва времето на началното натрупване на капитала, със сигурност е бил я висаджия, я сикаджия...просто няма начин. Рано или късно всички ще достигнат до този извод . И специален поздрав за всички, така и така сме на тема музика. Специално за теб, Пламене. http://www.youtube.com/watch?v=7HiNtA-7nhE Само такива песни да обработваш . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Това с обложките е старо...Баси, Пламене, предполага се ти като по-дрът да си по-отегчен...Пък май аз съм по-отегчения.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Amen to that! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 11, 2013 Author Share Posted July 11, 2013 Абе не знам аз Виден гербаджия ли е или не, ама щом толкова му липсва времето на началното натрупване на капитала, със сигурност е бил я висаджия, я сикаджия...просто няма начин. Пламене, не ти отиват подобни разсъждения тип селски вечеринки... Хвала на бога, никога не сме имали отношения с никакви групировки, с изключение на случаите, в които са ни открадвали автомобили. В смисъл единият така и не го видяхме, но другият го откупихме... Няма да коментирам "действията" на полицията и в двата случая... ========================================= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 ...не ти отиват подобни разсъждения тип селски вечеринки... Хвала на бога, никога не сме имали отношения с никакви групировки,.. Защо ли ми се струва, че започваш да се превръщаш в завършен буквалист като някого....но аз си го знаех - още преди време бях предупредил в една друга тема, че е заразно. Баси, човек вече даже не може да тролне кат' хората...вземи пийни едно мляко, за да ти мине... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Снимано от мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=gCj5cZrQx3A Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 http://pik.bg/%D0%B7%D1%8A%D0%BB-%D0%B3%D0%B5%D0%B9-%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B2%D0%B0%D0%BB-%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D1%86%D1%8F%D0%BB%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BE-news86005.html Не, че е много за смях... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 (edited) http://pik.bg/%D0%B7%D1%8A%D0%BB-%D0%B3%D0%B5%D0%B9-%D0%BD%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BB%D0%B2%D0%B0%D0%BB-%D0%BC%D1%8A%D0%B6%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D1%86%D1%8F%D0%BB%D0%BE-%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%BE-news86005.html Не, че е много за смях... Извод: мъже, не ходете в село Кочан!!! P.S. Самото име на селото подсказва за скрита заплаха... Edited July 11, 2013 by avelina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WyUCFcAj8_w Edited July 11, 2013 by vinyl_master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Best gif ever? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted July 12, 2013 Share Posted July 12, 2013 Това е от темата в Sportal.bg - просто не се сдържах и драснах истинските отговори Тази загуба трагедия ли е за вашия отбор?- Не, трагедия е, че не ни биха още в София, а ни разкараха на майната си, за да ни напълнят кошничката.Можем ли да кажем, че Левски подцени Иртиш?- Ми, маке. Какво подценяване, та нашите играчи се чудят топката от коя страна се рита.Изкуственият терен на стадиона в Павлодар изигра ли роля за резултата? -- Всякакви външни влияния като този изкуствен терен, вятър, слънце, дъжд, както и слушането на музика, различна от тази на пайнер, оказва влияние върху момчетата.Как оценявате играта на вашия тим?- Левски винаги играе на 101% и винаги излиза за победа!Какви изводи можете да си извадите от тази загуба?- Еее, чак пък загуба, не бих казал, че е. Трябва да се гледа позитивно на нещата. Извода е, дано Лоби михайлов стане шеф в Уефа, че да можем да вземем и ние някаква победа.. На какво се дължи успехът на Иртиш?- Иртиш се възползва по много подмолен начин от нашият 'отбор'. Нямат никакви чалга клубове и силиконови принцеси, никой в тукашните барове не познава нито един от нашите герои, това смачква самочувствието им, пътуват с някакъв си автобус, вместо всеки с мерцедеса си, забраниха им розовите очила на митницата още.. Всички тези фактори, като прибавим и това, че трябваше и футбол да играем, направо ни закопаха... Нищо, догодина сме пак на върха (отдолу нагоре). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts